REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce firme au intrat în competiţie pentru câștigarea contractului pentru noile autobuze RATC

Ce firme au intrat în competiţie pentru câștigarea contractului pentru noile autobuze RATC

Replica API 30 noiembrie 2017 | 13:46 614

Primarul municipiului Constanța a precizat că sunt patru firme care vor participa la licitație pentru a câștiga contractul pentru cele 100 de autobuze noi pe care le va achiziționa municipalitatea pentru RATC. Primul pas pentru a respecta contractul BERD a fost făcut prin transformarea regiei în societate. „Undeva în primele zile ale lunii decembrie va fi comunicat rezultatul licitației. Vom semna contractul și vom plăti avansul de 30%. Până la finalul anului vom avea contractul semnat și plata avansului făcută. La finele verii vom avea 100 de autobuze noi. Sunt patru firme care vor participa la licitație: Carsan, Isuzu, Mercedes și Man”, a punctat edilul Decebal Făgădău.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
II OK CU RATC DAR PE CIND SA FIE FACUTE ANCHETELE SOCIALE CELOR CU HANDICAP. MA REF AICI LA DNL-E CARE CU GREEEEU SE DAU DUSE DIN BIROURILE CALDUTE CA DE TRE FACUTA SI MUNCA DE TEREN.ACEI HANDICAPATI SINT MALTRATATI MULTI DINTRE EI.CE VA COSTA SA VERIFICATI AFIRMATIILE UNEI NEBUNE DE FATA EU.ACU TRE SA FIE SI BUNAVOINTA NU DOAR VB.
0
0
zici ca-i fuhrerul,are asa o moaka de intelectual,mai are un pic si se cocoata pe turla primariei sa la zica votantilor din h.coanda cum a pus el C-ta pe locul 1 de la coada in top cele mai cool orase din Ro.huuuuu
0
0
pavelele cine ce cum ?
2
0
cu siguranta v-a castiga Men GMS si DORADA sunt sefii lui Fagaduiala
1
0
Chemati-l pe mascariciul mazare si va rezolva el cu toate licitatiile!Si va invata ce sa feceti pt a nu fi condamnat ,asa ca el.
3
0
CRED CA DANIEL BANU MI-A BLOCAT COMENTARIUL . .....GMS , CEA MAI BUNA E FIRMA ! ....E BINE ACUM ?
2
0
Licitatia o face BERD-ul, primaria nu se poate implica in aceasta licitatie
3
0
Man.....e firma turceasca...acolo fabrica....calitate slaba! Mai bine sa cumpere rominesti...si ii scapa si pe ai nostrii de faliment.
5
0
Daca primesti bani de afara ti se dicteaza si ce sa faci ! Muncitorii de la brasov si bucuresti stau cu autobuzele nevandute si mor de foame si noi le facem curu mare la altii !
8
0
Cum ramane cu autobuzele fabricate la Roman Brasov care se pot produce intern, calitative si muuuuult mai ieftine?
10
0
ai dreptate ioana. karsan e firma turceasca de acolo provin pesches, ciubuc si altele deci mai mult ca sigut turcii castiga contractul
10
1
nu stiu ce e carsan dar cred ca astia castiga pentru ca ceilalti japonezii si nemtii nu prea stiu cum e treaba cu parandaratul
8
1
Man sa fie
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614