REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce i-a spus Andreea Bălan fetiței sale Ella, despre faptul că tatăl ei nu mai locuiește cu ele

Ce i-a spus Andreea Bălan fetiței sale Ella, despre faptul că tatăl ei nu mai locuiește cu ele

Replica API 26 mai 2020 | 00:00 1218

Andreea Bălan a mărturisit că își dedică o mare parte din timpul său, Clarei și Ellei, însă mulți au întrebat-o și cum i-a spus fetiței ei cele mari Ella, despre separarea de tatăl lor.

Andreea Bălan

„M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează. Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă”, le-a dezvăluit Andreea Bălan fanilor, pe canalul său de YouTube, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce sa spuna vaca ,da vina pe tasu nu ca e ea o proasta .apropo articol cu oana roma nu aveti ? ca m-am plictisit de ce zice proasta asta de balan
1
0
ce sa o sa i spuna? ca tacsu e u bunagiu desi ii plateste pensia. si ca doar ea e parinte. ca ea , doar ea l a facut. asa s toate zdrentele! sa ne mai miram???
1
0
Sa-i spuna si adevarul cand va fi mai mare. Tatal ei este un drogat.
0
1
Ce bot ti-ai facut, parasuto! Ce barbat sta cu tine maimuto ?? Ce meserie ai ?? Pe saituri, te pozezi,... te dai zana din povesti, mare familista !? Castigi bani povestind in detaliu problemele din familia ta, prin presa si televiziuni, ca si oana roman, pentru bani ?? Copiii vostri sunt crescuti de mamele voastre si barbatii din relatiile voastre, pe care i-ati transformat in bone, menajere, bucatarese, dat cu mopu,... Asta spune mult si multe ce "valoare aveti voi, ca mame, ca neveste". Barbatii adevarati, nu accepta asa ceva, nu. Parasutelor! Nu asa se tine o familie.
2
1
..indiferent ce-i vei spune copilului tau,acesta va fi mereu in cumpana..unde-i tata..inde-i..niciodata alt individ nu-l va inlocui pe tata sau mama ..asta este cursul vietii...un copil necajit,care la scoala va fi infruntat de colegi..vezi fata asta???n-are tata,sau mama..asa sunt copiii...sunt barfitori, si asta doare..rau de tot...pacat de copilasi...
6
0
ce a mai inghitit oana roman !!!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614