REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ce bine îl imită Connect-R pe Jim Carrey! I-a lăsat „mască” pe toți

Ce bine îl imită Connect-R pe Jim Carrey! I-a lăsat „mască” pe toți

Replica API 20 august 2022 | 00:00 1359

Connect-R și-a surprins total fanii cu ultima apariție. Îndrăgitul cântăreț e mai simpatic ca niciodată în imaginile apărute în mediul online. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca celebrul solist să fie comparat cu actorul Jim Carrey.

Connect-R, foto: colaj Facebook

Cum ne mai poate surprinde Connect-R? După ce ne-a făcut vara mai frumoasă cu melodii precum „Iasomie”, „Supertare” sau „Shhh...”, cântărețul ne-a delectat în postările sale de pe Instagram cu pilde de viață și sfaturi care merg direct la suflet.

Mai mult, Ștefan Mihalache a oferit și un moment magic și un concert pe cinste atunci când a împlinit 40 de ani.

Ei bine, de această dată, Connect-R s-a hotărât să imite o scenă memorabilă a actorului Jim Carrey. Ce a ieșit e demențial, iar fanii s-au amuzat copios de „talentul” ascuns al cântărețului care ne face zilele mai fericite de atâția ani.

Connect-R e „Jim Carrey de Rahova”! Și-a uimit fanii imitându-l pe faimosul actor american

Fanii să-i au fost complet surprinși de ipostaza în care l-au găsit pe celebrul cântăreț. Clipul a adunat mii de aprecieri, iar unii dintre internauți l-au asemănat pe Connect-R la aspect cu un alt solist din showbiz-ul românesc.

„Am crezut că ești Dan Bălan”, a scris unul dintre fani pe rețeaua de socializare. Dan Bălan sau Jim Carey? Nici nu mai contează. Momentul e unul epic, iar Connect-R își face loc și mai mult în inimile noastre. Revenind totuși la interpretare, trebuie precizat că momentul delicios e inspirat din filmul „Masca”, în care Jim Carrey are o interpretare memorabilă.

Connect-R, un an cu „iasomie” și vacanțe exotice

Pe lângă muzică și voie bună, Connect-r a avut timp și de vacanță anul acesta. Artistul și fosta lui soție au plecat împreună cu fetița lor, într-o excursie exotică în Maldive. Mai mult, cei doi s-au cazat la hotel superb, iar zâmbetele și relaxarea au fost la ordinea zilei.

Connect-R și fosta lui parteneră, Misha, au divorțat acum cinci ani, dar au rămas în relații bune și continuă să fie o familie superbă pentru simpatica lor fiică, Maya, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218