REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce cadou special a primit Gina Pistol de la Smiley

Ce cadou special a primit Gina Pistol de la Smiley

Replica API 14 noiembrie 2019 | 00:00 432

Smiley și Gina Pistol

Foto Instagram

Gina Pistol se află în Asia, loc unde filmează noul sezon din Asia Express, și a simțit să le împărtășească și fanilor chinurile prin care trece acolo. Prezentatoarea tv s-a filmat pe Instagram, arătându-le tuturor cum arată ea după o zi de filmare. La un moment dat, ea le-a arătat fanilor ce cadou a primit de la iubitul ei.

Este cunoscut publicului faptul că Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai mult timp, însă cei doi au fost întotdeauna rezervați cu privire la acest aspect. Și deși nu vorbesc foarte mult despre relația lor, iată că, Gina a dat din casă și le-a arătat tuturor ce cadou i-a făcut Smiley.

Artistul i-a oferit un lănțisor care are atașat de el un zâmbet, care face referire la numele său de scenă, Smiley (n.r. zâmbăreț). „Pe acesta l-am primit de la iubitul meu, sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele”, spune Gina, atunci când vorbește despre accesoriul primit.

click pe foto

Foto Instagram

Gina Pistol a acordat un interviu pentru Elle, în care a lăsat la lumină câteva detalii prețioase, de suflet, despre ceea ce trăiește alături de Smiley. A explicat și de ce preferă să păstreze totul departe de cei care nu le sunt apropiați.

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei", a spus vedeta tv în cadrul interviului."De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el", a mai spus vedeta Antenei 1.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un CD cu cineva cu voce?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920