REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

CCIRO Italia: "În timp ce CCIR ne atacă, trei mari producători români de vinuri participă la cel mai mare târg de vinuri din China!"

CCIRO Italia: "În timp ce CCIR ne atacă, trei mari producători români de vinuri participă la cel mai mare târg de vinuri din China!"

Replica API 26 iulie 2014 | 00:00 237

CCIRO Italia îşi exprimă îngrijorarea cu privire la escaladarea războiului declanşat de Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) contra instituţiei de la Roma. "Activitatea noastră continuă şi am decis să nu răspundem provocărilor de la Bucureşti, principiul nostru fiind "Fapte, nu vorbe". Camera de Comerţ a României în Italia (CCIRO Italia), partener alături de Fiera di Roma la organizarea târgului "Wine Expo 2014" de la Beijing, a organizat participarea la "Beijing Wine Expo 2014", între 29 şi 31 iulie, a trei lideri ai pieţii vinurilor din România: Vincon, Murfatlar şi Jidvei. Cu această ocazie, participanţii români vor deveni membri fondatori ai bursei vinurilor din Asia, instituţie care va fi constituită cu ocazia Beijing Wine Expo 2014", susţin reprezentanţii CCIRO. Prezenţa României este întregită de participarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, care sprijină iniţiativa CCIRO Italia. Ministerul va participa la Târgul "Wine Expo 2014" organizat la Beijing prin Oficiul Naţional al Viei şi Produselor Vitivinicole. Pentru Italia, participarea la "Wine Expo 2014" a fost organizată de Fiera di Roma şi datorită CCIRO Italia, la târg participă şi România. "CCIRO Italia îşi exprimă îngrijorarea faţă de acţiunile Camerei de Comerţ Naţionale (CCIR) de la Bucureşti, care a demarat o campanie de denigrare împotriva instituţiei de la Roma, Camera Naţională fiind şi la ea la rândul ei un ONG precum CCIRO Italia. CCIR a demarat această campanie doar pentru faptul că CCIRO Italia a propus o reformare a sistemului cameral românesc", susţin reprezentanţii CCIRO. În 23 iulie, CCIR a afirmat într-un comunicat că: "încercarea de clonare a CCIR în Italia reprezintă un fapt de o gravitate excepţională care aduce prejudicii majore de imagine intereselor româneşti în această ţară parteneră". Amintim că CCIRO Italia a fost constituită cu autorizaţia CCIR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369