REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ce face Mazare în aşteptarea verdictului cu FinCoGeRo: Se dă cu zmeul şi inspectează construcţiile de pe plajă

Ce face Mazare în aşteptarea verdictului cu FinCoGeRo: Se dă cu zmeul şi inspectează construcţiile de pe plajă

Replica API 29 iunie 2012 | 00:00 177

Vezi ce declară primarul Constanţei -video+foto

Vezi ce declară primarul Constanţei -video+foto

Tribunalul Constanţa s-a pronunţat asupra cererii formulate de Primăria Constanţa, privind suspendarea executării silite referitor la stabilirea eşalonării debitului de 13 milioane de euro către FinCoGeRo. Potrivit încheierii de şedinţă, instanţa "admite cererea, dispune suspendarea provizorie a executării silite a sentinţei civile nr. 4853/2004, până la soluţionarea cererii de suspendare formulată în cadrul cererii de acordare a unui termen de graţie şi de stabilire a unor termene pentru plata eşalonată debit". Soluţia 2469/2012 a fost redactată de Radu Comşa.

Iată ce a declarat primarul Mazăre:

Aflat pe plaja din staţiunea Mamaia, primarul Mazăre a declarat, pentru "Replica", faptul că: "Fac inspecţia plajei. Dacă vântul nu este suficient de tare să mă dau cu zmeul, atunci mă plimb şi mă uit ce au mai construit şi ce nu este în regulă. Este o construcţie în nordul staţiunii pe care vreau să o verific, am văzut-o lângă Enigma", a spus edilul Constanţei. Întrebat la cât timp iese pe mare cu zmeul, Radu Mazăre a spus: "Acum am ieşit să-mi schimb neoprenul pentru că am îngheţat pe apă şi apoi intru la loc, dar şi pentru a afla ce decizie au dat judecătorii privitor la blocarea conturilor (Primăriei Constanţei -n.r.). Se amână până luni şi luni se judecă iar. Pe mine şi pe voi ne ţine într-o amânare că nu sunt banii mei, de data aceasta", a spus Mazăre. Cam asta este pe ziua de vineri activitatea primarului, se dă cu zmeul, inspectează plajă şi vorbeşte cu avocaţii la telefon. Până la aflarea verdictului, edilul profită de vremea bună, iar deseară se va relaxa într-un club din Mamaia. "Deseară se deschide un club nou şi o să merg acolo", a spus Mazăre.

Liliana CHIRU, Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102