rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 25 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Ce înseamnă SCENARIUL ROȘU pentru Constanța: ȘCOLILE și RESTAURANTELE, ÎNCHISE!

După ce incidenţa cazurilor de coronavirus în municipiul Constanţa a ajuns la 3,50 (număr înregistrat luni, 2 noiembrie), localitatea trece la scenariul roşu. Astfel, s-a luat o serie de măsuri, care au fost transmise de către reprezentanții Prefecturii. Acesteavor intra în vigoare începând cu data de 3 noiembrie a.c., ora 00:00.

Prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa, a convocat, luni, 2 noiembrie a.c., Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 61 a CJSU Constanța, care prevede constatarea depășirii ratei de incidență peste pragul de 3/1.000 locuitori, în cazul municipiului Constanța, constatarea încadrării județului Constanța în limitele de incidență cumulată mai mare de 1.5/1.000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1.000 locuitori.

Iată măsurile, partea I:

Prin urmare, cum, în acest moment, rata de incidență cumulată a municipiului Constanța a ajuns la 3.5/1.000 locuitori, ca urmare a pozitivării, în ultimele 14 zile, a 1.096 de persoane, din totalul de 313.223 de locuitori. Printre măsurile preventive care intră în vigoare începând cu data de 03 noiembrie a.c., ora 00:00, ca urmare a aprobării CJSU Constanța, se numără:

Iată măsurile, partea a II-a:

Măsuri preventive care intră în vigoare la Constanța după depășirea pragului de infectări

se instituie obligaţia purtării măştii de protecţie în toate spațiile publice, astfel încât să acopere nasul şi gura. Este permisă înlăturarea acesteia, pentru perioade scurte de timp, în vederea fumatului, consumului de produse alimentare sau băuturi, în afara teraselor, cât și pentru desfășurarea activităților sportive individuale sau altor asemenea activități, doar dacă persoanele sunt în afara zonelor de trafic pietonal și la minimum 2 m de alte persoane;

organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă;

organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive-in este interzisă;

organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale este interzisă;

activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este interzisă;

activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, se va desfăşura doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi;

în situaţia în care activitatea operatorilor economici prevăzuţi mai sus este restricţionată sau închisă, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective;

operatorii economici prevăzuţi mai sus vor respecta obligaţiile stabilite prin ordin comun al ministrului sănătăţii şi al ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri nr. 1493/2788/149/2020 pentru aprobarea Normei privind stabilirea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 pentru activităţile de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice în unităţile de alimentaţie publică de tipul restaurantelor şi cafenelelor din interiorul clădirilor, precum şi în spaţiile special amenajate din exteriorul clădirilor;

activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Toate şcolile din Constanţa trec în scenariul roşu

De asemenea, în urma unei analize realizate de DSP Constanța, s-a aprobat și trecerea tuturor unităților de învățământ de stat și particulare din municipiul Constanța în scenariul 3 de funcționare. Toate măsurile prevăzute în ultima hotărâre a CJSU sunt valabile pentru următoarele 14 zile, urmând să fie reevaluate.

Premergător ședinței de CJSU, prefectul județului a convocat membrii Grupului de Suport Tehnic pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii, pentru stabilirea modului în care măsurile preventive vor fi implementate. De asemenea, în perioada următoare se vor intensifica acțiunile de control realizate de forțele MAI (IPJ Constanța, IJJ Constanța), privind respectarea măsurilor, iar școlile din municipiu vor fi și ele verificate, dacă se respectă toate normele specifice stării de alertă.

Măsurile vor intra în vigoare începând cu data de 3 noiembrie, ora 00.00

Suplimentar, în aceeași ședință a CJSU s-a votat în unanimitate ca întreg județul să implementeze măsurile prevăzute în anexa 3 a hotărârii nr. 51 din 26.10.2020, având în vedere încadrarea județului între ratele de incidență de 1.5/1.000 locuitori și 3/1.000 locuitori. Astfel, măsuri precum funcționarea restaurantelor la capacitate de 30% sau obligativitatea purtării măștii de protecție în spații publice deschise, cum ar fi piețele, târgurile, zonele de așteptare, falezele sau în proximitatea instituțiilor de învățământ, vor intra în vigoare, începând cu data de 03 noiembrie a.c., ora 00:00, inclusiv în localități care au o rată de incidență a cazurilor sub pragul de 1.5/1.000 locuitori.

Excepție vor face localitățile în care rata de incidență a depășit pragul de 3/1.000 locuitori (Constanța și Ovidiu) și localitatea Fântânele, unde măsura carantinării zonale este încă în vigoare. Pentru cele trei localități se aplică măsurile preventive care se încadrează în normele prevăzute de anexa 4 a hotărârii CJSU nr. 51 din 26.10.2020.

„Înainte de a implementa măsurile restrictive de la nivelul municipiului reședință de județ, am optat pentru convocarea acestui grup de lucru, alături de care am luat măsurile cele mai potrivite pentru stoparea răspândirii virusului. Am reunit toți specialiștii din cele mai importante structuri și, împreună, suntem convinși că măsurile validate prin CJSU vor duce la o scădere a ratei de incidență. Însă, pentru ca efectul măsurilor să fie unul garantat, avem nevoie de implicarea responsabilă a cetățenilor. Autoritățile vin cu măsuri, este de datoria fiecăruia dintre noi să le respectăm, pentru binele nostru, dar și pentru binele celor dragi”, a declarat Silviu-Iulian COȘA, prefectul județului Constanța.

Liliana IONIȚĂ, Virgil STOIAN

marţi, 3 noiembrie 202028910
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
Comentarii

53cum??inchideti carciumile???(3 noi 17:00)
nu se poate..noi fetitele,pramatiile societatii romanesti , unde mai tragem de timp???noi la scoala nu prea am fost,si nici nu ne intereseaza. la munca nu avem loc de pensionari..la produs am fost si nu prea mai merge...s-au smecherit barosanii si ne daubani falsi...mai bine stam prin carciumi poate cade ceva..bautura ,mancare si ceva de pompat...bani sa iasa ca avem mare foame in noi..asta-i viata de panarama..si suntem multe..nu inchideti carciumile...va rugam..noi dormim pe mese...pe scaune..viata de parasute,,,dimineata cadem prin santuri..
23Romania(3 noi 16:55)
In curand cu incompetentii astia o sa aveti de ales,o sa muriti de Covid sau de foame.Asa ca mult succes celor care ne conduc!
08candia(3 noi 13:26)
dar bodegile sunt deschise si la ora actuala , mergeti prin poarta 6 sa vedeti ... sunteti penibil autoritati de k...t
810corcovid(3 noi 12:18)
degeaba latrati aici toti, si in online in general, ca in realitate sunteti mielusei cumintei care ascultati tot ce spun "autoritatile". neam de oi proaste, mi-e scarba de tara asta
18alx(3 noi 11:02)
pt cel care posteaza sub numele de fagabou de la 23"20 De unde mm covidul a ajuns religie? cica sa crezi in covid. mm de martalog
49Jimmy(3 noi 10:14)
Eu n-am incredere in datele prezentate de autoritati,pot fi manipulate in functie de diferite interese! Strict,numarul de persoane infectate poate fi rotunjit din pix!
114Sorin(3 noi 10:00)
Din pacate respectul fata de ceilalti prin purtatul mastii si evitarea inghesuielii se manifesta la toate categoriile de varste si categorii sociale. Nesimtirea romaneasca nu se poate reduce prin amenzi. Prabusirea educatiei si moralitatii in ultimele decenii a dus la ,,pauperizarea'' intelectuala si sufleteasca a milioane de romani,tineri si batrani,cu sau fara studii. A avea studii superioare nu garanteaza si educatia,bunul simt ci poate doar o suma de cunostinte intr-un domeniu anume,daca facultatea e pe bune,nu pe copiat si spagi.
36Constantean(3 noi 09:38)
Pentru specimenul de la 9:12 Analfabetule ! Nu e tarziu sa mergi la scoala......primara !
54Pentru smaranda(3 noi 09:12)
Mai bine dute si spalate pe gura ca mirosi a c...t
144Smaranda(3 noi 08:55)
Denis, femeie sau barbat, nume de heterosexual, are mentalitati naziste, pe care le propavaduieste in mediul public. In urmatoarea postare va cere eutanasierea batrinilor si daca se poate confiscarea bunurilor acestora si trecerea in proprietatea unuia ca el, sau eaea. Fereasca Dumnezeu de asemenea specimene!
321Denis(3 noi 08:21)
Virusul se raspandeste cel mai repede in mijloacele de transport in comun si piete. E plin de batrani care se plimba fara niciun motiv cu autobuzele, doar pentru ca au gratuitate, iar in piete nu s-a auzit de masca.
426Masuri alandala(3 noi 07:42)
Va grabiti sa inchideti scolile, dar lasati mallurile deschise!!!
218@anonim(3 noi 04:15)
Ai dreptate dar uite ca prostii sunt din ce in ce mai multi. Filmul Idiocracy e minciuna pe langa ce prosti avem in ziua de azi. Recomand filmul oricum
2516PNL(3 noi 02:32)
DSP-ul a propus ca restaurantele pot functiona la 30% din capacitate dar Silviu-Iulian COSA a decis sa inchida, de ce nu spune-ti adevarul. Vroia sa inchida un oras de 300.000 de locuitori pentru 1.000 de persoane ca asa vrea PNL-ul sa inchida tot ca sa ia Klaus si Ludovic banii de la UE.
2319Anonim(3 noi 00:09)
Nu se moare de covid...se moare de prostie.
1934Fagabou(2 noi 23:20)
se observa ca toti cei care nu cred in covid, nu au auzit in viata lor de gramatica sau virgula
3729Sa luati muie(2 noi 20:29)
Sa luati la muie cu covidu pulii. V-au handicapat astia de tot, virusuuu pulaaaaa, baaaaaa e o gripa baaaa
1720Muisti(2 noi 20:11)
de unde pula mea atitea teste ma ks facute sa ia bani de la stat pentru teste pozitive
1721gica(2 noi 19:35)
Replica, mai lasi mult toti frustratii sa iti manjeasca ziarul cu mizeriile lor? Asa limbaj nu am citit nicaieri. Chiar nu iti facbine asa comentarii in paginile tale.
1527Foarte bine(2 noi 19:08)
Trebuie sa evitam contaminarea populatiei.
1815hai mai taie(2 noi 18:34)
miile si miile de angajati au teorii pe campii, au revolte ca masca le ia libertatea aia pe care oricum ei, sclavii grijilor zilei de maine, n-o au etc etc. Copiii sunt niste telefonisti si feibukari ingramaditi care behaie pana la 1 noaptea nimic si care-si baga picioarele in orice forma de grija sau respect pentru ca semintele acelasi gust are samd. Asa ca de-aia nu mai am eu tranzit intestinal de grija lor - ei o vor asa si pe urma kitzaie. Si pentru informare corecta, am 40 de ani, muncesc pentru ca sunt bun si am economii suficiente si de scenariu rosu pana cand ma plictisesc. Poop you.
316Pt. Mokanel 16:19(2 noi 18:28)
Sunt convins ca tu esti celebrul Stila Sarafu! Se vede cu ochiul liber ca esti stilat, asemenea acestuia si tuturor makedonilor!
611Un om(2 noi 18:19)
Si daca nu mai merg la scoala copii crede ti ca dispare virusul
1716Cta(2 noi 18:08)
Prostii care abia se taraie, care nu au facut nimic in viata lor, care isi duc zilele mancand cacat la adresa altora si care abia asteapta vreo pomana, se bucura ca se mai inchid una- alta. Atat ii duce capu', atata fac ! In realitate, patronii se mai descurca dar miile si miile de angajati au rate, au familii si copii care trebuie intretinute. Indiferent ce va face guvernul, idiotii vor ramane tot idioti. Politia trebuie sa faca controale non-stop, sa inchida strict pe cei care ignora normele si pe prostii care nu poarta masti. Punct.
438Gelu(2 noi 18:03)
DSP Constanta teebuie restructurat masiv. Nu ajuta oe nimeni cu nimic!
442medic stadion Portul(2 noi 17:25)
proasta aia de contabila cu diploma cumparata la batranete de la Spiru Haret s-a prins in sfarsit ca trebuie sa socoteasca si testele facute la clinicile private... toata vara ca sa vina lumea la plaja , jigodia avand o pensiune , raporta un numar mic de infectari , pe cel dat de spitalul de infectioase... cine plm o tine in brate pe idioata asta imbatranita in uratenie si prostie care a fost numita politic la conducerea dsp Cta , dupa ce s-a plimbat prin toate partidele...!?!
39pt 14,28(2 noi 16:49)
ii intra lu mata in gat
1427sfd90(2 noi 16:35)
ftv gura sa va fut ultimele saptamani erau cate 100 media pe zi acum are o zi 300 si gata scenariul pulii rosu ca trebuia sa se alinieze cu bucuresti cluj
329Mokanel 16.09(2 noi 16:19)
16.09 muye cu caca neam de zdrente si secaturi ce esti. Plus betivi si koorve. Huo olto moldo
1540HORECA sa se inchida 1 an !!!!(2 noi 16:09)
Vara asta sm mancat un kkt de pizza luata de la Lidl cu 9 lei ... la Scoica Land Mamaia Nord cu pretul de 45 lei ! Sa ma cac in gura la toti machedonii samsari si sa le fut cracanatele in cur cum ii place lu' Aia de la ASTORIA fosta nevasta a lui DONE CONTRABANDISTU , caruia i-sm rupt gaozu !!!
1420Altcineva(2 noi 15:38)
Mizerie. Date incorecte
1236Alegeri(2 noi 15:28)
Stare de urgenta galbejitilor
2755Cineva(2 noi 15:05)
BAI NEBUNILOR ,NU NE PUBETI COPIII IN PERICOL ,INCHIDETI DRACULUI SCOLILE PE O PERIOADA DE 2 SAU 3 SAPTAMANI ,CA LA BUCURESTI .
626Alecu(2 noi 14:49)
Targul de legume si fructe de pe varieanta,sau targul sapatmanal se inchid si ele ,ca nu se specifica nimic
3231Dan(2 noi 14:28)
De. Luni va intra pula in cur
1940tine-ti gura ATI(2 noi 14:23)
Asa sa vorbesti acasa la muma ta si tac'tu nu aici! ia-ti pastilele dementule si abereaza in alta parte! in p...intri tu cu clanta deschisa daca nu ti-o tii inchisa, mars de aici!
1642ticu(2 noi 14:11)
traiasca hireca, toata vara greierasii din tara au adus covidu peste noi. au masluit raportarile ca sa mearga horeca, acum reajusteaza pentru fraieri ! cat impozit da horeca ??? aud ???
5547ATI(2 noi 14:02)
Intra-n pula Constanta de luni, duceti-va-n plm cu raportarile voastre.
mai mult...Replica
25 iun 14:28ReplicaMOMENTUL în care forțele RUSE AU DESCHIS focul asupra distrugătorului BRITANIC, în Marea Neagră. VIDEO

O navă militară rusă a tras focuri de avertisment asupra distrugătorului HMS Defender al Marinei Regale britanice...1334

25 iun 14:46ReplicaMai mulți copii s-au INTOXICAT cu CLOR la PISCINA unui complex din Mamaia Nord983
25 iun 14:03ReplicaINTERVIU cu deputatul USR, Cristina Rizea, despre politică și administrație350
25 iun 16:14ReplicaSOȚUL femeii găsită MOARTĂ în casă, alături de fiul ei, este DIRECTOR la Ministerul TINERETULUI

Liviu Ivănescu, soțul profesoarei de la Liceul Decebal și inspector ISJ, care a fost găsită moartă în...5520

25 iun 12:27ReplicaSIMONA HALEP s-a RETRAS de la WIMBLEDON863
25 iun 13:23ReplicaO PROFESOARĂ de la LICEUL DECEBAL și FIUL ei, găsiți MORȚI în CASĂ, la CONSTANȚA11560
25 iun 23:38ReplicaFIUL Sirmei Caraman, de la FABRICA de PÂINE, la SHOWROOM

Societatea deținută de Cristian Caraman, fiul Sirmei Caraman, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării...3341

25 iun 23:36ReplicaABERAȚIILE lui ZAIF din Tomis Plus, mai TARI decât PREVEDE LEGEA!2243
25 iun 23:35ReplicaPetre ENCIU, USR: Dacă problemele din Coaliție nu se rezolvă, IEȘIM de la guvernarea LOCALĂ!1026
25 iun 00:52ReplicaTOMIS MALL ar putea deveni ISTORIE din cauza PIERDERILOR!

În urmă cu peste 20 de ani, o firmă cipriotă avea să pună mâna pe magazinul Tomis, din centrul Constanței. Prin...4673

25 iun 07:38ReplicaSeptimiu BOURCEANU, despre PSD Constanța: NU pot să-i contrazic că au fost INCOMPETENȚI! Video749
25 iun 00:02ReplicaCLUBURILE și RESTAURANTELE, deschise până la 2 noaptea!1171
Vremea
25.9°25.9° - 26.9° vineri, 25 iunie 2021
ConstanțaUmiditate: 67%
Vânt: 2.36 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/4938442823518
5/40223338181314
joker266399335
Horoscop
mai mult...SPSportRT
25 iun 00:00SportAryna Sabalenka, principala favorită, eliminată după ce a câștigat un set cu 6-0 / Programul semifinalelor

Chiar dacă a bifat un "bagel" (n.r. set câștigat la zero), Aryna Sabalenka, principala favorită, a fost eliminată...198

25 iun 00:00SportWimbledon: Monica Niculescu, aproape de tabloul principal

Monica Niculescu s-a calificat în turul trei al calificărilor de la Wimbledon. Pentru a ajunge pe tabloul principal,...138

25 iun 23:17SportConstanța va găzdui, pentru a treia oară consecutiv, un turneu de BASCHET 3x3

Competițiile internaționale de baschet 3x3 vor reveni în România la sfârșitul lunii, pe 26-27 iunie, atunci când...341

25 iun 00:00SportFotbal - EURO 2020: Suedia a învins Polonia (3-2) şi a câştigat Grupa E

Echipa de fotbal a Suediei a câştigat Grupa E a turneului final EURO 2020 după ce a învins selecţionata Poloniei cu...401

Local
25 iun 23:45LocalMinora DISPĂRUTĂ în apele brațului Borcea al Dunării, DE NEGĂSIT

Minora dispărută în apele brațului Borcea al Dunării nu a fost găsită nici în cursul zilei de joi. Căutările...282

25 iun 14:36LocalCONDAMNAT după ce a FURAT și VÂNDUT AUTOTURISMELE FOSTEI IUBITE

Dumitru P. a fost trimis în judecată pentru furt calificat, patru infracțiuni de uz de fals, două infracțiuni de...974

25 iun 23:45LocalProiect important pentru modernizarea orașului Năvodari, semnat la Ministerul Dezvoltării

630

25 iun 23:44LocalLegea accesului pe plajă pentru persoanele cu dizabilități, depusă în Parlament

Persoanele cu dizabilități vor beneficia pe litoral de alei speciale și sezlonguri rezervate, potrivit unui proiect...266

25 iun 23:44LocalFregata Mărășești, exercițiu militar de antrenament alături de americani, în Marea Neagră

Fregata Mărășești a executat miercuri, 23 iunie, în apele internaționale ale Mării Negre, un exercițiu militar...306

25 iun 23:45LocalPrimăria îi premiază la domiciliu pe seniorii Constanței

Seniorii Constanței care împlinesc 80, 90, 100 de ani și cei care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie sunt...553

25 iun 12:23LocalO persoană a MURIT, după ce o mașină a EXPLODAT într-o benzinărie

O mașină a explodat, în timp ce se afla într-o benzinărie din Capitală. La momentul accidentului, în autoturism...1914

25 iun 23:46LocalCoronavirus: 382 de persoane, verificate de polițiștii constănțeni, în ultimele 24 de ore

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii...234

25 iun 23:46LocalÎncă un DECES, din cauza COVID-19, la Constanța

455

Politică
Interviuri
10 iun 09:38InterviuriVideo! INTERVIU cu Gheorghe Donţu, consilier județean, proaspăt exclus din PSD

Consilierul județean Gheorghe Donțu, proaspăt exclus din PSD, după ce a votat proiectul inițiat de șeful CJ,...2134

9 iun 00:06InterviuriNicoleta PLOSCARU: S-au TREZIT în FUNCȚII și HABAR nu au de NIMIC

Nicoleta Ploscaru, fondatorul Asociației ,,Constanța, dragostea mea”, a acordat un interviu ziarului Replica în...4143

4 iun 00:12InterviuriMihai LUPU: În CONSILIUL Județean era HAOS pe vremea PSD! Video

2852

28 mai 00:18InterviuriAurelian Marin, fost consilier local PSD: FĂGĂDĂU a PIERDUT mandatul din prima zi în care a fost ales PRIMAR! Video

Relaxarea restricțiilor a venit ca o gură de oxigen pentru domeniul HORECA, care a suferit pierderi foarte mari din...3036

15 mai 00:32InterviuriSĂNĂTATEA, preocuparea consilierului local PNL Adriana CÂMPEANU!

Adriana Câmpeanu (PNL) se află la cel de-al doilea mandat în Consiliul Local Municipal Constanța. Continuă drumul...1926

14 mai 00:33InterviuriLucian LUNGOCI, deputat PSD: Nu credeam că o să ajungem să DEPĂȘIM numărul orelor de AMBUTEIAJE din București

2526

Monden
25 iun 00:00MondenStilista Iulia Albu a demisionat de la PRO TV

Iulia Albu nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde era gazda rubricii Marţea Neagră. Stilista...341

25 iun 00:00MondenNetflix a lansat trailerul oficial al celui de-al doilea sezon 'Orizontul roşu'

Trailerul oficial al celui de-al doilea sezon „Orizontul roşu/ Sky Rojo”, care va avea premiera la nivel global pe...156

25 iun 00:00MondenElton John va susţine 30 de concerte suplimentare în Europa şi America de Nord în cadrul turneului său de adio

118

25 iun 00:00MondenDisney a ales o actriţă metisă pentru a o interpreta pe Albă ca Zăpada

Disney a anunţat marţi că tânăra actriţă metisă Rachel Zegler o va interpreta pe Albă ca Zăpada în versiunea...234

25 iun 00:00MondenSUA - Premiile Emmy, mai inclusive, renunţă la categoria de gen

Viitoarea ediţie a premiilor Emmy, acordate de Academia de Arte şi Ştiinţe a Televiziunii (ATAS) din SUA, vor fi...124

25 iun 00:00MondenChris Ware, recompensat cu Marele Premiu al Festivalului Internaţional al Benzii Desenate de la Angoulęme

104

Mapamond
25 iun 00:00MapamondImigraţia a compensat în Spania diminuarea populaţiei locale

Populaţia Spaniei a crescut numeric în anul 2020 cu ajutorul imigraţiei, care a compensat scăderea continuă a...133

25 iun 00:00MapamondCoronavirus: Elveţia permite evenimente ample în baza „certificatelor COVID-19“

Elveţia va permite organizarea unor concerte şi evenimente sportive de amploare la care vor putea să asiste peste...113

25 iun 00:00MapamondCoronavirus: Israelul amână sosirea turiştilor în plină creştere a numărului de cazuri

184

25 iun 01:56MapamondUngaria o UMILEȘTE pe Ursula von der Leyen: 'Este o RUȘINE'

Ungaria a calificat miercuri drept "o ruşine" comentariile preşedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen,...512

25 iun 02:00MapamondViena plănuieşte o petrecere de vaccinare pentru a-i încuraja pe tineri să se imunizeze

Oraşul Viena vrea să-i încurajeze pe tineri să se vaccineze împotriva noului coronavirus cu ajutorul muzicii şi al...301

25 iun 00:05MapamondTensiune la Marea Neagră! Rușii îi somează pe americani să nu pregătească exerciții militare

646

Sănătate
25 iun 00:00SănătateTe trezești cu fața umflată dimineața? 7 cauze posibile

Uneori, ți se poate întâmpla să te trezești cu fața umflată și sensibilă la atingere. Acest lucru poate apărea...167

25 iun 00:00SănătateModificările de culoare ale dinților

Modificările de culoare ale dinților devitali apar atât la dinții la care s-au făcut extirpări pulpare, cât și...137

25 iun 00:00SănătateGust metalic în gură? Iată de ce poate apărea

191

25 iun 00:00SănătateOtita: tipuri, cauze și tratament

Otita este o infecție a urechii, cauzată de pătrunderea unui virus sau a unei bacterii care provoacă inflamație la...106

25 iun 00:00SănătateStudiu: Sindromul de ochi uscat predispune și la alte afecțiuni

Un studiu realizat de Universitatea Southampton sugerează că persoanele care suferă de sindromul de ochi uscat nu...130

25 iun 00:00SănătateCheilita angulară: cauze, simptome, tratament

Cheilita angulară este o afecțiune inflamatorie extrem de obișnuită a colțurilor gurii, persoanele mai predispuse...146

25 iun 00:00SănătateCe este alimentația intuitivă?

Alimentația intuitivă este o filosofie ce presupune înțelegerea și gestionarea prin propriile resurse a greutății...109

25 iun 00:00SănătateGheorghiţă: România - evoluţie epidemiologică foarte bună

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a declarat marţi că România înregistrează "o evoluţie...119

25 iun 01:24SănătateUniunea Europeană apasă pedala de accelerație: cumpără 150 de milioane de vaccinuri Moderna

230

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT