rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 29 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Ce înseamnă SCENARIUL ROȘU pentru Constanța: ȘCOLILE și RESTAURANTELE, ÎNCHISE!

După ce incidenţa cazurilor de coronavirus în municipiul Constanţa a ajuns la 3,50 (număr înregistrat luni, 2 noiembrie), localitatea trece la scenariul roşu. Astfel, s-a luat o serie de măsuri, care au fost transmise de către reprezentanții Prefecturii. Acesteavor intra în vigoare începând cu data de 3 noiembrie a.c., ora 00:00.

Prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa, a convocat, luni, 2 noiembrie a.c., Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 61 a CJSU Constanța, care prevede constatarea depășirii ratei de incidență peste pragul de 3/1.000 locuitori, în cazul municipiului Constanța, constatarea încadrării județului Constanța în limitele de incidență cumulată mai mare de 1.5/1.000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1.000 locuitori.

Iată măsurile, partea I:

Prin urmare, cum, în acest moment, rata de incidență cumulată a municipiului Constanța a ajuns la 3.5/1.000 locuitori, ca urmare a pozitivării, în ultimele 14 zile, a 1.096 de persoane, din totalul de 313.223 de locuitori. Printre măsurile preventive care intră în vigoare începând cu data de 03 noiembrie a.c., ora 00:00, ca urmare a aprobării CJSU Constanța, se numără:

Iată măsurile, partea a II-a:

Măsuri preventive care intră în vigoare la Constanța după depășirea pragului de infectări

se instituie obligaţia purtării măştii de protecţie în toate spațiile publice, astfel încât să acopere nasul şi gura. Este permisă înlăturarea acesteia, pentru perioade scurte de timp, în vederea fumatului, consumului de produse alimentare sau băuturi, în afara teraselor, cât și pentru desfășurarea activităților sportive individuale sau altor asemenea activități, doar dacă persoanele sunt în afara zonelor de trafic pietonal și la minimum 2 m de alte persoane;

organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă;

organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive-in este interzisă;

organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale este interzisă;

activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este interzisă;

activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, se va desfăşura doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi;

în situaţia în care activitatea operatorilor economici prevăzuţi mai sus este restricţionată sau închisă, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective;

operatorii economici prevăzuţi mai sus vor respecta obligaţiile stabilite prin ordin comun al ministrului sănătăţii şi al ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri nr. 1493/2788/149/2020 pentru aprobarea Normei privind stabilirea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 pentru activităţile de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice în unităţile de alimentaţie publică de tipul restaurantelor şi cafenelelor din interiorul clădirilor, precum şi în spaţiile special amenajate din exteriorul clădirilor;

activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Toate şcolile din Constanţa trec în scenariul roşu

De asemenea, în urma unei analize realizate de DSP Constanța, s-a aprobat și trecerea tuturor unităților de învățământ de stat și particulare din municipiul Constanța în scenariul 3 de funcționare. Toate măsurile prevăzute în ultima hotărâre a CJSU sunt valabile pentru următoarele 14 zile, urmând să fie reevaluate.

Premergător ședinței de CJSU, prefectul județului a convocat membrii Grupului de Suport Tehnic pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii, pentru stabilirea modului în care măsurile preventive vor fi implementate. De asemenea, în perioada următoare se vor intensifica acțiunile de control realizate de forțele MAI (IPJ Constanța, IJJ Constanța), privind respectarea măsurilor, iar școlile din municipiu vor fi și ele verificate, dacă se respectă toate normele specifice stării de alertă.

Măsurile vor intra în vigoare începând cu data de 3 noiembrie, ora 00.00

Suplimentar, în aceeași ședință a CJSU s-a votat în unanimitate ca întreg județul să implementeze măsurile prevăzute în anexa 3 a hotărârii nr. 51 din 26.10.2020, având în vedere încadrarea județului între ratele de incidență de 1.5/1.000 locuitori și 3/1.000 locuitori. Astfel, măsuri precum funcționarea restaurantelor la capacitate de 30% sau obligativitatea purtării măștii de protecție în spații publice deschise, cum ar fi piețele, târgurile, zonele de așteptare, falezele sau în proximitatea instituțiilor de învățământ, vor intra în vigoare, începând cu data de 03 noiembrie a.c., ora 00:00, inclusiv în localități care au o rată de incidență a cazurilor sub pragul de 1.5/1.000 locuitori.

Excepție vor face localitățile în care rata de incidență a depășit pragul de 3/1.000 locuitori (Constanța și Ovidiu) și localitatea Fântânele, unde măsura carantinării zonale este încă în vigoare. Pentru cele trei localități se aplică măsurile preventive care se încadrează în normele prevăzute de anexa 4 a hotărârii CJSU nr. 51 din 26.10.2020.

„Înainte de a implementa măsurile restrictive de la nivelul municipiului reședință de județ, am optat pentru convocarea acestui grup de lucru, alături de care am luat măsurile cele mai potrivite pentru stoparea răspândirii virusului. Am reunit toți specialiștii din cele mai importante structuri și, împreună, suntem convinși că măsurile validate prin CJSU vor duce la o scădere a ratei de incidență. Însă, pentru ca efectul măsurilor să fie unul garantat, avem nevoie de implicarea responsabilă a cetățenilor. Autoritățile vin cu măsuri, este de datoria fiecăruia dintre noi să le respectăm, pentru binele nostru, dar și pentru binele celor dragi”, a declarat Silviu-Iulian COȘA, prefectul județului Constanța.

Liliana IONIȚĂ, Virgil STOIAN

marţi, 3 noiembrie 202030092
GANDUL.RO
Ce au găsit muncitorii în Pasajul Unirii după ce au scos asfaltul: Sunt probleme mari!
Comentarii

53cum??inchideti carciumile???(3 noi 17:00)
nu se poate..noi fetitele,pramatiile societatii romanesti , unde mai tragem de timp???noi la scoala nu prea am fost,si nici nu ne intereseaza. la munca nu avem loc de pensionari..la produs am fost si nu prea mai merge...s-au smecherit barosanii si ne daubani falsi...mai bine stam prin carciumi poate cade ceva..bautura ,mancare si ceva de pompat...bani sa iasa ca avem mare foame in noi..asta-i viata de panarama..si suntem multe..nu inchideti carciumile...va rugam..noi dormim pe mese...pe scaune..viata de parasute,,,dimineata cadem prin santuri..
23Romania(3 noi 16:55)
In curand cu incompetentii astia o sa aveti de ales,o sa muriti de Covid sau de foame.Asa ca mult succes celor care ne conduc!
08candia(3 noi 13:26)
dar bodegile sunt deschise si la ora actuala , mergeti prin poarta 6 sa vedeti ... sunteti penibil autoritati de k...t
810corcovid(3 noi 12:18)
degeaba latrati aici toti, si in online in general, ca in realitate sunteti mielusei cumintei care ascultati tot ce spun "autoritatile". neam de oi proaste, mi-e scarba de tara asta
18alx(3 noi 11:02)
pt cel care posteaza sub numele de fagabou de la 23"20 De unde mm covidul a ajuns religie? cica sa crezi in covid. mm de martalog
49Jimmy(3 noi 10:14)
Eu n-am incredere in datele prezentate de autoritati,pot fi manipulate in functie de diferite interese! Strict,numarul de persoane infectate poate fi rotunjit din pix!
114Sorin(3 noi 10:00)
Din pacate respectul fata de ceilalti prin purtatul mastii si evitarea inghesuielii se manifesta la toate categoriile de varste si categorii sociale. Nesimtirea romaneasca nu se poate reduce prin amenzi. Prabusirea educatiei si moralitatii in ultimele decenii a dus la ,,pauperizarea'' intelectuala si sufleteasca a milioane de romani,tineri si batrani,cu sau fara studii. A avea studii superioare nu garanteaza si educatia,bunul simt ci poate doar o suma de cunostinte intr-un domeniu anume,daca facultatea e pe bune,nu pe copiat si spagi.
36Constantean(3 noi 09:38)
Pentru specimenul de la 9:12 Analfabetule ! Nu e tarziu sa mergi la scoala......primara !
54Pentru smaranda(3 noi 09:12)
Mai bine dute si spalate pe gura ca mirosi a c...t
144Smaranda(3 noi 08:55)
Denis, femeie sau barbat, nume de heterosexual, are mentalitati naziste, pe care le propavaduieste in mediul public. In urmatoarea postare va cere eutanasierea batrinilor si daca se poate confiscarea bunurilor acestora si trecerea in proprietatea unuia ca el, sau eaea. Fereasca Dumnezeu de asemenea specimene!
321Denis(3 noi 08:21)
Virusul se raspandeste cel mai repede in mijloacele de transport in comun si piete. E plin de batrani care se plimba fara niciun motiv cu autobuzele, doar pentru ca au gratuitate, iar in piete nu s-a auzit de masca.
426Masuri alandala(3 noi 07:42)
Va grabiti sa inchideti scolile, dar lasati mallurile deschise!!!
218@anonim(3 noi 04:15)
Ai dreptate dar uite ca prostii sunt din ce in ce mai multi. Filmul Idiocracy e minciuna pe langa ce prosti avem in ziua de azi. Recomand filmul oricum
2516PNL(3 noi 02:32)
DSP-ul a propus ca restaurantele pot functiona la 30% din capacitate dar Silviu-Iulian COSA a decis sa inchida, de ce nu spune-ti adevarul. Vroia sa inchida un oras de 300.000 de locuitori pentru 1.000 de persoane ca asa vrea PNL-ul sa inchida tot ca sa ia Klaus si Ludovic banii de la UE.
2319Anonim(3 noi 00:09)
Nu se moare de covid...se moare de prostie.
1934Fagabou(2 noi 23:20)
se observa ca toti cei care nu cred in covid, nu au auzit in viata lor de gramatica sau virgula
3729Sa luati muie(2 noi 20:29)
Sa luati la muie cu covidu pulii. V-au handicapat astia de tot, virusuuu pulaaaaa, baaaaaa e o gripa baaaa
1720Muisti(2 noi 20:11)
de unde pula mea atitea teste ma ks facute sa ia bani de la stat pentru teste pozitive
1721gica(2 noi 19:35)
Replica, mai lasi mult toti frustratii sa iti manjeasca ziarul cu mizeriile lor? Asa limbaj nu am citit nicaieri. Chiar nu iti facbine asa comentarii in paginile tale.
1527Foarte bine(2 noi 19:08)
Trebuie sa evitam contaminarea populatiei.
1815hai mai taie(2 noi 18:34)
miile si miile de angajati au teorii pe campii, au revolte ca masca le ia libertatea aia pe care oricum ei, sclavii grijilor zilei de maine, n-o au etc etc. Copiii sunt niste telefonisti si feibukari ingramaditi care behaie pana la 1 noaptea nimic si care-si baga picioarele in orice forma de grija sau respect pentru ca semintele acelasi gust are samd. Asa ca de-aia nu mai am eu tranzit intestinal de grija lor - ei o vor asa si pe urma kitzaie. Si pentru informare corecta, am 40 de ani, muncesc pentru ca sunt bun si am economii suficiente si de scenariu rosu pana cand ma plictisesc. Poop you.
611Un om(2 noi 18:19)
Si daca nu mai merg la scoala copii crede ti ca dispare virusul
1716Cta(2 noi 18:08)
Prostii care abia se taraie, care nu au facut nimic in viata lor, care isi duc zilele mancand cacat la adresa altora si care abia asteapta vreo pomana, se bucura ca se mai inchid una- alta. Atat ii duce capu', atata fac ! In realitate, patronii se mai descurca dar miile si miile de angajati au rate, au familii si copii care trebuie intretinute. Indiferent ce va face guvernul, idiotii vor ramane tot idioti. Politia trebuie sa faca controale non-stop, sa inchida strict pe cei care ignora normele si pe prostii care nu poarta masti. Punct.
438Gelu(2 noi 18:03)
DSP Constanta teebuie restructurat masiv. Nu ajuta oe nimeni cu nimic!
442medic stadion Portul(2 noi 17:25)
proasta aia de contabila cu diploma cumparata la batranete de la Spiru Haret s-a prins in sfarsit ca trebuie sa socoteasca si testele facute la clinicile private... toata vara ca sa vina lumea la plaja , jigodia avand o pensiune , raporta un numar mic de infectari , pe cel dat de spitalul de infectioase... cine plm o tine in brate pe idioata asta imbatranita in uratenie si prostie care a fost numita politic la conducerea dsp Cta , dupa ce s-a plimbat prin toate partidele...!?!
39pt 14,28(2 noi 16:49)
ii intra lu mata in gat
1427sfd90(2 noi 16:35)
ftv gura sa va fut ultimele saptamani erau cate 100 media pe zi acum are o zi 300 si gata scenariul pulii rosu ca trebuia sa se alinieze cu bucuresti cluj
329Mokanel 16.09(2 noi 16:19)
16.09 muye cu caca neam de zdrente si secaturi ce esti. Plus betivi si koorve. Huo olto moldo
1540HORECA sa se inchida 1 an !!!!(2 noi 16:09)
Vara asta sm mancat un kkt de pizza luata de la Lidl cu 9 lei ... la Scoica Land Mamaia Nord cu pretul de 45 lei ! Sa ma cac in gura la toti machedonii samsari si sa le fut cracanatele in cur cum ii place lu' Aia de la ASTORIA fosta nevasta a lui DONE CONTRABANDISTU , caruia i-sm rupt gaozu !!!
1420Altcineva(2 noi 15:38)
Mizerie. Date incorecte
1236Alegeri(2 noi 15:28)
Stare de urgenta galbejitilor
2755Cineva(2 noi 15:05)
BAI NEBUNILOR ,NU NE PUBETI COPIII IN PERICOL ,INCHIDETI DRACULUI SCOLILE PE O PERIOADA DE 2 SAU 3 SAPTAMANI ,CA LA BUCURESTI .
626Alecu(2 noi 14:49)
Targul de legume si fructe de pe varieanta,sau targul sapatmanal se inchid si ele ,ca nu se specifica nimic
3231Dan(2 noi 14:28)
De. Luni va intra pula in cur
1940tine-ti gura ATI(2 noi 14:23)
Asa sa vorbesti acasa la muma ta si tac'tu nu aici! ia-ti pastilele dementule si abereaza in alta parte! in p...intri tu cu clanta deschisa daca nu ti-o tii inchisa, mars de aici!
1642ticu(2 noi 14:11)
traiasca hireca, toata vara greierasii din tara au adus covidu peste noi. au masluit raportarile ca sa mearga horeca, acum reajusteaza pentru fraieri ! cat impozit da horeca ??? aud ???
5547ATI(2 noi 14:02)
Intra-n pula Constanta de luni, duceti-va-n plm cu raportarile voastre.
mai mult...Replica
29 iun 00:00ReplicaElena Udrea rămâne în închisoare! Judecătorii au respins cererea de suspendare a pedepsei

Judecătorii au decis: Elena Udrea rămâne în închisoare pentru a executa sentința de 6 ani de închisoare din...204

29 iun 00:00ReplicaFlorin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului: Ciucă mi-a cerut demisia!1271
29 iun 12:26ReplicaAccident grav pe DN2: 4 morți şi 6 persoane grav rănite! A fost activat planul Roșu de intervenție. Video2845
29 iun 15:57ReplicaGrup infracțional organizat, destructurat de polițiștii din Port! Video

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor...2748

29 iun 00:40ReplicaBolid cu numere de Germania, parcat pe platoul de la Perla!2681
29 iun 01:06ReplicaSpitalul Județean Tulcea își incinerează deșeurile printr-o firmă de înfrumusețare. Cine-i oprește?821
29 iun 00:25ReplicaLoft și-a dublat profitul, dar uită să-și plătească colaboratorii

Loft a devenit, de ceva timp, sinonim cu distracția și opulența. ”Vedetele” autohtone, milionarii și beizadelele...1942

29 iun 00:12ReplicaBombă! PUZ-ul care permitea construirea de blocuri cu 24 și 39 de etaje, în Piața Chiliei, anulat definitiv!2058
29 iun 00:47ReplicaPlajele Modern și 3 Papuci mai scumpe ca Mamaia. Video2187
29 iun 01:24ReplicaUn afacerist din Constanța, acuzat de o țeapă cu cereale de 4 milioane de lei

Administratorul uneia dintre cele mai mari firme de comercializare cereale din Brăila, Ezean Grain, îl acuză pe Halil...14386

29 iun 22:57ReplicaRăzboi între sirieni, din cauza afacerilor, la Constanța4192
29 iun 00:32ReplicaAngajata unei primării a furat banii din taxe și impozite pentru a plăti tratamentul soțului1567
Vremea
26.3°22.1° - 26.3° miercuri, 29 iunie 2022
ConstanțaUmiditate: 67%
Vânt: 1.26 m/s
Presiune: 1014 milibari

Loto
6/49353327104643
5/4025143211937
joker7252612182
Horoscop
mai mult...SPSportRT
29 iun 00:00SportFotbal: Belgianul Lukaku, aşteptat marţi seara la Milano pentru a-şi definitiva revenirea la Inter

Atacantul belgian Romelu Lukaku este aşteptat marţi seară la Milano pentru a-şi finaliza revenirea la Inter, sub...224

29 iun 00:00SportLupte: Denis Florin Mihai şi Patrik Iulian Gordan, medaliaţi cu argint la Europenele Under-20

Sportivii români Denis Florin Mihai (cat. 55 kg) şi Patrik Iulian Gordan (cat. 87 kg) au obţinut medaliile de bronz...227

29 iun 00:00SportTenis: Gabriela Ruse, învinsă greu de Coco Gauff la Wimbledon

Jucătoarea română de tenis Elena Gabriela Ruse a fost învinsă greu de tânăra jucătoare americană Coco Gauff, a...296

29 iun 00:00SportAtletism: Suspendarea sprinterei nigeriene Blessing Okagbare, mărită la unsprezece ani

Sprintera nigeriană Blessing Okagbare, suspendată pentru o perioadă de zece de ani pentru utilizarea de produse...359

Local
29 iun 23:51LocalAccident rutier pe A4, fără victime

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 28 iunie, pe A2, km 164, sensul spre...446

29 iun 23:51LocalTransport agabaritic pe ruta Bistrița-Constanța Poarta 7

...395

29 iun 23:52LocalȘedință ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia

509

29 iun 22:57LocalConstanța va avea o grădină urbană. Video

Constanța ar putea, în viitorul apropiat, să dispună de un nou parc, întins pe o suprafață de aproximativ 124.133...824

29 iun 18:36LocalCum arată Staţia de Tratare a gazelor naturale de la Vadu! Video

Primele gaze extrase din perimetrele offshore de mică adâncime Ana și Doina au intrat miercuri, 15 iunie a.c., în...1082

29 iun 09:41LocalTot mai mulți turiști americani ajung pe litoralul românesc

Numărul turiştilor străini sosiţi la Constanţa în primele luni ale anului 2022 a crescut simțitor, față de anul...808

29 iun 00:17LocalNicolae Ciucă și Virgil Popescu, prezenți la ceremonia prilejuită de începerea exploatării gazelor naturale! Video

Prim-ministrul Nicolae Ionel-Ciucă, alături de ministrul Energiei, Virgil Popescu, va participa marți, 28 iunie, în...2120

29 iun 12:36LocalVal de angajări la Unitatea de Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodă

Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodăa început luni, 27 iunie,...1574

29 iun 23:52LocalIncendiu la un apartament, în Cernavodă

490

Politică
29 iun 23:53PoliticăAlte propuneri în coaliție dacă reducerea de 50 de bani la combustibil nu are efect

Deputatul PSD Gabriel Zetea a afirmat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre compensarea preţului...521

29 iun 23:51PoliticăKlaus Iohannis și Vera Jourova au discutat despre finalizarea, cât mai curând posibil, a MCV

Klaus Iohannis, a primit-o luni, la Palatul Cotroceni, pe Vera Jourova, vicepreședinta Comisiei Europene responsabil...400

29 iun 23:52PoliticăChesnoiu: Nu mi-am dorit altceva decât să fac bine agriculturii; adevărul va ieşi la iveală

508

29 iun 23:54PoliticăKlaus Iohannis, mesaj la comemorarea a 81 de ani de la Pogromul din Iași

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis marți, 28 iunie 2022, un mesaj cu prilejul comemorării a 81 de ani...386

29 iun 23:54PoliticăAUR anunță că a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis

Preşedintele AUR, George Simion a anunţat, marţi, într-o conferinţă, că a strâns peste 2 milioane de semnături...487

29 iun 23:53PoliticăKlaus Iohannis l-a primit pe ministrul de Externe al Serbiei

Președintele Klaus Iohannis l-a primit luni la Cotroceni pe ministrul de Externe al Republicii Serbia, Nikola...340

29 iun 23:52PoliticăVirgil Popescu, mesaj către USR: Criza nu va trece doar dacă bateţi voi din picior!

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, le cere parlamentarilor USR să aibă ''abordări constructive'' şi subliniază că...416

29 iun 23:52PoliticăCum poate scăpa Prinţul Paul de închisoare în România. Scenariile avocaţilor

Prinţul Paul de România a fost reţinut la Paris de autorităţile franceze. Acesta a fost arestat după ce a fost dat...575

29 iun 23:51PoliticăPNL vrea referendum pentru demiterea primarului acuzat că i-ar fi cerut unei angajate favoruri sexuale

532

Interviuri
18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4020

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video

Prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa, s-a aflat în studioul Replica, luni, 16 mai. În cadrul...2466

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

5552

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4204

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...3230

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...6924

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2614

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

Lică Neagu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Șoferilor din România, s-a aflat marți, 19 aprilie,...2903

16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

4010

Monden
29 iun 13:22MondenJohnny Depp revine în Pirații din Caraibe

Ceața s-a ridicat, parcă, în urma clarificărilor legale dintre Johnny Depp și fosta soție Amber Heard, și...298

29 iun 00:00MondenKate Moss, cea mai bună vecină! Supermodelul livrează mâncare bătrânilor

Supermodelul Kate Moss se pare că este printre cei mai buni vecini pe care poți să-i ai. Vedeta a început să...205

29 iun 00:00MondenFiul de 10 ani al lui Ben Affleck, accident după ce a fost lăsat la volanul unui Lamborghini! VIDEO

235

29 iun 00:00MondenBono, solistul trupei U2, a dezvăluit că are un frate vitreg de a cărui existenţă nu a ştiut zeci de ani

Bono, solistul trupei U2, a dezvăluit într-un interviu pentru BBC Radio 4 că are un frate vitreg, de existenţa...200

29 iun 01:51MondenCe spune Silviu Prigoană despre nunta fiului său! Cu ce se ocupă nora lui

Fiul lui Silviu Prigoană, Silvius, a devenit de curând mire, căsătorindu-se cu aleasa inimii lui, Georgiana, într-o...429

29 iun 00:00MondenDiana Ross a încântat publicul de la Festivalul Glastonbury cu un recital ce a inclus numeroase cântece despre iubire

Cântăreaţa americană Diana Ross a electrizat atmosfera duminică, în ultima zi a Festivalului Glastonbury 2022,...210

29 iun 00:00MondenSoprana rusă Anna Netrebko pretinde compensaţii de 350.000 de dolari din partea Metropolitan Opera din New York

Soprana rusă Anna Netrebko, deprogramată din cauza ambiguităţilor sale cu privire la războiul din Ucraina, dă în...229

29 iun 00:00MondenFilmul horror 'Telefonul negru', cu Ethan Hawk, a dominat box office-ul românesc de weekend

Filmul horror "Telefonul negru/ The Black Phone", în regia lui Scott Derrickson, cu Ethan Hawk, Jeremy Davies,...198

29 iun 00:00MondenMiliardarul italian Leonardo Del Vecchio a murit la vârsta de 87 de ani

223

Mapamond
29 iun 00:00MapamondONU: Consumul de canabis a crescut odată cu legalizarea sa şi în timpul lockdownurilor anti-COVID-19

Mai multe ţări, inclusiv statele americane care au legalizat canabisul, par să fi contribuit la creşterea consumului...192

29 iun 00:00MapamondŞase poliţişti, ucişi într-un atac armat în nordul Mexicului

Şase poliţişti au fost ucişi duminică în nordul Mexicului, după ce au fost atacaţi de bărbaţi înarmaţi...207

29 iun 00:00MapamondSOS Méditerranée: 90 de migranţi, salvaţi în ultimele zile de Ocean Viking

182

29 iun 00:00MapamondGrecia a împiedicat peste o mie de migranţi veniţi din Turcia să debarce pe insulele sale

Grecia a acuzat luni Turcia că a încercat să trimită aproape 1.130 de migranţi pe insulele greceşti din Marea Egee...196

29 iun 00:00MapamondRepublica Cehă: Un mort şi cinci răniţi într-un accident de tren

Un mecanic de tren a murit şi cinci persoane au fost rănite după ce un tren de mare viteză s-a izbit luni de o...178

29 iun 00:00MapamondMarea Britanie: O casă a fost distrusă într-o explozie la Birmingham; un bărbat se află în stare critică

O casă a fost distrusă, altele au fost puternic avariate şi un bărbat se află în stare critică după o explozie...198

29 iun 00:00MapamondPeste 200 de arestaţi, între care şi jurnalişti, la Marşul mândriei din Istanbul

Poliţia turcă a intervenit, duminică, cu brutalitate împotriva participanţilor la Marşul mândriei LGBTQ+ la...211

29 iun 00:00MapamondNordul Turciei se confruntă cu inundaţii în urma precipitaţiilor abundente

Precipitaţiile abundente înregistrate în nordul Turciei au provocat inundaţii în mai multe locuri, postul public de...188

29 iun 01:14MapamondCOVID-19 face iar ravagii în Franța: Guvernul le cere cetățenilor să poarte masca

837

Sănătate
29 iun 00:00SănătateAntibacterian natural care ameliorează durerile de gât și infecțiile sinusurilor

Infecţiile virale nu se tratează cu antibiotice. Folosind aceste pastile în cazul infecţiilor virale nu facem decât...256

29 iun 00:00SănătateBeneficiile neştiute ale drojdiei de bere și ce boli tratează. Conţine 18 minerale esenţiale vieţii

Utilizată în bucătărie, drojdia de bere este o sursă excelentă de vitamine, minerale şi proteine. Aceasta...254

29 iun 00:00SănătatePlanta care vindecă inima, tratează depresia şi reduce colesterolul

338

29 iun 00:00SănătatePlusurile şi minusurile operaţiei de mişcorare a stomacului

Peste 700 de milioane de persoane din lume suferă de obezitate. Pentru cei care viața este o continuă cură de...238

29 iun 00:00SănătateDe ce este mai bun mălaiul alb ca cel galben

Porumbul este una dintre cele mai populare cereale din lume. Consumul de mălai alb asigură mineralele necesare pentru...185

29 iun 00:00SănătateCe să bei pentru a stimula digestia. De ce nu este indicat timp îndelungat

Anasonul ajută expectoraţia şi absoarbe gazele intestinale. În doze terapeutice, are efecte stimulante asupra...217

29 iun 00:00SănătateAlimentul care previne acumularea de grăsimi pe vasele de sânge și e bun pentru creier

Măslinele Kalamata sunt apreciate ca fiind cele mai sănătoase dintre toate sortimentele de măsline grecești....273

29 iun 00:00SănătateLeguma care înlocuieşte cu succes cartofii prăjiţi. E dulceagă, are fibre şi ajută la o vedere mai bună

Este una dintre cele mai vechi legume, poate înlocui cu succes cartoful într-o dietă, preparându-l chiar prăjit,...298

29 iun 00:00SănătateBăutura care îţi curăţă ficatul în doar trei zile. Cum se consumă şi ce beneficii are

353

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT