REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce decizie a luat Adele după divorţ. Ce fel de iubit își dorește

Ce decizie a luat Adele după divorţ. Ce fel de iubit își dorește

Replica API 23 aprilie 2019 | 00:00 545

Adele

După ce a dezvăluit că a ajuns la divorţ cu soţul său, Simon Konecki, Adele a spus ce decizie a luat. Diva are deja gânduri mari.

Celebra cântăreaţă Adele (30 de ani) şi Simon Konecki (45 de ani), fondatorul unei organizaţii de caritate, au ajuns la divorţ şi celebra cântăreaţă a luat o decizie importantă. Ea nu are de gând să se scufunde în tristeţe după despărţirea de soţ. Îşi doreşte să găsească un iubit american. Deja e atrasă de câţiva bărbaţi. Se bucură că poate să flirteze din nou. Se plictisise de Konecki. Însă nu vrea să se grăbească să aibă o relaţie serioasă din nou. Recunoaşte că iubirea dintre ea şi fostul soţ se terminase de mai mulţi ani. Aşa că Adele a luat decizia de a recurge la divorţ. Ea petrece mai mult timp în Los Angeles, în timp ce Simon Konecki a rămas în Marea Britanie.

Datorită unei voci de excecpţie, Adele a adunat o avere frumoasă, de 190 de milioane de dolari, la 13 ani de la începutul carierei sale. Cântăreaţa britanică, care a decis recent să divorţeze de Konecki, după opt ani de relație, ar putea să fie obligată să cedeze jumătate din bani, adică 95 de milioane de dolari, fostului soţ. Asta fiindcă nu a avut prevederea să semneze cu acesta un contract, înainte de căsătorie, prin care să-şi protejeze averea. Cunoscută mai ales pentru albumele sale de top, ”19”, ”21” şi ”25”, cântăreaţa a ţinut foarte mult la Konecki. Ani de zile ea a încercat tot ce a putut pentru ca relaţia lor să meargă. Adele l-a cunoscut pe Simon în 2011, prin intermediul prietenului lor comun, Ed Sheeran. În 2012, a venit pe lume fiul lor, Angelo, pe care vor să-l crească în continuare împrennă, în ciuda faptului că s-au despărţit. Simon Konecki nu se putea acomoda cu viaţa de vedetă a soţiei. Nu îi plăcea s-o însoţească la evenimentele publice. Pe de altă parte, Adele s-a depărtat de partenerul ei, care îi era soţ din 2016, după ce şi-a format un cerc de prieteni în Los Angeles şi New York, SUA. De la sărbătorile de iarmă, cei doi au început să trăiască vieţi separate. După ce a dezvăluit că a ajuns la divorţ cu soţul său, Simon Konecki, Adele a luat decizia să-şi găsească alt bărbat şi acest lucru îi face plăcere.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La banii ei isi cumpara 10 negri mititei!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367