REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cazul Caracal: Interlopul Rădoi păzește Primăria Caracal și are contracte uriașe cu statul: 2 milioane de euro de la fondare! Printre clienți, Academia Română și CJ Dolj

Cazul Caracal: Interlopul Rădoi păzește Primăria Caracal și are contracte uriașe cu statul: 2 milioane de euro de la fondare! Printre clienți, Academia Română și CJ Dolj

Replica API 2 august 2019 | 00:00 270

Remus Rădoi

Remus Rădoi a avut mai multe firme de pază și protecție la nivelul județului Olt, însă cu ultima, Safety Security SRL, s-a extins și în alte județe.

Mafiotul local care a primit sarcina de la IPJ Olt să ajute la găsirea Alexandrei e un om-cheie în firma care a avut o cifră de afaceri uriașă în 2018: 2,8 milioane de euro, și un profit de aproape un milion de euro!

Deși nu apare în dreptul acționarilor firmei de pază, unde are un om de încredere, consăteanul Dumitru Țîrnă, Rădoi a fost acționar între 2012-2013 la Safety Security SRL: luase acțiuni de la Romeo Eugen Costică, printre cei mai cunoscuți sensei din Slatina.

Cu toate acestea, Rădoi recunoaște că este și acum patronul firmei care are, conform datelor depuse la Registrul Comerțului, 250 de angajați.

„Am 1.800 de angajați, am parteneri și contracte serioase și dau impozite la stat. Nu sunt un interlop, condamnarea a fost acum 15 ani pe o autoapărare cu un om din clanul Oacă“, a spus Remus Rădoi

Cât de mari sunt afacerile lui Rădoi: 2 milioane de euro de la instituții uriașe din România! Din 2013 în 2018, firma de pază a avut contracte totale în valoare de aproximativ 2 milioane de euro cu diferite autorități ale statului. Printre ele:

– Universitatea din Craiova;

– CFR;

– Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova;

– DSP Dolj;

– Academia Română (!);

– Primăria Caracal;

– Consiliul Județean Dolj;

– Primăria Deveselu;

– ANCOM (!).

Toate pentru servicii de pază în diferite locații ale instituțiilor numite. Practic, Remus Rădoi se ocupă și de păzirea Primăriei din Caracal. Contractul a fost câștigat în 2018, apare în SEAP și se referă la 7.920 de ore de protecție a Primăriei orașului său natal.

Mai mult, Safety Security a avut și contracte cu Academia Română pentru protecție și pază la diferite locații ale instituției, precum centrul de dezvoltare durabilă Hațeg – Retezat sau cabanele Rotunda, Gura Zlata, Gemenele și Pietrele.

Interlopul mai deține o firmă, Activ RadioTV SRL, aceasta în acte, cu afaceri mai mici decât prima.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lemus, ce flumos iesti! Lemusica, dlaga! Sa ne tlaiesti! Ca noi te iubim, ca ca tine nu gasim!
0
0
Asta era sifonul vostru si v ati gandit sa cada el?chiar acum ati descoperit ?incredibil de 2 zile cad capete numai ala bun nu...asta era un conformat de al vostru si acum n aveti pe cine sa aruncati pisica...sper ca o sa i arestati si pe aia care au favorizat contractele sau doar ce ati descoperit asta?e calda?stiati de fraierul asta de cel putin 5 6 ani...dar a cazut acum coincidenta
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367