REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ce a păţit şoferul din pricina căruia s-a răsturnat un Renault, în drum spre Constanţa

Ce a păţit şoferul din pricina căruia s-a răsturnat un Renault, în drum spre Constanţa

Replica API 20 iulie 2018 | 09:29 333

Nicolae B. a fost condamnat la 1 an și 2 luni pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducere fără permis pentru o anumită categorie. Decizia a rămas definitivă la Curtea de Apel Constanța, la data 28 iunie anul curent. Precizăm că din pricina lui, un autoturism s-a răsturnat.

Prin actul de sesizare s-a reținut că în dimineața zilei de 21.09.2016, în jurul orei 06.28, inculpatul a circulat pe drumurile publice din județul Constanța, respectiv pe DN 22, între localitățile Cogealac și Gura Dobrogei, conducând un tractor agricol înregistrat în evidențele Primăriei Comunei Casimcea, județul Tulcea, care tracta o remorcă neînmatriculată și neînregistrată în circulație. Menționăm că Nicolae avea permis numai pentru categoriile AM, B și B1 de vehicule.

În aceeași dimineață, polițiștii rutieri au fost sesizați să intervină pe DN 22, în extravilanul comunei Cogealac, unde avusese loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Ajungând la fața locului, au observat pe partea dreaptă a direcției de deplasare dinspre municipiul Tulcea înspre municipiul Constanța, un autoturism marca „Renault Clio”, de culoare maro, care se afla răsturnat pe plafon, pe partea carosabilă și care prezenta numeroase avarii.

Aceștia l-au identificat și pe șofer, care era rănit, D.I., acesta prezentând vătămări corporale. Cu același prilej, la fața locului a fost identificat inculpatul Nicolae B., care nu prezenta vătămări corporale, precum și vehiculele componente ale ansamblului rutier pe care acesta îl conducea în momentul producerii accidentului de circulație, respectiv tractorul albastru, care nu avea aplicate plăcuțe cu numărul de înmatriculare sau înregistrare, și o remorcă, de asemenea fără număr de înmatriculare sau înregistrare și nesemnalizată, tractorul și remorca descrise anterior fiind găsite în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a direcției de deplasare dinspre municipiul Tulcea înspre municipiul Constanța, și neprezentând avarii. În urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul a intrat în coliziune față – spate cu remorca tractorului. A fost trimis în judecată, iar acum și-a aflat sentința penală.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102