REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce declară Cristinel Dragomir despre numirea sa în postul de subprefect al Constanței!

Ce declară Cristinel Dragomir despre numirea sa în postul de subprefect al Constanței!

Replica API 22 noiembrie 2018 | 00:13 431

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, așteaptă hotărârea de Guvern pentru a prelua atribuțiile de subprefect al județului Constanța. Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, l-a propus pe Dragomir pentru această funcție, iar propunerea a ajuns la Guvern încă de săptămâna trecută. Dragomir așteaptă hotărârea pentru a prelua atribuțiile. ”Am vorbit cu președintele PSD, a trimis săptămâna trecută propunerea la București. E chestiune doar de formalitate. Ce am înțeles foarte clar este că toate formalitățile au fost îndeplinite, au fost depuse, așteptăm hotărârea de Guvern, e singura procedura care mai trebuie îndeplinită. Partidul mi-a făcut propunerea și am acceptat-o, că nu-i de refuzat”, a spus, pentru Replica, Cristinel Dragomir.

Reamintim că județul Constanța a rămas fără singurul subprefect, în luna septembrie, după ce Guvernul a emisHOTĂRÂREA privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al județului Constanța de către Accoium Mustafa Levent, ca urmare a numirii sale în funcția de secretar general adjunct la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. În locul lui, ar urma să fie numit, din partea UDTR, Șenol Ali. El s-a născut în Hârșova, dar locuiește în Constanța. A fost director comercial la Coca Cola, dar a lucrat și la OMV. Osman Fedbi, președintele UDTR, a declarat și propunerea pentrua cest post a ajuns la Guvern urmând ca, în viitorul foarte apropiat, să se emită și hotărârea. ”Nu știu ce s-a mai întâmplat. Noi am trimis propunerea, așteptăm hotărârea”, a spus, pentru Replica, Osman Fedbi.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il sustine pe Dragomir!
0
0
Si asta o sa ajunga in Parlament, modelul fiind patentat de Titel Brailoiu.
1
0
Cristinel este un om falit, distrus de cazinouri si table. Isi joaca ultima carte. Sustinut de fostii colegi, joaca all in. Aveti grija ca bagati dracul in casa . Va imaginati ce inseamna diavolul asta intre primarie si consiliul judetean. Nacios sa avem ca urmeaza circ .
0
0
Piticania stropitoare se pricepe doar la table si muscat de cur.
0
0
Paza si protectie
2
0
Pe Cristinel Dragomir nu il mai primesc la mine la Crama deoarece imi consuma tot vinul!
4
0
bai,postacilor,stiti voi ai cui sinteti,ce aveti cu Dragomir? E singurul care stie administratie,a facut ordine dupa Nicusor la Consiliu,cred ca va este frica de el neispravitilor
1
5
ioinrdache , consilierul judetean de ...cernavoda e bun de suprefect, mare om mare caracter
0
1
Nu Stroe l-a propus pe jegosul asta tradator. Stroe sta si el pe teren miscator acum ca a venit si boschetele asta subprefect aliat al lui Moga, Tutuianu, Brailoiu si Fagadau. Tovarasu Stroe o s-o cam iei in dos.Boschetele asta a venit pe filiera Bucuresti nu prin Stroe care nu mai are trecere la capitala.
4
0
Un jegggg,un trador
4
0
Cred ca seful psd judet o sa cam intre la o investigatie, postul de prefect e apolitic, cum propune stroe om pe post apolitic
7
1
Asta este un adevarat profesionist dar in nici un caz la administratie. Baiatul stie table si vin. Si era sa uit... are bule ca sifonul. Hai zboara puiule... zboara acasa.
9
0
Ii tzatzaie curu lui Palaz...
7
0
Dragomir merita sa fie PREFECT, nu subprefect!!
3
11
Hahahaha...... Buna gluma! Ala este scaunul meu!!!
9
1
Asa isi rasplateste PSD turnatorii. Bravo, partid de caractere !
10
0
Ce sa cauti ba baiatule subprefect. Deschide o sticla de vin cu vrabie ca sunteti doi betivi. O apa si un pamant!
9
0
Pai Dragomire,cand nu stii sa faci nimic,normal ca nu-i de refuzat un post de subprefect!
11
0
Dragomir e un betiv!
8
0
Babulea nu se mai satura
7
0
Ce calitati ai tu? De ce vrei sa fii subprefect? Dupa ce l-ai sifonat pe seful tau, nicusor, ca sa il bagi la puscarie pentru a-i lua locul, acum vrei subprefect? Rusine! Dute la Imperial
11
0
daca un partid face demersuri oficiale pentru functionari publici sau inalti functionari public,i cum e cazul de fata,este ilegal.
10
0
Vrabia malai viseaza! Pai ai tu mai fata de subprefect??? Ai fata de sarpe tradator!!! Mars la cotet...
11
0
Serpisorul buzoian, afalat la prima generatie incaltata, a dat din nou lovitura. Bravo piticanie fara caracter!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614