REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce îi scriu Moşului copiii internaţi la Pediatrie? "Vreau un pachet de biscuţi şi un iaurt cu fructe" - vezi câteva scrisori de-a dreptul emoţionante!

Ce îi scriu Moşului copiii internaţi la Pediatrie? "Vreau un pachet de biscuţi şi un iaurt cu fructe" - vezi câteva scrisori de-a dreptul emoţionante!

Replica API 23 decembrie 2013 | 00:00 175

"Dragă Moşule, eu n-am părinţi, dar sunt crescută de bunici. Dragă Moşule, eu îmi doresc de la dumneata cizmuliţe, cu pufuri, şi un trening frumos", îi scrie Melisa Moşului. Perioada sărbătorilor de iarnă trezeşte în oameni cele mai frumoase sentimente. E perioada în care oamenii primesc cadouri şi oferă cadouri, deopotrivă. Dar există, de asemenea, şi cazuri în care dorinţele nu ne sunt împlinite, nici măcar de către Moş Crăciun.

Arimex Comexim 2000 SRL e cunoscută pentru actele de caritate în care se implică de Crăciun şi nu numai. Anul acesta, reprezentanţii Arimex Comexim 2000 SRL s-au deplasat cu pachete conţinând fructe, dulciuri, jucării şi cărţi de colorat cu tematică religioasă la copiii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa şi la Spitalul de Boli Infecţioase. Acţiunea a început pe 10 decembrie a.c. şi durează până pe 25 decembrie, inclusiv. Duminică, 22 decembrie, reprezentanţii Arimex Comexim erau în febra pregătirilor pentru a vizita Casa Speranţa, unde se află copii infectaţi cu HIV. De asemenea, aceştia au făcut fericiţi şi copiii de la grădiniţele din Murfatlar şi Valu lui Traian. Angajaţii societăţii preiau şi scrisorile adresate de copii lui Moş Crăciun. În acest scop, a fost amplasată în Spitalul Judeţean o cutie destinată corespondenţei Moşului. Zeci de copii i-au transmis astfel gândurile şi dorinţele lor Moşului, în speraţa că se vor adeveri. De la dorinţa de a primi o maşinuţă, la rugămintea de a primi doar un pachet de biscuiţi şi un iaurt cu fructe, reprezentanţii Arimex Comexim 2000 SRL au trăit emoţii dintre cele mai complexe citind cele câteva zeci de scrisori. Cât despre Melisa, aceasta îşi va primi cizmuliţele: "O vom căuta şi îşi va primi cizmuliţele", a promis Petre Preda, managerul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.

Cristina MARIN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108