REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce bine arată fiul lui Cristiano Ronaldo! Cei doi au abdomenul identic

Ce bine arată fiul lui Cristiano Ronaldo! Cei doi au abdomenul identic

Replica API 20 mai 2022 | 00:00 1062

Ronaldo și-a încântat fanii, dar mai ales fanele, cu o fotografie într-un slip de modă veche. De această dată, starul a vrut mai degrabă să evidențieze cât de bine poate să arate fiul său de doar 11 ani. Se remarcă faptul că băiatul are același abdomen cu tatăl său.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

Despre corpul lui Cristiano Ronaldo nu se mai poate spune nimic. Toata lumea știe cât de „lucrat” este portughezul care continuă să joace fotbal la un nivel extraordinar ținând cont de vârsta înaintată pentru un sportiv. Celebrul fotbalist are o familie extrem de frumoasă. Alături de superba Georgina Rodriguez, Ronaldo crește cinci copii minunați pe care îi iubește enorm, scrie click.ro.

Cel mai în vârstă este Cristiano Jr, în vârstă de 11 ani. Acesta merge pe urmele tatălui său din toate punctele de vedere. Recent, unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din istorie a ținut să le arate fanilor de pe Instagram cât de bine arată fiul său, dar și ce abdomene similare au cei doi.

Fiul lui Cristiano Ronaldo are același abdomen ca tatăl său

În postarea făcută luni noapte pe rețeaua de socializare, Ronaldo ține să precizeze că se află într-o perioadă de recuperare. Chiar dacă e în vacanță, portughezul nu prea pare să „calce strâmb” atunci când vine vorba de dietă. Cât despre fiul său: fotografia făcută public de Ronaldo vorbește de la sine.

Cristiano Ronaldo are cinci copii. Identitatea mamei lui Junior este necunoscută

Identitatea mamei lui Cristiano Junior este necunoscută, dar Ronaldo Senior are custodia deplină a fiului său. Pe lângă fiul cu abdomenul perfect, portughezul se bucură de zâmbetele gemenilor Eva și Mateo, în vârstă de patru ani, dar și de două fetițe născute de actuala sa parteneră, fotomodelul Georgina Rodriguez.

Una dintre copile, Alana, are 4 ani. Cealaltă s-a născut acum o lună, când, din păcate, fratele geamăn al micuței a murit la naștere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367