REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ce constănțeni sunt dați în urmărire de Poliția Română

Ce constănțeni sunt dați în urmărire de Poliția Română

Replica API 24 septembrie 2022 | 00:11 6220

Peste 20 persoane care au comis infracțiuni în municipiul Constanța sunt căutate de către Poliția Română. Printre cele mai comise fapte de către infractori se enumeră traficul de persoane, furtul, înșelăciunea, evaziunea fiscală dar și infracțiuni la regimul stupefiantelor. Dintre cele 21 persoane căutate de către oamenii legii, 17 sunt bărbați, și 4 femei. Marea majoritate a infractorilor sunt căutați de mai bine de 2 ani, fără nici o urmă.

Printre cele mai importante nume aflate pe lista de infractori constănțeni căutați de către Poliția Română se enumeră: Mircea Brădean, Ibram Ildan, Cristian Coman, dar și Nițescu Elena.

Mircea Brădean a fost dat în urmărire de Poliția Română la începutul anului 2022, fiind condamnat la 3 ani și 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Decizia a rămas definitivă, însă inculpatul este de negăsit. Acesta împreună cu Ștefan Cioancă au fost trimiși în judecată, după ce au indus în eroare mai multe persoane, spunându-le acestora că sunt directori resurse umane în cadrul societății germane Lipfert&CO.E.K sau la o alta din Olanda, în vederea recrutării de personal în agricultură. Cei doi complici, se întâlneau cu victimele în diferite hoteluri din Cluj Napoca, și cereau ”viitorilor angajați” o sumă de 150 de euro ce reprezenta contravaloarea transportului până la pretinsul angajator.

Ibram Ildan a fost dat în urmărire de Poliția Română în luna septembrie a anului 2020, fiind condamnat la 7 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. Ildan Ibram, în vârstă de 39 de ani, născut în Medgidia și domiciliat în Sectorul 3 din București, este dat în urmărire, profilul acestuia apărând pe site-ul Poliției Române, la categoria persoane urmărite. „Împotriva numitului Ibram Ildan, Tribunalul Constanta a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 697 din 17.09.2020, fiind condamnat la 7 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală”, sunt datele oferite de Poliția Română.

Kelemen Nușa Anna a fost găsită moartă?

Un craniu uman găsit în pădurea dintre localitățile germane Bruttig și Treis-Karden (Renania-Palatinat) a fost identificat de criminaliștii germani de la Kriminalpolizei ca aparținând Annei Nusa Kelemen, o femeie născută în Hârșova, în vârstă de 51 de ani, pe numele căreia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Cu toate astea, afișul femeii este în continuare pe site-ul Poliției Române, la secția persoane urmărite. Citește și: Rămășițele unei infractoare din Constanța, găsite în Germania

Kelemen Nusa Anna a fost condamnată la 8 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire de grup infracțional, trafic de minori în formă continuată, complicitate la act sexual cu un minor și trafic de minori. Kelemen Nușa Anna era unul din membrii grupării ,,Cercul”, aceasta având rolul de a racola și introduce fete în sectă. Aceasta era angajată în cadrul Facultății de Arte din Târgul Mureș ca și coafeză și responsabilă cu machiajul. Potrivit anchetatorilor, femeia de 50 de ani se împrietenea cu studentele și devenea confidenta lor, apoi le descoperă vulnerabilitățile și identifica astfel victimele. Nuşa le destăinuia studentelor nefericite că ştie o cale prin care ele s-ar putea apropia de divinitate, dobândind o viață mai bună.

Elena Nițescu se etalează pe Facebook în timp ce este dată în urmărire internațională

Nițescu Elena este condamnată la 5 ani și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, cumpărare de influență și dare de mită. Elena Niţescu a fost vizată de mai multe anchete penale care aveau legătură cu activitatea medicală pe care o desfăşura, la punctele de lucru ale clinicii New Central Med din Vaslui şi Focşani. În 2014, conducerea Colegiului Medicilor Vaslui a reclamat la Parchet clinica, acuzând că se eliberează în mod ilegal adeverinţe medicale viitorilor şoferi. Cei mai mulţi dintre absolvenţii şcolilor de şoferi mergeau la respectiva clinică, achitau o taxă şi primeau fişa auto cu toate parafele necesare, fără a fi examinaţi de medicii specialişti. Ancheta derulată de poliţiştii de investigaţii criminale a scos la iveală întreaga filieră dar şi un caz de trafic de influenţă.

În timp ce Elena Niţescu, fosta soţie a interlopului Radu Duţă, considerat ”locotenent” al clanului Clămparu, este dată în urmărire naţională şi internaţională, aceasta este foarte activă pe Facebook. Mai exact, pe 16 martie, Elena Niţescu a postat o poză în care se află alături de familie. Femeia nu pare a fi deloc îngrijorată de faptul că este pe lista celor mai căutate persoane şi nici nu pare a se feri cumva de poliţie. Mai multe detalii despre acest caz puteți citi aici: Fosta SOȚIE a INTERLOPULUI Duță se ETALEAZĂ pe Facebook, în timp ce e data în URMĂRIRE internațională!

,,Cetăţenii care deţin date cu privire la prezenţa acestor persoane pe raza unor localităţi sunt rugaţi să le comunice la numerele de telefon 112, 955 sau 021/208.25.25, interior 26.200, 26.201 ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, transmit reprezentanții Poliției Române.

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si aia nici macar, furati, au fost dati spaga!!1 daca omora un om lua cu suspendare sau daca fura cateva miliarde baga acolo 1 am jumate maxim nu 6 ani! Asta e justitia noastra speciala!!
0
0
Baaaa voi ati citit la cucoana aia?? 6 ani de beci pt 800 lei hahahhahah
3
1
strutzu nu e dat ???
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218