REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ce comunicat au putut transmite, de 1 Iunie, deputaţii Babuş şi Vişan! EMOŢIONANT!

Ce comunicat au putut transmite, de 1 Iunie, deputaţii Babuş şi Vişan! EMOŢIONANT!

Replica API 2 iunie 2018 | 00:05 328

Deputații PSD Constanța, George Vișan și Radu Babuș au făcut declarații prin care își arată susținerea față de Partidul Social Democrat și își exprimă punctul de vedere în legătură cu recentele alegeri ale colegilor din Parlament de a părăsi formațiunea politică. Iată comunicatul celor doi, integral:

“PSD este echipa din care fac parte de peste 14 ani.Alături de colegii mei am învățat că politica presupune dedicație, muncă, perseverență și responsabilitate.Am învățat că binele cetațeanului este prioritar iar votul acestuia nu trebuie dezamăgit niciodată.De aceea sunt și voi fi alături de familia mea politică, PSD.Intotdeauna imi voi respecta promisiunile făcute cetățenilor care și-au investit îincrederea în mine, în noi, în PSD. În 2016 ne-am angajat să imbunătațim viața românilor prin Programul de Guvernare al PSD și este normal ca cetățenii să aștepte acum cu încredere și speranță îndeplinirea promisiunii noastre. Indiferent de alegerile făcute recent de câțiva dintre colegii nostri, PSD rămâne un partid unit, puternic și pregătit să continue Programul de Guvernare.Din punctul meu de vedere, votul de investire al actualului Guvern a fost unul benefic pentru țară, forma actuală fiind una eficientă, compusă din oameni capabili, cu experiență si expertiză. Sunt convins că partidul nostru este soluția pentru o Românie modernă, prosperă și europeană”, a declarat George Vişan.

Și deputatul Radu Babuș își exprimă susținerea față de Partidul Social Democrat, Guvern si Programul de Guvernare. Iată ce spune deputatul constănțean:

"Sunt membru al Partidului Social Democrat din anul 2003.Am trecut prin toate etapele atât în opoziție cât și la putere și sunt deputat de Constanța la al doilea mandat.Niciodată nu am pus la îndoială buna credință a conducerii PSD și am susținut întotdeauna proiectele și inițiativele partidului. Chiar dacă există câțiva colegi în Parlament care au hotărât să părăsească partidul și indiferent de motivele acestora, eu nu voi putea să am niciodată o asemenea atitudine. Consider că unul dintre principiile fundamentale dupa care trebuie să se ghideze orice om politic este acela al loialității față de formațiunea politică pe listele căreia a fost ales. De asemenea am candidat crezând în fezabilitatea Programului de Guvernare și acesta s-a dovedit a fi unul performant. Din punctul meu de vedere nemuțtumirile personale ale oricărui politician trebuie să își găsească o rezolvare în interiorul partidului și nu în exteriorul acestuia pentru că nu este normal ca atunci cand ești investit cu încrederea electoratului și a colegilor de partid să ai opțiuni strict de natură individuală. Am susținut și voi susține în continuare conducerea partidului, Guvernul și implementarea Programului de Guvernare”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HAHAHAHAAAA...........!!!!! tare asta cu "bai, pulime in miniatura! ....unde oi fi pus secera aia?"
6
0
Cu putine cuvinte ai facut o descriere clara a acestor personaje@
8
1
Partidu-n sus, partidu-n jos. Ceva despre copii? Nici macar un "La multi ani bai, pulime in miniatura!". Ciocanul il am agatat pe panoul de scule din garaj. Offf, unde dracu' oi fi pus secera aia?
10
0
Am sustinut si voi sustine in continuare conducerea partidului, Guvernul si implementarea Programului de Guvernare.ce dobitoc ,care program ma? care guvern ?aveti asa ceva ?
11
1
Ce puslamale toxice ! Ce limbrici asexuati ! Ce panarame !
13
1
Stire falsa clar. Babus nu poate lega atatea fraze coerente, fara sa cedeze fizic.
17
1
cine e babus ?
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102