REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CCR a publicat decizia referitoare la revocarea Laurei Codruţa Kovesi!

CCR a publicat decizia referitoare la revocarea Laurei Codruţa Kovesi!

Replica API 8 iunie 2018 | 00:46 505

Decizia Curţii Constituţionale care a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între ministrul Justiţiei şi preşedintele Klaus Iohannis, generat de refuzul şefului statului de a da curs propunerii de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kövesi, a fost citită, joi, în plenul CCR. Motivarea acesteia ar urma să fie publicată în Monitorul Oficial şi pe site-ul CCR. Motivarea are 133 de pagini și 3 opinii separate, notează stiripesurse.ro.

Motivarea poate fi consultată aici:

https://www.ccr.ro/files/products/358.pdf

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu,nu,nu ! Kovesi presedinte,asta vrem ! DNA sa fie ce era pe vremuri GESTAPO,si Heil Kovesi ! Procurorii sa aiba dreptul sa traga in oricine ,securitatea sa se puna pe ,,decapat'',iar hastagii sa fie toti pusi in functii mari,cu dreptul de a impusca la liberi orice suspect de a fi ganditor liber ! Orbane,ai dreptate,dati cu ciomagul in PSD-isti,si la naiba cu Israelul,cu smecheriile facute de Dragnea acolo. Generale Iohannis,vorba lui Orban,arata-te ,scoate pistolul si trage in sus ca Saddam Hussein,fii asa cum vrem noi,de la hastag!
2
4
Moarte lu ma-ta, si sclavilor ca tine. Jegule. De unde stii tu ce e bine ptr mine. Si cu tiganii si machidonii ce ai? Sa ne bagam pwla in ma-ta
4
2
Costa Rica n are inchisoare ?
2
3
Moarte tiganilor din psd!!! Moarte machidonilor din psd!!! Moarte tsd!!!
7
9
Papagalii mei iesiti in strada imediat o distruge psd ul pe Codruta cistita cistitetelor...Altfel sunt terminat dosarele cu furaciuni de case sunt la Codruta blatuite.De data asta am belit o fraierii mei mai ales ca sambata este miting de la psd si eu vreau sa ies acum sa va salut precum fuhrerul.Heil Hitler !.
10
9
Vedeti-va te treaba, ca Hidra nu cedeaza.E inca f. puternica, ce daca nu mai e Coldea, Maior, Portocala, Ponta, Oprea, fini-nasi, e neamtul, ungurii Kovesi si Orbana, etc. Prima lovitura va fi maine cand Dragnea va fi condamnat si a 2-a va fi cu dosarul pt. inalta tradare facuta prim-ministrului. Si atunci neamtul va desemna guvernul lui.
7
9
desfiintati de urgenta CCR, avocatul poporului, inlociut sluga tudorel, . Nenorocitii astia in frunte cu presul ordinar dorneanu pun tara pe butuci, analkfabetii nicolicea si ''alta intrebare ciordache, il salveaza pe penalul draknea. Incercati nemernicilor suspendarea, veti fi suspendati ca partid, ati distrus ANI- dizolvarea parlamentului- parlament de hoti si borfasi. Referendum veti disparea ca sobolanii.
11
9
au ."b.ee.l.iii.tt.-.oooo." hastagistii rau de tot....Ficusul lor Teleghidat de la Cotroceni va fi suspendat si apoi demis de Poporul Roman
9
12
Sa vedeti ce autostrazi si trenuri de mare viteza o sa avem dupa demitere. Mazare ,Ghita, Udrea,Popoviciu si multi hoti o sa revina si vor cotiza cu sutele de milioane furate la bugetul tarii . Vom cumpara un elefant cu 10 lei si daca mai pnem 10 lei cumparam un Kg. de cirese.
12
11
si le-a citit d-na primi-ministru?chiar,asteptam parerea lui liviu prin guritza viorichii.vor urma zile cu momente care i-ar face invidiosi pe Stan si Bran.Sobolanii rosii se zbat in cusca.
13
6
Noroc cu CCR ul ca ne salveaza din ghearele hidrei
16
15
Nevinovat nu intra nimeni! Ii prinde DNA cinstit pe toti
11
7
Felicitari domnului profesor Toader! Cel mai bun ministru al justitiei de dupa 1989.
17
29
Ce faci.sunt eu mischie
5
1
Nu pleca ca tu esti si frumoasa si dasteapta 4%.
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218