REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce înfloritoare este Laurette de când are iubit fotbalist! Mulatra a scos un nou videoclip sexy

Ce înfloritoare este Laurette de când are iubit fotbalist! Mulatra a scos un nou videoclip sexy

Replica API 10 octombrie 2020 | 00:00 3637

Îi place muzica, dar şi dragostea. După ce s-a reprofilat de la modelling la muzică, Laurette Atindehou (34 de ani) a schimbat macazul şi în privinţa bărbaţilor. Mulatra s-a afişat cu un fotbalist de culoare abia "aterizat" la echipa Dinamo, pe nume Magaye Gu­eye. Datorită lui, vedeta şi-a schimbat şi lookul. De la tocuri înalte, a trecut la adidaşi şi la un stil sportiv, scrie click.ro.

De când a făcut plajă la Mamaia cu magnatul Ion Ţiriac (81 de ani), Laurette a fost foarte discretă în privinţa vieţii intime. Aceasta a fost în vacanţe în străinătate, dar nu s-a afişat cu vreun reprezentant al sexului puternic. A preferat să fie mai în “umbră” la acest capitol, însă iată că de curând a fost surprinsă la masă cu un bărbat cu aceeaşi culoare a pielii ca şi ea. Partenerul acesta nu este vreun milionar, aşa cum era obişnuită până acum să se acompanieze, dar nu este nici vreun şofer de taxi. Având în vedere noul job, s-ar putea spune că băiatul îi poate satisface anumite dorinţe în materie de haine, bijuterii şi chiar vreo excursie mai exotică. Aşadar, este vorba despre un senegalez în vârstă de 30 de ani, pe nume Magaye Gueye, care l-a convins pe antrenorul Cosmin Contra să îl aducă în Ştefan cel Mare.

Magaye Gueye e noul atacant al lui Dinamo

Pe post de atacant al echipei Dinamo, Magaye nu este orice fel de jucător, ci unul cu un palmares bogat: 24 de meciuri în Premier League şi 1 gol marcat, 5 goluri a reuşit Gueye în Europa League şi unul în UEFA Champions League, în plus a jucat timp de patru ani la Everton, în Premier League.

Laurette și Magaye se cunosc de mai mulți ani

Cum a venit pe meleagurile noastre, imediat, Laurette i s-a arătat ca ghid al restaurantelor de fiţe din zona de Nord a Capitalei. Ea spune că se ştie cu Magaye de mulţi ani şi că nu poate să o considere deocamdată o relaţie de dragoste. Cel puţin deocamdată! “Mă ştiu cu băiatul acesta de mai mult timp. A venit în Bucureşti la Dinamo şi pentru că nu cunoaşte pe nimeni pe aici, era normal să ies cu el. Este foarte ok, cu mult bun simţ şi cred că va face treabă bună la echipa aceasta, pentru că a talentat. Mai vorbim pe telefon din când în când, am ieşit doar o dată şi nu pot să spun că am o relaţie. Chiar mă întrebau fetele de ce ies cu cineva de culoare, şi am început să râd. Le-am spus să nu uite că şi eu sunt ciocolatie”, a declarat Laurette pentru Click!, râzând. Nu ştim dacă spune în totalitate adevărul sau preferă să fie discretă, însă modul în care au surprins-o fotoreporterii o cam dă de gol.

Foto: blitz

Zilele trecute, Laurette a fost văzută pe străzile Capitalei, într-o ţinută sport şi un look întocmai. De la părul lung coafat în onduleuri, a trecut la părul scurt, drept. De la tocuri înalte, a “aterizat” în pantofi sport, şi chiar şi rochia este una lejeră faţă de ţinutele mulate pe fund şi pe silicoane, aşa cum ne obişnuise mulatra când ieşea din casă. Să fie oare de vină Magaye Gueye pentru schimbarea aceasta de look?

Sexy, în noul ei videoclip

Laurette a lansat cea de-a treia piesă din proiectul sau, "African Queen". Piesa se numeşte "UJE, UJE", în limba swahili, limba oficială a Tanzaniei, însemnând "Vino, vino", fiind o melodie de dragoste, şi o cântă împreună cu rapperul african stabilit în Londra, KC Pozzy. Aşa cum ne-a obişnuit, mulatra a realizat şi un videoclip incendiar, alături de trupa sa de dansatori, un videoclip plin de senzualitate, pasiune şi erotism.

"Sunt foarte mulţumită de rezultatul final, am îmbinat clipul şi piesa într-un mod inedit, astfel reuşind să fac un pas important, acela de a semna cu casa de producţie Sprint Media. Îi mulţumesc managerului meu, Marius China, pentru încrederea şi suportul acordate, care, pentru mine, ca artist, înseamnă foarte mult şi îmi dau curaj să merg mai departe cu această pasiune. În prezent, lucrez şi la alte proiecte noi şi frumoase şi, mai mult decât atât, voi avea o colaborare cu un artist la care nimeni nu se aşteaptă. Un artist celebru, frumos şi foarte iubit de lume. Va fi o surpriză de proporţii", a mărturisit Laurette.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi daca te fute Tiriac ? Acum esti o curva celebra .hehe
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367