REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ce cuminte s-a făcut Borcea! Cum a fost surprins pe aeroportul din Atena

Ce cuminte s-a făcut Borcea! Cum a fost surprins pe aeroportul din Atena

Replica API 20 august 2018 | 00:11 308

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost eliberat condiţionat, în 2 iulie, din Penitenciarul Jilava după 4 ani şi 4 luni de închisoare. L-a aşteptat noua lui consoartă, Valentina Pelinel, iar de bucurie, Borcea nu a stat prea mult pe acasă: şi-a făcut bagajele şi a plecat în vacanţă, în Italia şi Grecia.

"A fost o perioadă foarte grea, dacă nu aş fi avut familia, pe Valentina, nu ştiu dacă şi cum treceam pentru că este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina, pentru că au fost patru ani şi trei luni de sacrificii, de iubire. Fără iubire şi sacrificii nu se putea", declara, la ieşirea din închisoare, Borcea.

Cristian Borcea şi Valentina Pelinel au petrecut finele lunii iulie în Capri, de unde a şi postat în mediul virtual imagini, alături de un apropiat la cuplului, omul de afaceri Nicuşor Stan.

Duminică, 19 august, Borcea şi Pelinel au fost fotografiaţi în Aeroportul din Atena, Grecia, unde urmau să ia avionul către România.

Cuminţel pe băncuţă, Borcea a stat în aeroport lipit de Valentina Pelinel. S-a dezlipit de ea doar în momentul în care cei doi au decis ca, înainte de decolare, să cumpere câteva atenţii de prin magazinele din aeroport.

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost eliberat condiţionat, în 2 iulie, din Penitenciarul Jilava după 4 ani şi 4 luni de închisoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana una alta ia tu niste muie cu cacat de la mine. Si nu e de doi lei. E cu cacat. Aceeasi muie la toti pesedeii si prietenului tau dragnea.
2
1
Fratioare, tu esti intr o erectie continua dupa tastatura. Daca te faci public, sunt sigur ca o iei le ue de la toti aia la care vrei tu sa le dai si in plus, de la altii care o sa ti vada fata de frustrat.
1
1
De ce presa promoveaza penali? De ce scrieti zilnic despre astfel de corupti si hoti si penali? Despre oameni corecti, cinstiti nu stiti sa scrieti? Favorizati infractorii ?????
27
0
de ce nu i-au luat banii furati machidonului butelie ??? Pentru ca jigodiile de judecatori au partea lor de spaga. Muie la judecatori,muie dragnea,muie pesede,muie butelie !!!
17
1
Pelinel stie ca borcica va baga gol la cateva flamande asa cum a fost si ea.O sa stie pelinel cand face borcica alti puradei ptr ca va scadea bugetul ptr pensia alimentara.
13
0
Tara arde baba se piaptana ! Chiar credeti ca intereseaza pe cineva ce face unul ca asta ? Tratati si scrieti stiri serioase , nu mizerii de can can !
31
2
mare noroc ca a fost la parnaie oricum si asa a facut cativa urmasi,daca era liber ne bateam pe burta cu chinezii la numarul de locuitori
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218