REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cazul de la Caracal - Bănilă: Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf

Cazul de la Caracal - Bănilă: Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf

Replica API 31 iulie 2019 | 00:00 202

Gheorghe Dincă

Procurorul şef al DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat miercuri că Gheorghe Dincă, acuzat de uciderea celor două adolescente în judeţul Caracal, va fi testat cu aparatul poligraf.

"Avem şi consimţământul dat de inculpat în acest sens. Urmează să fie testat", a spus Bănilă într-o conferinţă de presă.

Miercuri, Gheorghe Dincă a fost adus la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru a fi supus unui control medical şi unei expertize psihiatrice.

Şeful DIICOT a explicat că, după ce va fi adus de la Jilava, procurorii vor relua căutările pe teren, pentru ca Gheorghe Dincă să-i ajute pe anchetatori să identifice locul unde a ascuns cadavrul fetei de 18 ani.

Bănilă a precizat că Gheorghe Dincă a spus, iniţial, că a aruncat cadavrul fetei în râul Olt, apoi în Dunăre, însă când a fost dus pe teren a devenit "confuz" şi nu îşi mai aminteşte traseul pe care l-a urmat.

"Conducerea în teren cu inculpatul se va relua deîndată ce ar putea fi posibilă, adică după transferul inculpatului în centrul de arest preventiv din IPJ Dolj şi vom încerca să restabilim condiţiile în care s-a desfăşurat acea deplasare, să-l ajutăm să îşi amintească, dacă este sincer şi cooperant şi vrea să ajute ancheta", a mai spus Bănilă.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricum e un bolnav mintal indiferent ce a facut in cazul Caracal: rapire,abuz,sechestrare,trafic,omor...de ce sa- l mai testati la poligraf, ca in afara de nu sau da, detalii nu se obtin. Mincinos s-a dovedit a fi, pe langa altele. Cred ca stie foarte bine ce face si merge in continuare cu acceiasi tactica,fiind un mic pion dintr'o retea care sigur i-a promis protectie si ajutor in cazul in care da gres actiunile lui.Sa nu ne surprinda o evadare din arest sau invoca stare de sanatate precara si internat, iar de acolo dispare.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218