REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cazul Godină ia amploare. Un primar din Sibiu ameninţă poliţiştii

Cazul Godină ia amploare. Un primar din Sibiu ameninţă poliţiştii

Replica API 8 martie 2016 | 00:21 376

Cazul "Godină" ia amploare. Cel mai bogat primar din România, cel de la Şelimbăr, cercetat de DNA într-un dosar cu prejudiciu de peste 100 de milioane de euro, a fost filmat în timp ce ameninţa poliţiştii care l-au tras pe dreapta. Edilul, prins în timp ce conducea pe contrasens, le-a spus agenţilor că va merge direct la comandantul poliţiei şi i-a ameninţat că le va organiza o dare de mită.

Primarul a fost prins de poliţiştii rutieri în timp ce a condus pe contrasens pe o stradă din Sibiu. În urma întâmplării, care a avut loc în luna iulie a anului trecut, edilul a trecut la ameninţări.

"Oricum fac contestaţie şi explicaţia pe care v-am dat-o dumneavoastră i-o dau şi comandantului dimineaţă la prima oră, când pleacă din Şelimbăr, că în Şelimbăr stă, comandantul Poliţiei, domnul Ivancea, îi explic că nu am condus pe contrasens, că am plecat de la magazin", spune Maricuţa.

Mai mult, poliţiştii care l-au tras pe dreapta sunt acuzaţi inclusiv cu faptul că au regizat totul.

"Vă fac şi o demonstraţie, chem pe cineva, aduc mâine pe cineva, vi-l aduc eu să-l vedeţi şi o să vă fac şi o demonstraţie pe chestia asta, că aşa vreau eu. Nu astăzi, grijă mare pe viitor, când luaţi, grijă mare, când luaţi dumneavoastră nu permise, şpăguţa, că îţi aduc mâine omul şi îţi arăt mâine negru pe alb", spune edilul.

"Că am luat eu bani?" întreabă poliţistul "Da, da, vi-l arăt eu, omul meu, şoferul meu", adaugă edilul. "Trebuie să şi probaţi lucrurile astea", răspunde omul legii. "O să vă probez în cea mai scurtă perioadă, de câte ori aţi întinde mâna să ştiţi că poate e pus de mine, mă jur pe copiii mei", este replica lui Daniel Maricuţa.

Sancţiunea a fost contestată în instanţă de către Daniel Maricuţă, însă, Judecătoria Sibiu i-a respins contestaţia pe 14 ianuarie. În urma deciziei judecătorilor, edilul nu a mai făcut recurs, potrivit rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367