REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce cred constănţenii despre plecarea lui Radu Mazăre în Madagascar?

Ce cred constănţenii despre plecarea lui Radu Mazăre în Madagascar?

Replica API 1 ianuarie 2018 | 00:24 451

Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, se află în Madagascar, acolo unde a cerut azil politic. Se pare că a plecat din ţară în preajma Crăciunului, dar avea tot dreptul să părăsească ţara, aşa cum prevedea şi măsura controlului judiciar. Însă, trebuia să se prezinte la sediul IPJ Constanţa, prentru a da cu subsemnatul. Numai că sâmbătă, 30 decembrie, nu a mai ajuns. A trimis un email prin care a explicat că este ţinta statului paralel şi că va reveni în ţară atunci când va exista justiţie corectă.

Bineînţeles că oamenii au început să-şi dea cu părerea, iar opiniile sunt împărţite.

“Mazăre se întoarce. Este la piață în Madagascar, s-a dus să ia pui pentru pensionari și oamenii nevoiași. Cică va cumpăra alimente de toți banii pe care i-a furat!”

“Când sunt la putere fac pe leii, iau cu japca tot ce vor. Când se întoarce roata fac pe victimele și fug ca șobolanii. Așa procedează marii bărbați ai PSD”

“Țară frumoasă cu oameni minunați dar creduli care cred în minciunile PSD. Justiție de c..at, parlamentari jalnici, primari hoți, un c..at amestecat. Ar trebui să nu mai plătim taxe , să rămână fără bani ticăloșii”

“Bravo lui, om şmecher . Ah, ce bucurie pe miliţieni. Îi pune la muncă”

“Toți analfabeții și frustratii, iubitori de DNA, se tăvălesc în chinuri că a plecat Mazăre. Ca să bagi un om în pușcărie îți trebuie probe! Dacă faci dosare la comandă pentru fapte de când era bunica fată, e normal că probele să lipsească. Aşa funcționează justiția, cu probe!!!”

“Decât să fii sclavul justiției din România care te cheamă la raport de câte ori li se școală mai bine tai-o la timp...Procurorii îți fac un dosar frumos de îl aduce grefiera în sala de judecată cu căruciorul. Asta este mafia în România !!!. Ai perfectă dreptate Mazăre ...”

“IPJ a anunțat Curtea Supremă că Măzărică nu s-a prezentat la ei... Tot ei au spus că Măzărică nu avea restricție să plece din țară... Vă întreb pe voi: în momentul în care nu te-ai prezentat, automat în 30 minute, o oră, dai alarma... Aşa oraș avem, ne merităm soarta... Se vorbește la știri că a fugit pe 25 decembrie. De ce în momentul în care nu te-ai prezentat nu ai dat alarma???”

“Dragi constănţeni, vă meritaţi soarta. L-aţi ales pe Mazăre de va ieşit pe nas…”

“Era de aşteptat, vai, ce surpriză!”

“Păi are dreptate: 4 ani cu suspendare pentru un prejudiciu de 115 milioane de euro? Asta nu e justiţie, e inchiziţie”

Voi ce părere aveţi?

Detalii AICI:

BOMBĂ! Mazăre a FUGIT în Madagascar și cere AZIL POLITIC!

Mazăre: „Sunt o țintă a statului paralel. Am să mă întorc când în România va exista o Justiție reală!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
zice ca Mamaia a ajuns cartier machidonesc fara ca Mazare sa fie implicat direct,cum ar veni nu Mazare a vandut retrocedat concesionat orice bucatica de teren verde chiar si plajele,parcul tabacarie,locuri de joaca,etc,etc.Fagadau doar s-a trezit in fatza unui fapt implinit nu mai poate da inapoi.Bineinteles ca e la fel de vinovat dar porcul si pastaia au falimentat orasul nostru.Altii prospera,noi retrogradam sufocati intre betoanele turnate de machidonii imputiti si jefuiti de rezidentii din henri-cioara inaugurat tot de...Mazare.
0
0
daca ma-ta avea studii , o votam . Mars de aici ca esti pe lista elenei udrea , sobolan ofticat . Boule , tu nu vezi ca nici trei sferturi din turistii care veneau nu mai vin in Mamaia , nu vezi ce cocina , ce comedie muta a ajuns Mamaia ?
0
2
MARS SLUGILOR COMENTATORI EXECRABILI.
2
2
Ce cred eu despre constantenii care l-au votat pe mascarici?Printre care o parte rude,prieteni si cunoscuti : nu ati fost mintiti,ci va placut sa va lasati mintiti ,furati si batjocoriti.Acum,cel putin fiti onesti cu voi,si recunoasteti.Nimeni nu acuza batranetea,naivitatea sau teama asa ca nu este totul pierdut.Sa fim mai atenti cand ne dam votul,sa ni-l dam si nu sa ni-l VINDEM!
2
1
Succes ..Radule...ai fost baiat destept..sa ne trimiti si noua o vedere ,de la ocean..Succes..
1
5
daca mai vii vreodata , da-le muie lui DAN BASISTUL SI GHEORGHE TARANUL .
2
3
Ce sa faca in tara asta cu justitie dictat a de straini ? Bine a dacut !
5
8
Acolo este epidemie de ciuma asa ca s-a autopedepsit deci vrea sa plateasca ptr greseli iar noi il vorbim de rau -se poate?
3
4
lasati omul in pace ca este nevinovat saracul la prejuditul de 130 000 de euro e mult
5
4
Observ cum romanii sunt tot mai patrunsi de spiritul craciunului si crestineste sarbatoresc ignatul politic al sfarsitului de an. Eu spun atat: La multi ani, domnule Mazare! Iar pentru restul...nu mai judecati voi, lasati legea asta stramba sa judece.Daca vreti sa o indreptati, iesiti la vot.
6
13
Este cel mai smecher om , a facut pentru Constanta chiar daca a furat , iar voi de unde scoate ti aceste comentarii? imi este sila de aemenea reportaje jegoase
3
23
EUROPA VA AFLA DESPRE JUSTITIA CORUPTA , DESPRE JUSTITIA LUI MACOVEI-BASESCU-KOVESI CARE AU BAGAT OAMENI NEVINOVATI IN PUSCARII . BRAVO RADULE , MUIE DAN BASISTUL CARE MAI RAGI PE AICI !
7
20
toti tiganii si machidonii-i sugeau pwla si-l intrebau daca se simte bine si e destul;el taia el spanzura impreuna cu porcul dadeau verde la ciordeala-sau nu cat timp a fost primar;in madagascar e un fraier cu bani o vaca de muls cum guitza pac tiganii il fac pasta de mici.de-aia nu pleaca mafiotii din romania decat in ultima instanta pt. ca in afara sunt anonimi se pisa toti pe ei.in paradisurile fiscale toti au bani si nimeni nu-i baga prea mult in seama.
17
5
Au grija Serviciile de soarta lui! Si daca nu, Dumnezeu si bolile din insula!
7
5
Sa fie cercetat penal cel care ia ridicat interdictia de parasire a tarii ,lepra asta a platit bani grei sa poata fugi ! E de noaptea mintii cu atitea dosare penale sa- i ridici interdicia , sa dorit in cercuri inalte fuga lui ptr ca ar fii tras multi dupa el ! Si uite asa inca odata sintem luati de prosti !
16
1
In Madagascar intra in 2018 inaintea noastra si din cauza asta a plecat.
8
2
va meritatzi soarta saracilor mokani huoooooo
4
13
Poate-l mananca rechini si se va face dreptate
11
6
constanteni nu trebuie sa creada, ei au simtit-o pe pielea lor, nu-l plange nimeni, dar inapoi ptr executarea pedepsei, va trebui sa vina
18
2
sa-l ia si pe teodosie ca mare vraci
22
2
Te pricepi,nu gluma!Madagascar a semnat toate tratatele politice din lume si cele 18 etnii de acolo se inteleg de minune.Industria este cea mai puternica din lume,sunt un exemplu de democratie,sefii de trib si vracii lor sunt scoliti la Sorbona...
12
2
mare paguba in ciuperci...sa vina cand o venii bunica
6
6
Acum se va vedea adevarul,daca este sau nu vinovat! Daca Madagascarul in baza documentelor ii va aproba azil ca fiind persecutat politic say daca nu vor fi dovezi ca este persecutat va fi trimis in tara ca apoi condamnat! Va urma!
9
6
Sorosistilor, ati gasit o alta tinta ! Nu mai e Dragnea ? Ati facut alergie la Romania, pina si aceasta e corupta, numai strinezia NU !
4
27
Paiatza s-a dovedit cu aceasta ocazie ca este doar o pizda lasa.
22
7
uite un analfabet
5
2
Vrei sa zici ? Adica mazareii, caci mazare i-a puit, si pe ei si pe tiganii de la henri coanda zis si bel-air de romania.
20
2
Daca nu era Mazare va mancau cainii cu Mihaiesi si infractorii lui ! Mamaia , piateta veche si alte zeci si zeci de zone refacut bldv Tomis !! Ba fometosilor nu va este rusine !! Daca pleaca si Deci o sa va manance cainii jegosilor!!
10
50

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614