REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce brad are Tărâmul Magic al Crăciunului!

Ce brad are Tărâmul Magic al Crăciunului!

Replica API 7 decembrie 2017 | 00:00 328

Spiridușii Moșului au descoperit simbolul Tărâmului Magic al Crăciunului într-o fostă reședință domnească și l-au adus cu mare grijă în parcul de pe malul lacului. L-au montat în miez de noapte, iar locuitorii îl vor putea admira din data de 8 decembrie, ora 18.00, și până pe 14 ianuarie.

Pregătirile celui mai mare eveniment al iernii, chibzuit conform unui concept spectacular unic în România şi intitulat Festivalul Iernii – Tărâmul Magic al Crăciunului, sunt pe ultima sută de metri.

Bradul de Crăciun are aproximativ 20 de metri, devenind unul dintre cele mai mari simboluri pe care le-a avut vreodată Constanţa. A fost donat de o persoană fizică din judeţul Dâmbovița şi a fost deja montat la intrarea dinspre City Park a Tărâmului Magic al Crăciunului.

Atelierele de Jucării, Magie și al Pinguinilor Muzicali, Căsuța Hobbiților şi Ambasada lui Moş Crăciun sunt şi ele pe poziţii, spiriduşii efectuând ultimele retuşuri. Și căsuţele care adăpostesc Târgul de Crăciun au fost amplasate şi sunt pregătite acum pentru deschidere. La fel şi Castelul Fermecat – scena unde vor avea loc spectacolele din cadrul Festivalului Iernii.

„Vă aşteptăm pe toţi, mari şi mici, copii, părinţi şi bunici la Festivalul Iernii – Tărâmul Magic al Crăciunului! Am pregătit multe spectacole, cursuri, animaţie şi distracţie pentru toţi constănţenii şi pentru toate gusturile, căci în Tărâmul Magic al Crăciunului orice este posibil!“, au declarat organizatorii.

Intrarea la cursurile organizate în cadrul Atelierelor, Căsuța Hobbiților şi în Ambasada lui Moş Crăciun este liberă.

Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanţa și organizat de Asociația Culturală Teatrelia.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614