REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce face Ozana Barabancea la 9 luni după operația la care a fost supusă

Ce face Ozana Barabancea la 9 luni după operația la care a fost supusă

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:00 366

Ozana Barabancea

Ozana Barabancea continuă lupta cu kilogramele în plus. După ce a slăbit mai bine de 50 de kilograme, jurata „Te cunosc de undeva” a urmat un program intensiv de sport atent supravegheată de antrenorul de fitness, Alexander Florescu. La 9 luni de la intervenția chirurgicală de lifting circular, artista s-a întors în sala de sport. „Au fost scoase 5 kilograme de grăsime din zona abdomenului şi a fost îndepărtată pielea care a rămas în urma operaţiei de gastic sleeve. A fost un lifting circular, o provocare şi pentru echipa de medici. Eu nu sunt o fiţoasă. Vreau să fiu sănătoasă, să-mi pot susţine concertele pentru copiii şi elevii mei”, explică Ozana Barabancea.

În plus, „revenim la prima dragoste cu Alexander Florescu, cel mai răbdător antrenor! După 9 luni de la operația de lifting circular m-am decis să mă dezmorțesc un pic. Ne vedem regulat la sală. Sportul dăunează grav îngrășării!”, continuă artista. „Este adevărat. După aceste 9 luni de pauză obligatorii în recuperarea post intervenție chirurgicală, Ozana a revenit în sală. Își dorește tonifiere și încă câteva kilograme în minus. Am stabilit împreună un regim alimentar și un program intensiv de fitness și rezultatele vor apărea în cel mai scurt timp”, a declarat antrenorul de fitness. 128 de kilograme avea Ozana Barabancea atunci când a decis că a venit vremea să-și dorească să fie… sănătoasă.

Primul pas a fost operația gastric sleeve pe care a făcut-o, apoi alimentația conform protocolului stabilit în conformitate cu această intervenție chirurgicală. De remodelare si tonifiere s-a ocupat Alexander Florescu, antrenor de fitness și nutriționist. „Este bine să nu fim grași. Când eram grasă nu voiam să aud nici de sport, nici de un nutriționist. Refuzam categoric și ziceam cine mă place mă place așa cum sunt. Asta e o tâmpenie. Dacă văd pozele de acum un an sau doi, mă întreb ”, mărturisea Ozana, în urmă cu ceva vreme.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614