REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce face ALCOOLUL LA VOLAN: un șofer a urcat cu mașina pe sensul giratoriu de la Spitalul Județean!

Ce face ALCOOLUL LA VOLAN: un șofer a urcat cu mașina pe sensul giratoriu de la Spitalul Județean!

Replica API 16 iulie 2018 | 00:20 261

Șoferul a fost identificat de Poliția Locală

Incident pe B-dul Tomis din municipiul Constanța, din cauza alcoolului, sâmbătă, 14 iulie a.c.: un șofer s-a urcat cu un autoturism Dacia Logan, cu numere de Constanța, pe sensul giratoriu din dreptul Spitalului Județean. Autoturismul a fost observat pe scuarul sensului giratoriu de polițiștii locali.

Ulterior, polițiștii locali l-au identificat pe șoferul autovehiculului implicat în accident, care mirosea puternic a alcool, fapt pentru care au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetărilor.

Menționăm că, la testarea făcută de oamenii legii cu aparatul alcool test a rezultat că avea 0,91 mg/ L acolo pur în aerul expirat. Conform legislației, când aparatul alcool test afișează o valoare de 0,40 mg/ L alcool pur în aerul expirat sau mai mare este obligatorie recoltarea probelor biologice la o unitate sanitară și i se întocmește dosar penal, întrucât fapta întrunește elementele constitutive ale unei infracțiuni.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Poliției Rutiere Constanța, iar șoferului, în vârstă de 46 de ani, i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti care beau si se urca la violan sa nu mai aibe voie in viata lor sa conduca masina. Insa pe sensul ala te poti urca si treaz
14
0
Zootehnistul Cristea Traian primarul comunei Costinesti este beat si se deplaseaza in comuna la volanul masinii primariei JEP OPEL cat si a lui personale iar politia nu vede si chiar daca ar vedea nu are cum sa-l ia pentru ca seful de politie Racaru bea impreuna cu acest zootehnist de care depinde locul lui de munca .Autoritatile dorm somn de veci de vreo 9 ani cand acestia isi fac de cap in comuna fiind stat in stat.
11
0
Cum dracu de a indraznit ? Are doar o amarata de Dacie.
4
2
Popor de tigani smardoi betivi si cocalari
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108