REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce fac vedetele când stau acasă: Raluca Bădulescu și-a descoperit pantofi noi la curățenia din dressing

Ce fac vedetele când stau acasă: Raluca Bădulescu și-a descoperit pantofi noi la curățenia din dressing

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 1287

Raluca Bădulescu

De când s-a decretat stare de urgență, în așteptarea unor vremuri mai bune, aproape toată lumea stă acasă și încearcă să-și ocupe timpul cu diverse acțiuni. Raluca Bădulescu s-a conformat măsurilor luate de autorități și ne-a mărturisit că transformat acestă pauză într-un lucru benefic. Și-a făcut curățenie în dressing și a regăsit haine și accesorii de care habar nu mai avea.

Raluca Bădulescu nu doar că sfătuiește pe toată lumea să nu-și piardă optimismul și să respecte cu strictețe noile reguli, dar mărturisește că această măsură de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus are și partea ei pozitivă. Pe lângă faptul că acum are timp să stea cu familia ei, a reușit să facă și o curățenie amănunțită în dressing descoperind pantofi pe care îi credea de mult pierduți.

„Eu m-am apucat să fac curat în dressing. Stau acasă! Acesta este cel mai important mesaj. Am văzut toate serialele, am făcut curățenie prin casă, am făcut tort pentru Alex, băiatul meu, a cărui aniversare a fost zilele trecute. Chiar găsim să ne ocupăm timpul cu diverse activități frumoase”, a transmis Raluca printr-un mesaj video chiar din mijlocul sutelor de pantofi pe care îi are.

Chiar dacă are o viață socială activă și îi place enorm postul de jurat de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu s-a conformat situației și îndeamnă pe toată lumea să îi urmeze exemplul, căci doar împreună vom putea trece peste această perioadă și ne vom putea bucura cât mai curând de viața socială pe care o aveam. „Apropo de activități frumoase: mi-am făcut curat la pantofi și chiar am descoperi unii de care uitasem că-i mai am. Abia aștept să ies să-i port. Dar ca să putem ieși să ne purtăm hainele frumoase pe care le-am regăsit cu această ocazie, cel mai important este să stați acasă solitar deci solidar. Vă pup și vă iubesc din tot sufletul”, a mai completat Bădulescu, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca limba rusa.
3
0
Chiar ma intrebam cand mai apare ceva despre parasuta asta. Plateste bine articolele? ...vad ca e preluat
4
0
ne intereseaza slapii si cirpele pocitaniei astea? nu mai puneti poze cu ea ca sperie copii si latra cainele
7
0
De unde o avea atatia bani, uratenia pamantului ? Ce a invartit la viata ei ?
8
0
Vreo noua buba neagra pe buca stanga nu si-a descoperit? Ce mutra de vrajitoare are!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614