REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CE confirmă: România a plătit deja pentru neregulile din dosarul Tel Drum

CE confirmă: România a plătit deja pentru neregulile din dosarul Tel Drum

Replica API 15 noiembrie 2017 | 01:14 595

Comisia Europeană (CE) confirmă faptul că a cerut în 2016 autorităților române să aplice corecții financiare pentru fondurile europene investigate de oficiul european de lupta anti-fraudă (OLAF) în cazul Tel Drum, iar România a acceptat aceste corecții. Informaţia a fost furnizată decun purtător de cuvânt al exectivului comunitar, pentru HotNews, citat de stiripesurse.ro

"Comisia a primit recomandările OLAF cu privire la cazurile pe care le menționați în 2016. În conformitate cu aceste recomandări, serviciile Comisiei au solicitat României să efectueze corecțiile necesare pentru că bugetul UE să nu fie afectat. România a fost de acord să aplice aceste corecții. Avem un sistem solid de combatere a fraudei, în strânsă colaborare cu statele membre. Acest caz arată că sistemul funcționează", a spus răspuns un purtător de cuvânt al CE, potrivit sursei citate.

Răspunsul vine de la Direcția de Politici Regionale a Comisiei Europene, condusă de comisarul de resort, social-democrată Corina Crețu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa e, coaie... si sa ii confiste si lui Basescu prejudiciul din dosarul "Flota"... Oups... acolo nu e prejudiciu, dar nici vapoare. Toti astia ca tine care i-au facut campanie lui Baselu stiu ca romania n-a avut vapoare. Si nici iesire la mare. Muistule!
1
1
Deci noi contribuabili am platit pentru nelegiuirile lui Dragnea si compania. Iar el nu este tras la raspundere si nu restituie banii statului Roman.
3
1
Cum puteti apara un om ca Dragnea?Un om dovedit de o socialista din gasca lor,dna Corinuta Cretu.Banii i-au platit tot din buzunarele noastre si cand vad postarea ,,bolsevic" ma intreb:oare cat de prost sa fii sa afirmi ca ,,nu dau nici un leu".Cu un asemenea electorat ,psdica va defila inca mult timp .
5
1
pana nu confisca de la Blaga si Udrea nu dau nici un leu. si de la Clotild.
1
2
de ce sa platim noi ptr un nenorocit si gasca lui de hoti ordinari? Sa li se confiste, integral, averile obtinute prin furt din buzunarul romanului saracit constant
4
1
iar ei in continuare fac scut in fata inculpatului? Bravo PSD!
7
0
Se va face la pulivara de catre Teldrum.Sa plateasca labarii si curvele din primaria Navodari
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218