REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce AVERI mai au NOII CONSILIERI judeţeni PSD!

Ce AVERI mai au NOII CONSILIERI judeţeni PSD!

Replica API 18 noiembrie 2020 | 00:50 6603

Se pare că noii consilieri judeţeni, care doar ce au intrat în pâine, şi-au luat rolul în serios şi, pentru a dovedi cât de transparenţi sunt, şi-au şi publicat listele cu declaraţiile de avere. De data aceasta, cotidianul Replica de Constanţa prezintă averile pesediştiilor proaspăt numiţi în funcţii. Dintre cei 9, doar fostul preşedinte al CJC, Marius Horia Ţuţuianu nu şi-a publicat declaraţia cu averea pe care o are.

Transparența nu este punctul forte al autorităților locale, dacă luăm în considerare informațiile oferite pe majoritatea site-urilor instituţiilor constănţene. Cu toate acestea, noii consilieri judeţeni ai Constanţei vor să dovedească contrariul. În ceea ce-i priveşte pe cei din PSD, 9 la număr, situaţia este una fericită, 8 dintre ei arătând publicului averea pe care o au în buzunare. Doar fostul preşedinte al CJC, Horia Ţuţuianu a rămas în urmă, declaraţia de avere a acestuia nefiind încă publicată.

Horia Ţuţuianu

Nicoleta Bercaru, 2 apartamente şi 4 autoturisme

Nicoleta Bercaru, proaspăt aleasă consilier judeţean din partea PSD Constanţa, precizează în declaraţia de avere că deţine, din anul 2017, un teren în Suceava. În plus, acesta mai are în Constanţa două apartamente şi un garaj. Tot în declaraţia de avere, aceasta a menţionat că deţine 4 autoturisme, o Skoda şi alte trei marca Volkswagen. Veniturile realizate de către ea şi membrii familiei în ultimul an fiscal ajung până la 133.828 de lei.

Nicoleta Bercaru

declartie avere Nicoleta Bercaru

Pe de altă parte, colegul său Marius Costel Ciobănel, şi el tot consilier judeţean, are o avere cu mult mai mică. Acesta nu deţine nici terenuri, nici imobile, ci doar un autoturism marca Peugeot. Potrivit declaraţiei sale de avere, veniturile sale realizate în ultimul an fiscal au ajuns până la suma de 2.373 de lei.

Ciobanu deţine 5 autoturisme, dar niciun imobil

Cosmin Ciobanu a precizat în declaraţia sa de avere că deşi deţine 5 autoturisme, toate unul şi unul, nu are nici terenuri, nici imobile. În schimb, deţine un cont în bancă, în care se regăseşte suma de 48.975 de lei. De asemenea, şi veniturile realizate în ultimul an fiscal sunt frumuşele, acestea ajungând la suma de 144.835 de lei.

Cosmin Ciobanu

declaratie avere Cosmin Ciobanu

Alţii sunt mai privilegiaţi, deţinând şi terenuri, dar şi imobile. Este şi cazul lui Gheorghe Donţu, cel care deţine un teren în Poarta Albă, un apartament în Constanţa, dar şi două conturi în bancă.

Gheorghe Donţu

declaraţie de avere Gheorghe Donţu

Unul în care consilierul judeţean are 10.400 de euro şi altul în care are 116.244 de lei. Venitul realizat de Gheorghe Donţu în ultimul an fiscal ajunge până la 105.275 de lei.

Marilena Dragnea, venituri de 100.060 de lei

Marilena Dragnea, fostă membră PNL, actual consilier judeţean PSD, a precizat în declaraţia de avere că nu are terenuri, dar deţine două imobile, unul în Corbu şi altul în Năvodari.

Marilena Dragnea

Tot în declaraţia de avere este menţionat că Marilena Dragnea are în posesie două autoturisme şi venituri de 100.060 de lei, realizate în ultimul an fiscal.

declaratie Marilena Dragnea

La fel de bogată este şi colega de partid, Veronica Gheorghe. Aceasta a precizat în declaraţia sa de avere faptul că deţine un teren de 5.000 mp, în Cernavodă, o casă tot în Cernavodă şi o alta în Constanţa. În plus, aceasta are în posesie şi un autoturism marca Peugeot, dar şi o autoutilitară. Veronica Gheorghe a realizat în ultimul an fiscal venituri de 112.818 de lei.

Fostul comandant al Forţelor Navale, Alexandru Mîrşu, venituri de peste 200.000 de lei

Fostul comandant al Forţelor Navale, Alexandru Mîrşu, consilier judeţean PSD, a precizat în declaraţia de avere că deţine în Agigea un teren de 500 mp, un imobil în Constanţa şi altul în Năvodari. Consilierul mai are în posesie şi două autoturisme şi deţine şi două conturi bancare. Unul în care are o sumă de 9.000 de euro, iar celălalt în lei, în care se regăseşte suma de 54.000 de lei. Venitul realizat de Mîrşu în ultimul an fiscal ajunge până la 201.000 de lei.

Alexandru Mîrşu

declaraţie de avere Alexandru Mîrşu

Nu la fel de bogat este şi colegul său, Liviu Petre. Acesta a precizat în declaraţia de avere că deţine în comuna Peştera un teren, dar şi o casă. Acesta mai are şi 3 autoturisme, iar în ultimul an fiscal a realizat venturi de pănă la 80.346 de lei.

Liviu Petre

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Porche e la kilogram?
0
0
Plin de tineri , o treime tineri. Ce vrajeala de grasut pervers are. La fel deputati si senatori. La senatori psd media de varsta este de 55 ani. La deputati media de varsta 43 de ani. Bravo pnl,
0
0
Tutuianu regele micilor de la salonul expozitional avea tarabe in toate colturile orasului prin finii lui.
2
0
Sa mergi la taica tu Marsu sa ii pupi mormantul ca te a facut ofiter de marina iar tu era liber,bata,prost.
3
0
comunismul tovarasi nu a murit, se poate vedea in articole de genul unde, spre bucuria muritorului de rand sunt prezentate caprele vecinilor. Cu ce peola mea ma incalzeste pe mine aceste cunostinte? nivelul meu de frustrare este zero, nu dau doi bani ce cacat au astia, daca au furat oricum nu pot face nimic. Dar prostul de roman e in culmea fericirii ca el stie acum, frustrarile lui sunt maxime ca astia au si el nu, desi si voi furati sau va furati de cand va stiti, sa moara capra lor ca eu sunt prea idiot sa am una. Dobitocilor, cand o sa intelegeti ca v ati nascut sa va traiti propria viata?
10
3
Ma mir cu ce or trai acesti sarantoci,aproape ca le plang de mila,sau poate sunt afiliati la vreo unitate de caritate.Sa le vedeti averile si la terminarea mandatului,acum toti au masini vechi de 10-20 de ani,dar ia vazut cineva cu ce masini circula??? hai sa fim seriosi!!!.
8
1
cum dracu traieste ma ciobanel ala cu 200 de lei pe luna??? ala n a muncit in viata lui.doar hotii. uite ca la psd se poate.sa traiesti cu 200 de lei pe luna si sa prosperi.ce salarii mari ce pensii. luati exemplu.sie poate trai foarte bine cu 200 de lei pe luna.
15
1
Sunt oameni de rand care au cat astia la un loc. Nu inteleg ce este asa wow ce au, mai alea ala cu cinci masini despre care reporterul zice una si una sunt niste fiare vechi handicapatule. App vezi ca tie, Daniela, statul trebuie sa iti dea niste bani, trebuie sa mergem intr-o zi sa iti facem certificat deala de handicapat mental
7
4
Scrieti si despre Lupu ce avare are.
12
2
Pisica satula nu prinde soareci.Vedem ca partidele ne pun pe liste oameni indestulati , care ar trebui sa nu se dedulceasca la banutul nemuncit.Dar , or avea chef de munca?Mai vrei sa asculti vreun sarantoc sau sa vizitezi niste maghernite ,cind veniturile te pot instala pe costitele de azur?Mai ai chef de o realitate?
5
1
Ratatul de Tutuianu nu isi publica declaratia ca sa nu dea foaia goala. Tot ce are e de la socru'su el fiind doar o sluga de partid pus acolo unde e ca sa apese pe butoanele indicate de la Bucuresti. Vai pll om la 40j de ani sa stai carpa in fata lu nevasta-ta si a lu socru-tu..
22
3
Astia sunt toti consilierii?
9
1
Ba tare sugitori de puli peneliste sunteti ma cateilor, pai astia is saracii in motii vostri de catei , de ce nu scrieti pula mea de stroe si compania,de frica, bagam pula pe gat de scalveti ordinari, ne aburiti cu guvizii astia mici!
13
4
Dontu, tiai luat teren aoroape de poarta alba, la puscarie cu tine. Marsu, nu te mai satura dumnezeu, tiau facut soldatii case si averi. Acum mai vrei si consilier. La cimitir cu tine fosila ce esti.
11
1
Doar curve si turnatori
18
1
Dar ce avere are Mihai Lupu ma? Futuva-n gura de limbisti imputiti. Jigodia aia de Lupu a venit rupt in cur la propriu in Cta si acum are una din cele mai scumpe case din oras. Mars in mortii ma-ti replica. Muie malaria galbena! Jos guvernul!
27
6
Fata de Habarna si somerul Sica care este milionar astia sunt mici copii...niciunul nu are 6 case si nici case in vestul Europei...nu se califica la astia de dreapta
17
2
averi ilicite , urgent confiscate
18
3
Nu numai ca n-au fost in stare de mare lucru si incaseaza bani de la amaratii care se straduiesc sa puna o paine pe masa. Dar nu-s instare sa-si scrie nici declaratiile. Se scrie PORSCHE, nu PORCHE. PORC. PORChe. Judecati VOI
27
2
Ce mufe au !
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218