5° Constanța Dum., 4 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6202
5° Constanța Duminică, 4 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6202

Ce CLUBURI de pe LITORAL n-au ţinut cont de PANDEMIE

Replica API 24 august 2020 1621

Sute de poliţişti, jandarmi, pompieri şi reprezentanţi ai organelor de control din judeţul Constanţa au avut parte de un weekend aglomerat şi au continuat să aplice sancţiuni operatorilor economici care nu înţeleg să se conformeze reglementărilor în vigoare. Atât ei, cât şi unii clienţi, au uitat că încă ne mai aflăm în stare de urgenţă, iar riscul de infectare cu SARS-CoV-2 este încă unul ridicat.

În stațiunea Mamaia, polițiștii au descins la cluburile H20 şi Kudos, unde au identificat atât probleme de protecţie sanitară, cât şi probleme fiscale. Clubul H20 a fost amendat cu 4.000 de lei pentru că nu a luat măsurile necesare astfel încât să fie respectate normele de distanţare fizică. Clienţii puteau interacţiona fără restricţii, atât în timpul zilei, cât şi noaptea.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Totodată, polițiștii au amendat clubul Kudos cu 2.000 de lei pentru că nu elibera bon fiscal. În stațiunea Costineşti, polițiștii au amendat clubul Office cu 10.000 de lei. Sancţiunea a fost aplicată pentru că atmosfera din local era identică cu cea din verile trecute, când nu aflasem de existenţa COVID-19.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Atentie militieni! Un patron ,un administrator,poate avea pretentii la tinuta clientilor si azi,la obligativitatea purtarii mastii in anumite locuri.Un patron nu poate fi organ de ordine,nu are voie sa interactioneze cu clientii in sensul punitiv restrictiv,eventual doar sa-i someze sa plece,chemand ajutoare ce sunt organele autoritatii,nu angajati HORECA. Sa amendezi petronii ca zece betivani solizi se inghiorlaiesc si tu nu ai curaj sa-ti iei omor de la ei,e chiar ceva absurd. Politia nu are curaj sa se ia de interlopi,fiind platita si inarmata pe tru a afce si asta si ceri ospatarilor?
0
0
Guvernul trebuie anchetat pentru genocid! Niciun club nu trebuia deschis! Se poate trai si fara prostitutia si drogangeala din cluburi!
2
1
Tineret mandria tarii este dilaila-lambada prin cluburi, baruri si ceva terase afara!
3
0
Sa nu uitam si evenimentul de la Crama Rasova unde au participat peste 500 de persoane. Sau nu aveti voie sa scrieti?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359