REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CCR, decizie EXPLOZIVĂ după referendumul lui Iohannis: Amnistia pentru corupție NU poate fi interzisă

CCR, decizie EXPLOZIVĂ după referendumul lui Iohannis: Amnistia pentru corupție NU poate fi interzisă

Replica API 19 iulie 2019 | 00:10 492

CCR a decis că amnistia pentru corupție nu poate fi interzisă, anunță Antena 3, astfel Constituția nu se poate modifica. Amintim că una din întrebările de la referendumul din 26 mai era „ Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?”.

Curtea Constituţională a României (CCR) a discutat, joi, propunerile legislative de revizuire a Constituţiei iniţiate de PNL şi USR, pe de-o parte, şi de PSD-ALDE, pe de altă parte.

PNL şi USR au depus, în 1 iulie, la Parlament proiectul de revizuire a Constituţiei, care transpune rezultele referendumului din 26 mai, precum şi Iniţiativa „Fără penali” în funcţii publice.

Premierul Viorica Dăncilă declara, tot în 1 iulie, după o şedinţă a coaliţiei, că PSD şi ALDE vor depune o iniţiativă de revizuire a Constituţiei, fiind vizate în principal aspectele de la referendum.

”Am discutat despre acest lucru, am discutat şi despre votul în diaspora. Avem trei variante, sper să fie îmbrăţişate şi de cei care îşi doresc într-adevăr ca în afara graniţelor ţării să se voteze de către toţi cetăţenii”, a adăugat premierul.

Citește mai mult pe știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dintre toate formele de adoptare a unei constitutii : constitutia acordata, constitutia plebiscitara, pactul,constitutia referendara,constitutia parlamentara, CEA ADOPTATA PRIN REFERENDUM ESTE CEA MAI DEMOCRATICA.
1
0
Parerologilor care nu sunti de acord cu decizia CCR - mars cu burta pe carte, terminati dreptul apoi institutul superior de magistratura, practicati ani de zile si apoi candidati la un post de judecator CCR. Va urez succes! Conform povestirii lui Plinius cel Batran - nu ma astept sa stiti cine este - Cizmarule, nu mai sus de sanda!
3
4
CCR a desavarsit acum operatiunea de distrugere a statului de drept in Romania. Dupa ce a transformat fara referendum Romania in republica parlamentara prin vandalizarea functiei prezidentiale, dupa ce a distrus DNA si a pus in genunchi ICCJ, CCR a decis ca nelegale completurile de judecata si a dinamitat probele din mai toate dosarele penale, fie ele de coruptie, crima, viol sau talharie, desavarsind o amnistie perversa.
4
4
ala care dai muie psd , da-i ma-tii ca eu m-am emotionat si m-am pisat in gura ei ! prostilor , ati votat un cacat numit referendum , bani cheltuiti aiurea !
2
4
Comunistii tot comunisti ramin.Nu inteleg democratia.
3
4
Uite asa Joianis a pacalit 6 milioane de romani
5
6
Dintre toate formele de adoptare a unei constitutii : constitutia acordata, constitutia plebiscitara, pactul,constitutia referendara,constitutia parlamentara, cea adoptata prin referendum este cea mai democratica. De aceea revizuirea facuta tot prin referendum este absolut logica, este aberant sa spui ca este neconstitutional sa introduci in constitutie prin revizuire prevederi adoptate prin referendum. Explica asta daca poti unor forme de viata monocelulare care comenteaza pe aici.
9
6
Voi nu stiti ca K.W.J. este un hot de case si vanzator de copii side tara.
14
13
popor roman,tot referendum a fost ca in senat sa fie jumatate din ceea ce este acum,poporul a votat,bun acum in senat sunt mai multi decat sa votat in referendum ,deci ce este de facut ,nimic, v-au taiat salariile,pensiile domnul base si boc,atunci de ce nu ati iesit in starda cum au facut grecii,iesiti in strada pt orice basina trasa de de toti guvernanti nostrii cu salarii de milioane. popor spalat pe creier,nici in 300 de ani nu vom sti ce este democratia
16
5
9 la 0 unanimitate CCR cu Simina,cu Morar, cu Livia Stanciu mama ce rusine pentru plavanul din varful statului .Oare cum se simt cei peste cele cinci milioane care au spus Da, incalcand conventii,tratate drepturi fundamentale ale omului Toti ca oile beeee,beee cu capul inainte drept in prapastie,vidul din cap nu-l transforma in balon si sa pluteasca prin aer!Mama ce de prosti,manipulati , aiuriti,pacaliti acum cu tupeu mai dati si din gura !
14
7
e dureros sa fii manipulat? cand nu veti mai lua drept buna orice mizerie de la digi antene rtv etc atunci nu o sa va mai doara. In constitutie scrie clar ca amnistia si gratierea nu pot fi supuse referendumului. Ce e asa greu?Ca sa ai o astfel de lege trebuie modificata constitutia in urma unui alt referendum. Fara penali a fost o strategie de marketing ca usr sa isi faca un nume. Simplu. Ati fost mintiti. Chiar nu intelegeti ca tara e condusa de securisti?totul e de fatada...securisti pro psd securisti pro usr fiecare cu propriile interese nicidecum in interesul cetateanului.
9
10
bai asta de la ciuma galbena cum este la guvernare? Asa este ca ai lins cacatul de la tot PNL-USR ul?Iar Iohannis v-a muit de va doare gura si acum? Stai ca a venit CCR -ul cu elan si urmeaza si pesedistii sa te muiasca pe indelete si cat cacat mai ai de lins !Asta ti-ai dorit asta primesti!
12
9
CCR tot niste slugi obediente.
12
13
Muistii au luat muie.Plavanule te-ai facut inca odata de rahat turcesc.Du-te ba la golf, tu esti mereu in vacanta.
14
10
Unule iar ai iesit din gaoaza ??? Tu stii foarte bine ca esti un muist profesionist care s-a specializat in lingerea cu ardoare a cacatului meu!!! Ti-am mai zis sa nu fii hulpav !!!
9
12
noi cap de tabla ,PNL USR am luat muie de la CCR ne-am facut de cacat de prosti ce suntem ,dar am dat ordin pe unitate sa iasa postacii si sa mai dreaga busuiocul ! Hai postaci macati cacat cu ciuma rosie cu PSD ul,cine va mai crede slugoilor ? Unde este guvernul PNL USR de dupa 26 mai Hai mars la cacat, micinosi din ciuma galbena ,va mai voteaza o plua de acum in colo ! Iohannis vezi incepe sa impachetezi ,ca din iarna esti la Sibiu si nu o sa mai auzim de tine !Oare romanii tai o sa mai planga dupa tine ? Am vazut cum plang pesedeii dupa Dragnea ,asa o sa fii si tu, un mare nimic !
10
16
Este constitutional ca presedintele sa convoace referendum pentru orice - de ex. daca culoarea kktului trebuie sa fie rosie sau galbena. Nu e constitutional ca orice kkt sa se transpuna in lege. Plavanul stia f.bine ce face. Nu mai urla nimeni ca s-au cheltuit bani aiurea pe referendum ?! ALOOO !!! USR-PLM - se aude ???
13
20
bine, atunci sa vina alegerile
21
5
Muie Johanis si trupa lui de slugi si pupincuristi...Vrei sa guvernezi ca Base?...sugi pula grav fraiere coclit ciorditor de copii si case impreuna cu limbistii tai care te sustin.EUIM FOR EVER !!!
15
26
Niste nemernici care nu mai gandesc,cine mama dracu ne-a facut rost de astia ca nu mai scapap de ei nici in mormant.
16
6
jumatate din ccr sunr sclavii lui dragnea .dorneanu bolsevicul ,deliorga ,stan sunt slugi puse acolo ca sa futa in gura poporul roman si sa-l apropie de rusi
24
11
cea mai mare mizerie suportata de romani- CCR- acesti nenorociti care tin cu dintii de niste nenorocite de pensii ce ajung si la 30000 lunar ce echivaleaza cu ani de pensie a 7unui nenorocit ce a muncit peste 35 de ani. Sa va fie rusine- Dorneanu esti un nemernic
31
11
Muie ciuma galbena!
15
23
Bai CCR, voi sunteti cu capul!!! Nu ati admis voi inainte de referendum ca solicitarea presedintelui este constitutionala??? Nu asta au votat Romanii intr-un numar covarsitor la referemndumul din 26 Mai??? Sau ati intors voi acum cu deliorga si stan aceasta decizie!!! Cred ca intindeti prea mult coarda si in curand dau romanii cu voi de pamant! Da, e adevarat, guvernarea PSD & ALDE distruge tara asta, dar CCR-ul e unealta ticaloasa cu care face asta. Si trebuie neaparat schimbata Constitutia, atunci cand o sa ne revenim ca natie dupa betia cumplita din 2016, prin care am dat conducerea tarii u
34
16

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102