REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ce cred românii despre mitingul PSD. Cifre SURPRIZĂ

Ce cred românii despre mitingul PSD. Cifre SURPRIZĂ

Replica API 7 iunie 2018 | 01:29 394

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat miercuri, la Antena3, un sondaj Avangarde referitor la părerea românilor despre mitingul PSD anunțat pentru sâmbătă.

„Decizia PSD de a face miting e optimă”, a spus Pieleanu, prezentând următoarele cifre: 52% dintre respondenți consideră că este o idee bună, în timp ce 31% au răspuns negativ. 17% dintre respondenți nu au știut sau nu au răspuns.

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, a anunţat pe 4 iunie organizarea la Bucureşti, pe data de 9 iunie, de la ora 20,00, a unui miting "împotriva abuzurilor de mai mult timp" şi a încălcării principiilor statului de drept.

Decizia a fost luată de Comitetul Executiv Naţional al PSD, iar la miting sunt aşteptate, potrivit lui Dragnea, "sute de mii de persoane".

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poporul nu poate fi pacalit , abuzurile epocii kovesi ies la iveala . Javrelor , ati fost prinsi , europa a aflat adevarul , se pisa pe voi , nu va mai baga in seama . Uneltiti impotriva unor oameni nevinovati , muieeeeee!
1
2
eu vorbeam despre mitingul psd,nu despre parada gay la care tu participi ,fundasule he,he.
0
2
jigodiilor ordinare, nici iadul nu va vai accepta
0
1
Moarte hotilor , tiganilor si neamurilor lor..de la mic la mare sa ai incediem .
0
2
Mai nea zizu ce mai face mata aia care a fatat un idiot ? Mai suge pula la mortii matii de idiot ?
2
5
tu-va"ngura cu pieleanu vostru cu tot,ce sondeaza panarama asta?...o lichea psd-ista,asta este ..auzi tu,sondaj de pieleanu,sociologul pulii mele
5
3
Merge-ti la miting sa ce? Sa sustine-ti un grup de hoti care nu au nici limite nici rusine. Sa le multumiti ca v-au crescut facturile, ca au crescut ratele, ca v-au plecat copiii sa munceasca cu lacrimi in ochi si inima arsa, ca va vedeti nepotii sau poate nu odata la an, pentru ce oare? V-au dat vreo casa cu piscina din alea care au ei, sau au promis o pensie speciala pentru voi? Mergeti ca oile si multumiti partidului ca aveti o viata ca in povesti si incurajati-i sa-i dea inainte asa, ca oricum nu o sa mai aiba cine contribui la pensie si ne vom cumpara gamele sa mancam la cantina sociala.
8
3
N-am inteles de ce sint unii impotriva iesirii la miting? Cind au iesit tefeloazele pe strada s-a opus cineva?Nici macar nu aveau autorizatie.O sa avem spectacol. Si-asa simbata sint niste emisiuni de doi lei la TV.
2
9
cata manipulare face ciuma rosie ,pacat de acei naivi care sunt constransi sa participe la miting.Puie psd.
10
5
Mare minune daca nu o sa se incaiere intre ei si or sa dea vina pe sorosisti.
12
4
Dragnea in curand va fi presedintele nostru. Traiasca Dragnea
4
16
Daca era la ProTV sau Digi puteai credea, dar la antena pul..i, hai las-o.. articol de influenta
15
5
Pieleanu asta este un fel de Pinocchio . Pe zi ce trece i se mareste nasul si i se micsoreaza scula ... Deja , boasele lui au ajuns la dimensiunea unor boabe de mazare , iar creierul i s-a transformat in rahat ... Panarama !
27
5
eu am mai scris...max 50 ooo pers... platiti..carati..habarnisti sau profitori...nepasatori de soarta copilului...nepotului..doar uleiul din traista si matzu gros in seara asta...
28
3
singurele mitinguri de sustinere a puterii sunt in Coreea de Nord si alte cateva state, tampitilor...
25
4
PENTRU LABAGII DE SUB MINE.NU VA INTREBAT CACATILOR NIMENI DESPRE MITING DAR COMENTATI DE OFTICA.SUNTETI DOAR CATIVA CACATI CARE COMENTATI.LA MITING VOR VENI MII LABAGIILOR SI CE O SA MAI SCRIETI.NISTE SUGATORI AI PULII LUI IOHANIS SOBLIMBISTII CURVEI DE LA DNA
11
32
cel mai mult imi place cand ii incaera draku.
9
3
Cand tu ca partid ai 70la suta si poti guverna cum vrei, de ce draqu trebuie sa faca miting de sustinere a unei prim ministre puse de ei? Sunt toti psdii cretini ? Porcina de cta de ce nu comenteaza? De ce nu apare nici un articol cu parerea si comentariile porcinei? De ce cheltuie psd atatia bani degeaba? In rest au rezolvat tot?
26
6
dar cum de l-au prezentat tocmai la antena3?!
18
4
Sondajul este realizat de Antena 3 . Normal ca-i pozitiv pentru PSD . Doar nu va asteptati , ca la Antena 3 , sa critice lagarele de reeducare comuniste , de la Aiud si Sighet !
24
6
pare un nonsens,oltenii astia aserviti jidanilor,care sunt la conducere si duc romania la puta lui itzic,fac un miting de ,ce vor sa-si traga singuri ue,cum treci averea statului aia care amai ramas in mana jidovilor,simplu precum insula belina
19
2
''sondajului''d-lui''pieleanu sunt dobitoci?asa multi prosti avem in Romania??Sincer nu cred,cand merg undeva aud doar injuraturi cand se pomeneste numele ''carmaciului''draknea.Manipulare ordinara.
23
5
In tara asta au ramas prostii si hotii. Fac parte din prima categorie. Sunt unul dintre prostii care a crezut in tara asta. M-am inselat!... Acum este prea tarziu...
24
4
Cat de prost tb sa fii sa crezi asa ceva...doar asistatii sociali vor veni la mitingul pu.ii
23
7
A facut 13 ani de temnita grea pentru un popor de idioti !
26
7
cei mai prosti oameni din lume cei care vor "protesta". Li se spune ca vor protesta contra abuzurilor, dar chiar ticalosii care fac abuzuri ii pun sa faca asta. Hotii ii pun pe prosti sa ii apere si sa sustina ticalosia, pentru ca idiotii oricum nu gandesc.
29
7
Stergem la cur toti babalaci din europa.
16
4
E normal , daca e facut de A3.
27
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218