REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce a spus Pepe despre Oana Zăvoranu, după ce i-a trimis un mesaj de sărbători

Ce a spus Pepe despre Oana Zăvoranu, după ce i-a trimis un mesaj de sărbători

Replica API 24 ianuarie 2020 | 00:00 445

În prag de sărbători, Oana Zăvoranu l-a căutat pe fostul ei soț. Vedeta a făcut public mesajul pe care i l-a trimis lui Pepe. Cu toate astea, bruneta nu a primit niciun răspuns din partea artistului, iar acesta nu vrea să discute cu ea absolut nimic.

„Nu este nimic adevărat. Nu am vorbit, nu am contactat-o niciodată, nu mă complic”, a declarat Pepe, potrivit Wowbiz. Cântărețul are acum familia lui și nu se mai gândește deloc la fosta lui soție. Pepe are două fetițe minunate și o soție care îl iubește necondiționat, iar ele sunt acum cele care îl împlinesc.

Pepe a spus și motivul pentru care nu a vrut să răspundă la mesajul pe care l-a primit de la Oana Zăvoranu. „Ea mi-a trimis, de Sărbători, un mesaj. Normal, nu am răspuns, nu aveam de ce să răspund la mesaj, să vorbesc ceva cu ea. Mai ales că știam ce va urma și deja vedeam articolele cu privire la acest subiect, deși știam că eu nu voi deschide o asemenea discuție vreodată. Și, evident, au și apărut acum respectivele ‘știri’ pe acest subiect. Dar, să fie clar… Eu nu am vorbit cu ea, nu i-am trimis mesaje, nu mă interesează subiectul, nu mă leg la cap’, a mai spus artistul potrivit sursei citate.

Prezentă într-o emisiune la Antena Stars, Oana a declarat că i-a dat un mesaj de Crăciun lui Pepe, prin care spera să se împace cu acesta și să aibă o relație de prietenie pe viitor.

„A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam“, a declarat Oana Zăvoranu.

„Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior”, a explicat Oana Zăvoranu, scrie VIVA, citată de libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920