Ce a gătit Raluca Podea la Masterchef. Iată reţeta cu care i-a cucerit pe juraţi
Ce a gătit Raluca Podea la Masterchef. Iată reţeta cu care i-a cucerit pe juraţi
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestRaluca Podea
Foto: arhivă personală
Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, i-a convins pe juraţii Masterchef să-i dea şorţul. Blonda a gătit o reţetă îndrăzneaţă de paste negre cu creveţi şi sos curry în care a combinat ingrediente din bucătăriile indiană şi italiană. Rezultatul spectaculos i-a convins doar pe doi dintre chefi, suficient însă pentru ca ea să treacă în etapa următoare.
Una dintre surprizele primei ediții a noului sezonul Masterchef este Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă. Blondina în vârstă de 32 de ani a povestit cum a învăţat să gătească, dar a dat detalii şi despre viaţa ei personală.
”Am avut un an destul de greu. A foarte dificil pentru mine. Am avut o relație, am fost foarte dezamăgită. S-a terminat brusc. El a decis să meargă la un show de televiziune, acolo s-a îndrăgostit, eu așteptându-l acasă”, a mărturisit Raluca Podea în fața celor trei jurați Masterchef, Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru.
foto: captură video Pro Tv
Raluca Podea a povestit și despre accidentul cumplit pe care l-a suferit și care a determinat-o să apeleze la chirurgia estetică, dar şi despre cea mai importantă persoană din viaţa ei. "Cel mai important bărbat din viaţa mea este băieţelul meu David.
Am divorţat când avea copilulul un an şi 8 luni. Nu sunt fericită. Cred că aşa mi-a fost predestinat să fiu singură. Pasiunea pentru bucătorie a venit o dată cu băieţelul meu, căruia trebuia să-i gătesc sănătos. Dacă o să câştig «Masterchef» o să deschid un restaurant pentru copii", a spus Raluca Podea.
Reţeta de paste negre, pregătită de Raluca Podea
Raluca Podea a riscat mult cu reţeta ei, dar a pus mâna pe un şorţ. Ea a pregătit paste cu nero de sepia pe pat de sos curry. Ingredientele combinate din bucătăriile indiană şi italiană nu au fost pe gustul lui Cosmin Tudoran, singurul care s-a opus de altfel ca blonda să meargă mai departe. În schimb, Silviu Chelaru şi Joseph Hadad au fost încântaţi de combinaţia propusă de Raluca, reţetă despre care blonda a dat detalii chefilor.
"Am călit ceapa, am adăugat usturoriul, sucul de lămâie, ghimbirul, turmericul şi curry", a explicat concurenta ce ingrediente a folosit în prepararea sosului cu care a dat un gust desăvârşit pastelor sale negre cu creveţi.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News