rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 8 martie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Ce înseamnă SCENARIUL ROȘU pentru Constanța: ȘCOLILE și RESTAURANTELE, ÎNCHISE!

După ce incidenţa cazurilor de coronavirus în municipiul Constanţa a ajuns la 3,50 (număr înregistrat luni, 2 noiembrie), localitatea trece la scenariul roşu. Astfel, s-a luat o serie de măsuri, care au fost transmise de către reprezentanții Prefecturii. Acesteavor intra în vigoare începând cu data de 3 noiembrie a.c., ora 00:00.

Prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa, a convocat, luni, 2 noiembrie a.c., Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 61 a CJSU Constanța, care prevede constatarea depășirii ratei de incidență peste pragul de 3/1.000 locuitori, în cazul municipiului Constanța, constatarea încadrării județului Constanța în limitele de incidență cumulată mai mare de 1.5/1.000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1.000 locuitori.

Iată măsurile, partea I:

Prin urmare, cum, în acest moment, rata de incidență cumulată a municipiului Constanța a ajuns la 3.5/1.000 locuitori, ca urmare a pozitivării, în ultimele 14 zile, a 1.096 de persoane, din totalul de 313.223 de locuitori. Printre măsurile preventive care intră în vigoare începând cu data de 03 noiembrie a.c., ora 00:00, ca urmare a aprobării CJSU Constanța, se numără:

Iată măsurile, partea a II-a:

Măsuri preventive care intră în vigoare la Constanța după depășirea pragului de infectări

se instituie obligaţia purtării măştii de protecţie în toate spațiile publice, astfel încât să acopere nasul şi gura. Este permisă înlăturarea acesteia, pentru perioade scurte de timp, în vederea fumatului, consumului de produse alimentare sau băuturi, în afara teraselor, cât și pentru desfășurarea activităților sportive individuale sau altor asemenea activități, doar dacă persoanele sunt în afara zonelor de trafic pietonal și la minimum 2 m de alte persoane;

organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă;

organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive-in este interzisă;

organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale este interzisă;

activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este interzisă;

activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, se va desfăşura doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi;

în situaţia în care activitatea operatorilor economici prevăzuţi mai sus este restricţionată sau închisă, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective;

operatorii economici prevăzuţi mai sus vor respecta obligaţiile stabilite prin ordin comun al ministrului sănătăţii şi al ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri nr. 1493/2788/149/2020 pentru aprobarea Normei privind stabilirea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 pentru activităţile de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice în unităţile de alimentaţie publică de tipul restaurantelor şi cafenelelor din interiorul clădirilor, precum şi în spaţiile special amenajate din exteriorul clădirilor;

activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Toate şcolile din Constanţa trec în scenariul roşu

De asemenea, în urma unei analize realizate de DSP Constanța, s-a aprobat și trecerea tuturor unităților de învățământ de stat și particulare din municipiul Constanța în scenariul 3 de funcționare. Toate măsurile prevăzute în ultima hotărâre a CJSU sunt valabile pentru următoarele 14 zile, urmând să fie reevaluate.

Premergător ședinței de CJSU, prefectul județului a convocat membrii Grupului de Suport Tehnic pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii, pentru stabilirea modului în care măsurile preventive vor fi implementate. De asemenea, în perioada următoare se vor intensifica acțiunile de control realizate de forțele MAI (IPJ Constanța, IJJ Constanța), privind respectarea măsurilor, iar școlile din municipiu vor fi și ele verificate, dacă se respectă toate normele specifice stării de alertă.

Măsurile vor intra în vigoare începând cu data de 3 noiembrie, ora 00.00

Suplimentar, în aceeași ședință a CJSU s-a votat în unanimitate ca întreg județul să implementeze măsurile prevăzute în anexa 3 a hotărârii nr. 51 din 26.10.2020, având în vedere încadrarea județului între ratele de incidență de 1.5/1.000 locuitori și 3/1.000 locuitori. Astfel, măsuri precum funcționarea restaurantelor la capacitate de 30% sau obligativitatea purtării măștii de protecție în spații publice deschise, cum ar fi piețele, târgurile, zonele de așteptare, falezele sau în proximitatea instituțiilor de învățământ, vor intra în vigoare, începând cu data de 03 noiembrie a.c., ora 00:00, inclusiv în localități care au o rată de incidență a cazurilor sub pragul de 1.5/1.000 locuitori.

Excepție vor face localitățile în care rata de incidență a depășit pragul de 3/1.000 locuitori (Constanța și Ovidiu) și localitatea Fântânele, unde măsura carantinării zonale este încă în vigoare. Pentru cele trei localități se aplică măsurile preventive care se încadrează în normele prevăzute de anexa 4 a hotărârii CJSU nr. 51 din 26.10.2020.

„Înainte de a implementa măsurile restrictive de la nivelul municipiului reședință de județ, am optat pentru convocarea acestui grup de lucru, alături de care am luat măsurile cele mai potrivite pentru stoparea răspândirii virusului. Am reunit toți specialiștii din cele mai importante structuri și, împreună, suntem convinși că măsurile validate prin CJSU vor duce la o scădere a ratei de incidență. Însă, pentru ca efectul măsurilor să fie unul garantat, avem nevoie de implicarea responsabilă a cetățenilor. Autoritățile vin cu măsuri, este de datoria fiecăruia dintre noi să le respectăm, pentru binele nostru, dar și pentru binele celor dragi”, a declarat Silviu-Iulian COȘA, prefectul județului Constanța.

Liliana IONIȚĂ, Virgil STOIAN

marţi, 3 noiembrie 202028435
Comentarii

53cum??inchideti carciumile???(3 noi 17:00)
nu se poate..noi fetitele,pramatiile societatii romanesti , unde mai tragem de timp???noi la scoala nu prea am fost,si nici nu ne intereseaza. la munca nu avem loc de pensionari..la produs am fost si nu prea mai merge...s-au smecherit barosanii si ne daubani falsi...mai bine stam prin carciumi poate cade ceva..bautura ,mancare si ceva de pompat...bani sa iasa ca avem mare foame in noi..asta-i viata de panarama..si suntem multe..nu inchideti carciumile...va rugam..noi dormim pe mese...pe scaune..viata de parasute,,,dimineata cadem prin santuri..
23Romania(3 noi 16:55)
In curand cu incompetentii astia o sa aveti de ales,o sa muriti de Covid sau de foame.Asa ca mult succes celor care ne conduc!
08candia(3 noi 13:26)
dar bodegile sunt deschise si la ora actuala , mergeti prin poarta 6 sa vedeti ... sunteti penibil autoritati de k...t
810corcovid(3 noi 12:18)
degeaba latrati aici toti, si in online in general, ca in realitate sunteti mielusei cumintei care ascultati tot ce spun "autoritatile". neam de oi proaste, mi-e scarba de tara asta
18alx(3 noi 11:02)
pt cel care posteaza sub numele de fagabou de la 23"20 De unde mm covidul a ajuns religie? cica sa crezi in covid. mm de martalog
49Jimmy(3 noi 10:14)
Eu n-am incredere in datele prezentate de autoritati,pot fi manipulate in functie de diferite interese! Strict,numarul de persoane infectate poate fi rotunjit din pix!
114Sorin(3 noi 10:00)
Din pacate respectul fata de ceilalti prin purtatul mastii si evitarea inghesuielii se manifesta la toate categoriile de varste si categorii sociale. Nesimtirea romaneasca nu se poate reduce prin amenzi. Prabusirea educatiei si moralitatii in ultimele decenii a dus la ,,pauperizarea'' intelectuala si sufleteasca a milioane de romani,tineri si batrani,cu sau fara studii. A avea studii superioare nu garanteaza si educatia,bunul simt ci poate doar o suma de cunostinte intr-un domeniu anume,daca facultatea e pe bune,nu pe copiat si spagi.
36Constantean(3 noi 09:38)
Pentru specimenul de la 9:12 Analfabetule ! Nu e tarziu sa mergi la scoala......primara !
54Pentru smaranda(3 noi 09:12)
Mai bine dute si spalate pe gura ca mirosi a c...t
144Smaranda(3 noi 08:55)
Denis, femeie sau barbat, nume de heterosexual, are mentalitati naziste, pe care le propavaduieste in mediul public. In urmatoarea postare va cere eutanasierea batrinilor si daca se poate confiscarea bunurilor acestora si trecerea in proprietatea unuia ca el, sau eaea. Fereasca Dumnezeu de asemenea specimene!
321Denis(3 noi 08:21)
Virusul se raspandeste cel mai repede in mijloacele de transport in comun si piete. E plin de batrani care se plimba fara niciun motiv cu autobuzele, doar pentru ca au gratuitate, iar in piete nu s-a auzit de masca.
426Masuri alandala(3 noi 07:42)
Va grabiti sa inchideti scolile, dar lasati mallurile deschise!!!
218@anonim(3 noi 04:15)
Ai dreptate dar uite ca prostii sunt din ce in ce mai multi. Filmul Idiocracy e minciuna pe langa ce prosti avem in ziua de azi. Recomand filmul oricum
2516PNL(3 noi 02:32)
DSP-ul a propus ca restaurantele pot functiona la 30% din capacitate dar Silviu-Iulian COSA a decis sa inchida, de ce nu spune-ti adevarul. Vroia sa inchida un oras de 300.000 de locuitori pentru 1.000 de persoane ca asa vrea PNL-ul sa inchida tot ca sa ia Klaus si Ludovic banii de la UE.
2319Anonim(3 noi 00:09)
Nu se moare de covid...se moare de prostie.
1934Fagabou(2 noi 23:20)
se observa ca toti cei care nu cred in covid, nu au auzit in viata lor de gramatica sau virgula
3729Sa luati muie(2 noi 20:29)
Sa luati la muie cu covidu pulii. V-au handicapat astia de tot, virusuuu pulaaaaa, baaaaaa e o gripa baaaa
1720Muisti(2 noi 20:11)
de unde pula mea atitea teste ma ks facute sa ia bani de la stat pentru teste pozitive
1721gica(2 noi 19:35)
Replica, mai lasi mult toti frustratii sa iti manjeasca ziarul cu mizeriile lor? Asa limbaj nu am citit nicaieri. Chiar nu iti facbine asa comentarii in paginile tale.
1527Foarte bine(2 noi 19:08)
Trebuie sa evitam contaminarea populatiei.
1815hai mai taie(2 noi 18:34)
miile si miile de angajati au teorii pe campii, au revolte ca masca le ia libertatea aia pe care oricum ei, sclavii grijilor zilei de maine, n-o au etc etc. Copiii sunt niste telefonisti si feibukari ingramaditi care behaie pana la 1 noaptea nimic si care-si baga picioarele in orice forma de grija sau respect pentru ca semintele acelasi gust are samd. Asa ca de-aia nu mai am eu tranzit intestinal de grija lor - ei o vor asa si pe urma kitzaie. Si pentru informare corecta, am 40 de ani, muncesc pentru ca sunt bun si am economii suficiente si de scenariu rosu pana cand ma plictisesc. Poop you.
316Pt. Mokanel 16:19(2 noi 18:28)
Sunt convins ca tu esti celebrul Stila Sarafu! Se vede cu ochiul liber ca esti stilat, asemenea acestuia si tuturor makedonilor!
611Un om(2 noi 18:19)
Si daca nu mai merg la scoala copii crede ti ca dispare virusul
1716Cta(2 noi 18:08)
Prostii care abia se taraie, care nu au facut nimic in viata lor, care isi duc zilele mancand cacat la adresa altora si care abia asteapta vreo pomana, se bucura ca se mai inchid una- alta. Atat ii duce capu', atata fac ! In realitate, patronii se mai descurca dar miile si miile de angajati au rate, au familii si copii care trebuie intretinute. Indiferent ce va face guvernul, idiotii vor ramane tot idioti. Politia trebuie sa faca controale non-stop, sa inchida strict pe cei care ignora normele si pe prostii care nu poarta masti. Punct.
438Gelu(2 noi 18:03)
DSP Constanta teebuie restructurat masiv. Nu ajuta oe nimeni cu nimic!
442medic stadion Portul(2 noi 17:25)
proasta aia de contabila cu diploma cumparata la batranete de la Spiru Haret s-a prins in sfarsit ca trebuie sa socoteasca si testele facute la clinicile private... toata vara ca sa vina lumea la plaja , jigodia avand o pensiune , raporta un numar mic de infectari , pe cel dat de spitalul de infectioase... cine plm o tine in brate pe idioata asta imbatranita in uratenie si prostie care a fost numita politic la conducerea dsp Cta , dupa ce s-a plimbat prin toate partidele...!?!
39pt 14,28(2 noi 16:49)
ii intra lu mata in gat
1427sfd90(2 noi 16:35)
ftv gura sa va fut ultimele saptamani erau cate 100 media pe zi acum are o zi 300 si gata scenariul pulii rosu ca trebuia sa se alinieze cu bucuresti cluj
329Mokanel 16.09(2 noi 16:19)
16.09 muye cu caca neam de zdrente si secaturi ce esti. Plus betivi si koorve. Huo olto moldo
1540HORECA sa se inchida 1 an !!!!(2 noi 16:09)
Vara asta sm mancat un kkt de pizza luata de la Lidl cu 9 lei ... la Scoica Land Mamaia Nord cu pretul de 45 lei ! Sa ma cac in gura la toti machedonii samsari si sa le fut cracanatele in cur cum ii place lu' Aia de la ASTORIA fosta nevasta a lui DONE CONTRABANDISTU , caruia i-sm rupt gaozu !!!
1420Altcineva(2 noi 15:38)
Mizerie. Date incorecte
1236Alegeri(2 noi 15:28)
Stare de urgenta galbejitilor
2755Cineva(2 noi 15:05)
BAI NEBUNILOR ,NU NE PUBETI COPIII IN PERICOL ,INCHIDETI DRACULUI SCOLILE PE O PERIOADA DE 2 SAU 3 SAPTAMANI ,CA LA BUCURESTI .
626Alecu(2 noi 14:49)
Targul de legume si fructe de pe varieanta,sau targul sapatmanal se inchid si ele ,ca nu se specifica nimic
3231Dan(2 noi 14:28)
De. Luni va intra pula in cur
1940tine-ti gura ATI(2 noi 14:23)
Asa sa vorbesti acasa la muma ta si tac'tu nu aici! ia-ti pastilele dementule si abereaza in alta parte! in p...intri tu cu clanta deschisa daca nu ti-o tii inchisa, mars de aici!
1642ticu(2 noi 14:11)
traiasca hireca, toata vara greierasii din tara au adus covidu peste noi. au masluit raportarile ca sa mearga horeca, acum reajusteaza pentru fraieri ! cat impozit da horeca ??? aud ???
5547ATI(2 noi 14:02)
Intra-n pula Constanta de luni, duceti-va-n plm cu raportarile voastre.
mai mult...Replica
8 mar 16:17ReplicaSCANDAL SÂNGEROS, între doi tineri, la Năvodari. Unul a fost ÎNJUNGHIAT în ABDOMEN

Atas sângeros la Năvodari. Un tânăr de aproximativ 18 ani a fost înjunghiat în abdomen, pe strada Mării, numărul...2127

8 mar 13:14ReplicaVEŞTI BUNE! SCĂDERE a INCIDENŢEI pe MUNICIPIU până la 2,631678
8 mar 13:03ReplicaDoliu în lumea muzicii rock! Adi Bărar, fondator al trupei Cargo, a murit1496
8 mar 11:46ReplicaGATA cu ȘMECHERIA! GAȘCA lui FĂGĂDĂU, din PSD Constanța, vrea la BUTOANE

Spiritul de venerație față de Decebal Făgădău încă răzbate în PSD Constanța, deși fostul primar s-a retras,...6971

8 mar 00:24ReplicaMai multe PRIMĂRII ar putea intra în FALIMENT din cauza EOLIENELOR6534
8 mar 00:34ReplicaItalienii de la FinCoGeRo vor să MOARĂ cu PRIMĂRIA Constanța de gât3972
8 mar 23:07ReplicaA OCUPAT PATRU locuri de PARCARE destinate persoanelor cu HANDICAP

Pentru anumiţi şoferi din Constanţa se pare că nu prea există reguli când vine vorba de parcare. Constănțenii nu...2359

8 mar 00:39ReplicaNăstase, după ce Iohannis i-a cerut lui Stelian Ion să găsească soluții în dosarul 10 august: 'Nu ne mai miră nimic'1305
8 mar 07:41ReplicaCONDAMNAT după ce a ”DANSAT” cu PISTOLUL la o PETRECERE1428
8 mar 00:13ReplicaTÂLHAR de MESERIE, trimis din nou după gratii

Filmele artistice și serialele din ultimul timp abundă în scenarii care mai de care mai fanteziste prin care să...800

8 mar 00:13ReplicaVREME SCHIMBĂTOARE la început de săptămână, la CONSTANȚA969
8 mar 23:09ReplicaDouă autoturisme AVARIATE de un şofer BEAT şi fără PERMIS1096
Vremea
7.7°6.4° - 7.7° luni, 8 martie 2021
ConstanțaUmiditate: 52%
Vânt: 2.42 m/s
Presiune: 1014 milibari

Loto
6/49273102959
5/402052173828
joker1418131242
Horoscop
mai mult...SPSportRT
8 mar 00:00SportLiverpool, a șasea înfrângere consecutivă pe Anfield (0-1 vs Fulham)

Liverpool nu reușește să pună capăt seriei de meciuri fără victorie pe Anfield. Echipa pregătită de Jurgen...366

8 mar 00:00SportManchester City vs Manchester United 0-2 / "Cetățenii", învinși după 28 de meciuri

Seria câștigătoare a celor de la Manchester City a luat sfârșit. Formația pregătită de Pep Guardiola a pierdut,...392

8 mar 00:00SportATP Rotterdam: Andrey Rublev a câștigat al optulea titlu al carierei

Andrey Rublev, locul 8 mondial, a câştigat, duminică, turneul ATP 500 de la Rotterdam, după ce l-a învins în...336

8 mar 00:00SportAtletico Madrid vs Real Madrid 1-1 / Benzema a egalat în minutul 88

Atletico Madrid și Real Madrid au terminat la egalitate, duminică, scor 1-1, derbiul disputat în etapa a 26-a din La...364

Local
8 mar 23:17LocalAdministratorul cafenelei Kuydo, AMENDAT de polițiști

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au organizat, duminică, 7 martie a.c. în jurul orei 16.30, o...1451

8 mar 23:17LocalZeci de şoferi din Constanţa, amendaţi şi lăsaţi fără permis

În perioada 5-7 martie, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au...1331

8 mar 13:04LocalO femeie a AMENINȚAT că-și OMOARĂ COPILUL

Un bărbat din Constanța a solicitat, luna aceasta, un ordin de protecție pentru fosta soție, în baza unui conflict...982

8 mar 23:16LocalHANUL cu PEȘTE din Mamaia Nord, AMENDAT de POLIȚIȘTI

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au organizat o...3603

8 mar 23:16LocalIncidența cazurilor de COVID din municipiu a ajuns la 2,83

Potrivit informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Constanța, rata de infectare la nivelul județului...1375

8 mar 23:17LocalCovid-19: 81 de noi CAZURI la Constanța

1599

Politică
8 mar 00:00PoliticăTomac acuză un sabotaj la adresa PMP: Noi am făcut pragul, dar celelalte partide au validat un rezultat incorect

Fostul preşedinte al Partidului Mişcarea Populară Eugen Tomac se declară convins, duminică, la congresul...456

8 mar 00:00PoliticăAdrian Năstase, despre lupta pentru putere în PNL: Va fi o confruntare Cîțu-Orban

Fostul premier Adrian Năstase a anunțat duminică, la Antena3, că între Florin Cîțu și Ludovic Orban va fi o...416

8 mar 00:00PoliticăDiana Șoșoacă revine în forță: Vă voi face dosare penale de nu veți putea duce!

518

8 mar 00:00PoliticăCristian Diaconescu, ales preşedinte al PMP şi desemnat candidat al partidului la prezidenţialele din 2024

Cristian Diaconescu a fost ales, duminică, în funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară (PMP), în...432

8 mar 00:00PoliticăAdrian Năstase profețește: 'Coaliția va forma guverne în cascadă'

Fostul premier Adrian Năstase a declarat duminică, la Antena3, că liderii coaliției vor forma „guverne în...426

8 mar 22:06PoliticăRaed Arafat, despre un lockdown total: Ne confruntăm cu riscul răspândirii mai rapide

1303

Interviuri
6 mar 00:02InterviuriSOCEANU, primarul din TECHIRGHIOL: Singura sursă pentru INVESTIȚII sunt fondurile europene

Iulian Soceanu este unul dintre cei mai implicați edili din județul Constanța. Și nu-l lăudăm noi, ci o spun chiar...1364

5 mar 00:03InterviuriMariana GÂJU nu ÎNȚELEGE CINE oprește CT BUS să AJUNGĂ la CUMPĂNA

”În spetele unei femei puternice, stă întotdeauna un bărbat puternic”, spune primarul localității Cumpăna,...3514

4 mar 00:07InterviuriViceprimarul RUSU: În MAMAIA, nu vor mai fi ȘANTIERE și MUZICA tare, în sezonul estival

5651

3 mar 00:09InterviuriPrefectul COȘA: Dacă vom fi ATENȚI, putem sta la o TERASĂ de PAȘTE! Video

Prefectul Silviu Iulian Coșa a fost prezent în studioul Replica de Constanța, iar în cadrul interviului a vorbit...1732

26 feb 00:06InterviuriCHELARU, primarul din Năvodari: NU avem BUGET, dar toată lumea vrea proiecte NOI! Video!

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, a acordat un interviu cotidianului Replica de Constanța, în care a...1999

26 feb 23:57InterviuriTeo HIRA, directorul RAEDPP: Am preluat o NAVĂ BLOCATĂ pe un banc de nisip, cu un management DEFECTUOS! Video

3329

Monden
8 mar 00:00MondenPamela Anderson își vinde vila din Malibu pentru o sumă fabuloasă: unde se va mută actrița

Pamela Anderson, care s-a căsătorit recent cu garda sa de corp, vinde pentru 15 milioane de dolari casa ei din Malibu...443

8 mar 00:00MondenConcert UB40 feat. Ali Campbell şi Astro, programat în iulie la la Sala Palatului din Bucureşti

Un concert UB40 feat. Ali Campbell şi Astro este programat să aibă loc în luna iulie, la Sala Palatului din...293

8 mar 00:00MondenAda Solomon, după reuşita la Berlinală: „Cu un titlu ca acesta putem să stârnim curiozitatea“

304

Mapamond
8 mar 00:00MapamondIrakul declară 6 martie zi naţională de toleranţă, după vizita papei Francisc

După întrevederea care a avut loc sâmbătă între papa Francisc şi marele ayatollah şiit Ali al-Sistani, premierul...291

8 mar 00:00MapamondCoronavirus: Noua Zeelandă relaxează restricţiile în cel mai mare oraş din ţară

Restricţiile din cauza coronavirusului în cel mai mare oraş din Noua Zeelandă, Auckland, au fost relaxate duminică,...309

8 mar 00:00MapamondCoronavirus - Merck: Teste promiţătoare pentru un medicament pe cale orală

340

Sănătate
8 mar 00:00SănătateTrenduri în fitness în 2021. Cum s-a schimbat modul în care facem mișcare?

Pe lângă numeroasele schimbări survenite în 2020, s-a transformat și modul în care facem mișcare. Cu mai mulți...314

8 mar 00:00SănătateCe să mănânci ca să trăiești mai mult?

Ceea ce mâncăm are un impact considerabil asupra sănătății și longevității noastre, mai ales pentru că, prin...400

8 mar 00:00SănătateTotul despre alergia la antibiotice

282

8 mar 00:00SănătateDe ce ai două menstruații într-o singură lună?

Ciclul menstrual durează, în medie, 28 de zile, dar poate varia de la femeie la femeie. Intervalul menstrual sau...354

8 mar 00:00SănătateProdusele cosmetice anti-poluare sunt un mit sau chiar funcționează?

Produsele cosmetice anti-poluare au devenit un trend popular în Asia, răspândindu-se, apoi, peste tot în lume....307

8 mar 00:00SănătateConstipația: cauze, simptome, tratament

Chiar dacă foarte multă lume suferă de constipație, statisticile spun că această problemă apare cu precădere la...396

8 mar 19:48SănătateSucuri raw și smoothie-uri pentru un ficat sănătos

Orice mâncăm sau bem este procesat de ficat și transformat în diverse substanțe chimice de care organismul are sau...327

8 mar 00:00SănătateStudiu: Imunoterapia cu „celule tinere”, opțiune promițătoare împotriva cancerului

Un nou studiu sugerează că vârsta anumitor celule imunitare utilizate în imunoterapie joacă un rol în cât de...312

8 mar 00:00SănătateStudiu: Privarea de somn cauzează gândirea negativă

314

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT