REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce au decis social-democraţii în cazul lui Dragnea după dosarul la DNA

Ce au decis social-democraţii în cazul lui Dragnea după dosarul la DNA

Replica API 15 noiembrie 2017 | 01:14 526

Purtătorul de cuvânt al PSD Adrian Dobre a declarat marţi că partidul îl sprijină necondiţionat pe Liviu Dragnea şi a afirmat că dosarul care a fost deschis recent pe numele liderului PSD este unul politic.

"Singura entitate care decide sprijinul pentru Liviu Dragnea este PSD şi PSD îl sprijină necondiţionat pe preşedintele partidului. Deocamdată ştim foarte bine avem în România prezumţia de nevinovăţie. Noi considerăm că acest dosar este unul politic, ca să fie lucrurile foarte clare, finalitatea este una politică, sunt lucruri discutate de foarte mulţi ani, sunt lucruri care s-au clasat de-a lungul anilor de foarte multe ori, vin din negura timpului, de 15 ani, nu vedem niciun motiv pentru care să aveam această discuţie în momentul de faţă, ba din contră ne vom exprima şi în CEx-ul care vine. Ne vom exprima sprijinul necondiţionat şi total faţă de preşedintele Liviu Dragnea", a spus Dobre la Palatul Parlamentului, întrebat dacă PSD îl susţine în continuare pe Liviu Dragnea, având în vedere că Opoziţia i-a cerut demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

El a adăugat că PSD nu s-a scindat în două tabere după apariţia noului dosar al lui Dragnea şi că deocamdată nu s-a luat în discuţie organizarea unui congres în 2018, potrivit agenţiei AGERPRES, citată de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...este un moment crucial pt PSD si Dragnea. daca Dragnea nu-si pune cenusa-n cap si accepta, va risca si mai mult si va face greseli iremediabile. si la cat e de ingamfat, o va face. crede ca e infailibil, insa tocmai chestia asta il va costa. astept la cotitura...
5
0
Fac asta pt.ca sunt multi pesedisti in aceiasi situatie, adica penali.De aceia vor sa neutralizeze legile justitiei,ca sa scape de puscarie, iar 80% din poporul prost tin cu iei.Rusine!
8
0
O noua demonstratie ca psd este un partid de hoti si penali.Cine mai tine minte demonstratia de la Cjc Arges cand toata gasca de penali comunisti facea front cu puscariasul Nicolescu parca zis si vecinul.Ala avea atatea proprietati ca era vecin cu toti oamenii din judet.
10
0
Sprijiniti pe mata boule cu borfasul si hotul vostru cel din frunte. Hoti ordinari la puscarie cu toti.
9
1
Ditamai balauru jiegos dragneea
7
0
Noul presedinte psd trebuie sa fie,si chiar merita,adica,se potriveste ca doctrina partidului in perete,si anume petre daea! presedinte psd - petre daea,sigla psd - gabi firea mulge oaia,si daciana ponta europarlamentara beleste oai... aaa...nuuu...berbecul.Hai merge turma psd in transhumanta pe autostrada suspendata.
4
0
Bine , poate se gandesc limbricii astia taratori - trei lulele trei surcele - aparatori ai limbricului-sef Dragnea , sa treaca parchetele in subordinea PSD-ALDE , instantele de judecata in subordinea directa a lui Dragnea si Tariceanu - ca judecatori supremi , politia , jandarmeria , armata , serviciile si tot ce misca in administratie ,in subordinea unor gunoaie gen Iordache s.a. si ca urmare , si noi vom face o noua revolutie , ii vom vana ca pe sobolani , pana la exterminare ...
12
0
Bravo postarea "mihai", mult adevar, te felicit ! Cine ii mai crede pe ciumatii astia !? Cei mai multi mincinosi, hoti si penali......
12
0
CE au decis,cei din PSD ,sa-l duca PE condamnatul Dragnea,la puscarie?ff bine ,ptr CA un condamnat,nu are voie sa stea in parlament,sa ne faca de rusine peste hotare,sau Mai simplu,e sa-l duca in piats
9
0
PSD si ALDE sunt cloace pt hoti. Vrajeala asta cu prigoana psd este buna pt mocangii care iau votat pe javrele din parlament. De ce sa aiba imunitate si atatea facilitati si bani? Ce rahat fac boii astia ca sa merite atatea privilegii!? Si fara imunitate pt golani! Cum ii prinde DNA cu hotia cum tipa ca sunt hingheriti, macar de iar lua hingherii si ar scapa tara asta de hoti. 95% dintre ei nu isi pot justifica averile si tot ei se dau victime, secaturile
13
0
PSD nu a ascuns niciodata ca sprijina hotia sub sloganul "nu ne vindem tara". Au dus-o ei afara, bucata cu bucata. Fraierii i-au pupat in .... .
19
0
Singura justitie: antiPSD ?
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218