REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce interdicție a primit Ioana Ginghină de la fostul soț, Alexandru Papadopol. Actriței nu i-a picat bine

Ce interdicție a primit Ioana Ginghină de la fostul soț, Alexandru Papadopol. Actriței nu i-a picat bine

Replica API 30 septembrie 2019 | 00:00 482

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

Foto: Arhivă Click

Chiar dacă atât Ioana Ginghină, cât și Alexandru Papadopol, au trecut peste divorțul dureros, se pare că cei doi foști soți încă mai au câteva lucruri de împărțit. Deși au o relație civilizată de dragul fiicei pe care o au împreună, se pare că actorul își dorește să nu mai fie deloc asociat cu fosta parteneră, interzicându-i acesteia recent să îi mai folosească numele în interviuri sau declarații.

Ioana Ginghină s-a despărțit în relații amiabile de Alexandru Papadopol și nu-i poartă pică fostului soț de care a divorțat la notar în urmă cu trei luni. Ba mai mult, Ioana păstrează încă și verigheta de la cununie. „Nu o mai port, normal, dar o țin ca amintire. Doar nu o s-o topesc acum. Cred că mai am și verigheta de la prima căsătorie, o să fac colecție de verighete!”, ne-a spus Ioana amuzată.

Alexandru Papadopol i-a interzis Ionei Ginghină să îi mai folosească numele

Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere la Roma împreună cu o prietenă, iar fiica ei, Ruxandra, a rămas în grija fostului soț. „Am făcut 43 de ani și am vrut să petrec singură cu o prietenă. M-am plimbat toată ziua prin Roma, am primit un colier de la prietena mea”, ne-a mărturisit vedeta.

Escapada Ioanei se pare însă că nu i-a picat bine fostului soț. Imediat ce s-a întors de la Roma, vedeta a primit un telefon de la „Papi”, care în loc s-o felicite de ziua ei, i-a interzis acesteia să-i mai folosească numele. „Și acum cum o să-i spun: el?!”, s-a întrebat actrița.

Ioana se vede din nou mireasă

Ioana Ginghină și-a revenit spectaculos după divorț. Și-a pus botox, a slăbit câteva kilograme și are mai multă grijă de ea. „Am și eu acum timp pentru mine, merg la sport, la salon, fac yoga, plus că am mers vara asta în multe vacanțe. În curând plec și la Londra”, ne-a mai martirisit actrița care nu și-a pierdut încrederea în instituția căsătoriei .„ Mă mărit și a treia oară. Nu stau așa nemăritată. Până la 45 de ani mai stau atât”, a mai declarat ea.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614