REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ce fac şoferii când văd Poliţia în intersecţie?

Ce fac şoferii când văd Poliţia în intersecţie?

Replica API 13 mai 2017 | 00:00 457

EMOŢII la Cora

EMOŢII la Cora

Doi șoferi din Constanța au reușit să atragă atenția oamenilor legii și asta pentru că taman atunci au produs un accident rutier. Mai exact, în timp ce 4 polițiști rutieri dirijau circulația din zona Cora Brătianu, două vehicule au colizionat față – spate, chiar sub ochii rutieriștilor.

Potrivit omenilor legii, traficul rutier de la malul mării este aglomerat, mai ales în zona Podului cunoscut ca "Butelii", care este în curs de a fi reparat, motiv pentru care este nevoie de prezența lor în stradă pentru decongestionare. Astfel, în dimineața de vineri, 12 mai, patru polițiști se aflau pe I.C. Brătianu, în intersecția de la Cora Brătianu, fiecare dintre ei dirijând circulația rutieră de pe o arteră, fiind vorba despre Dezrobirii (dinspre Primo către Cora), I.C. Brătianu (dinspre Palas către Salvare), I.C. Brătianu (dinspre Salvare către Palas) și circulația dinspre pod. Toate bune și frumoase, însă când polițiștul care se ocupa de porțiunea de pe I.C. Brătianu cu sensul dinspre Salvare către Palas, a făcut semn ca vehiculele să oprească, primele două din coloană au colizionat față – spate.

Omul legii a mers la cei doi și a vorbit cu ei, urmând ca ei să rezolve totul pe cale amiabilă. Din fericire, pagubele au fost minore. Precizăm că formularul pentru constatarea amiabilă de accident este mai mult decât necesar, spun poliţiştii rutieri, întrucât, în caz contrar, lucrurile pot degenera. Spre exemplu, în cazul în care acest formular a fost scos din discuţie, şoferul care se face vinovat de producerea accidentului se poate răzgândi între timp, îşi repară autoturismul, pe când păgubitul rămâne cu ochii în soare.

"Legea le dă dreptul fie să se ducă la societatea de asigurare, fie să vină la Poliţia Rutieră într-un termen de 24 de ore de la producerea accidentului. Dacă poliţistul rutier vede accidentul chiar în momentul în care acesta s-a produs, atunci sancţionează pe cel vinovat. Dacă vede doar urmările accidentului, nu poate decât să-i îndrume. Indicat este, în cazurile tamponărilor, să completeze formularul de constatare şi să se adreseze direct societăţilor de asigurare, pentru că Poliţia Rutieră este un intermediar în aceste cazuri. Formularul de constatare trebuie să se întocmească pe loc sau să se meargă direct la societăţile de asigurare", potrivit polițiștilor rutieri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce articol de proasta chirlita, auzi ce fac soferi : se uita unde esti tu sa-si traga mu....
1
0
mai multi proprietari din blocul LV22 au avut altercatii cu tatarul gemaledin nagi.doi dintre ei au depus si reclamatii la politie.sa certat tare si cu vecinul lui de curte dumitru draghici care are cimitirul central.tot cartierul il stie de nebun si il evita.sotia lui a dat divort dar inca nu este sentinta definitiva.pe un proprietar din LV22 la atacat cu o bata metalica de era sal omoare.doar pentru ca a intrat cu un caine mic pe terenul blocului unde tatarul nu are niciun drept.am vazut toata faza.cineva a vrut sai otraveasca cainele dar nu am fost de acord.nu are vina animalul
0
0
Sunt un tatar imputit si nebun, ma numesc GEMALEDIN NAGI, locuiesc pe Strada Partizanilor nr 7A, in Constanta. Chiar daca adresa mea este in cartierul Coiciu din Constanta, eu mi-am facut iesire din curte si prin spatele blocului LV22 si am ingradit si pus stapanire pe o parte din curtea blocului. Acolo imi plimb eu zilnic cainele. Daca doreste vreun locatar al blocului sa intre pe terenul respectiv, la care are tot dreptul, sar la bataie. Chiar daca am 50 de kg si arat ca moartea in vacanta. Astept sa-mi scrieti!
0
0
A fost un personaj la vacanta m. se numea Lila,foarte inteligenta,impreuna cu alt personaj,Axinte.Acum, exista o Lila in jurnalism care se straduie sa fie la fel de inteligenta,si a reusit!
6
0
pentru ca oamenii se tem ca le gasesc cine stie ce chichite si i amendeaza sa faca fond de salarii. pe bune acum, mai rau inurca din toate punctele de vedere. pe interlopi nu i intreaba nimic.
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369