REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce intervenţii estetice are Dorian Popa. De ce nu vrea să-şi opereze nasul

Ce intervenţii estetice are Dorian Popa. De ce nu vrea să-şi opereze nasul

Replica API 19 august 2019 | 00:00 1070

Dorian Popa

Dorian Popa este cu siguranță unul dintre modelele tinerilor din România, însă pentru a ajunge la acest nivel și la o astfel de notorietate în lumea media din țara noastră, artistul a ținut mult ca imaginea lui să fie impecabilă, iar pentru aceasta, Dorian Popa a fost nevoit să apeleze și la trucuri chirurgicale. Iată că acum nu se mai ascunde și dezvăluie care sunt operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

Dorian Popa a devenit celebru odată cu unul dintre rolurile pricipale pe care le-a avut în serialul de mare succes «Pariu cu viața». De atunci, Dorian Popa a fost sigur de un sigur lucru și anume faptul că imaginea este lucru care îi va aduce satisfacție profesională și financiară. Fiind sincer în cadrul unui interviu pentru viva.ro, iată că Dorian Popa, idolul copiilor și adolescenților din România, a recunoscut că a apelat la operații estetice, dar și care crede el că este cea mai mare imperfecțiune estetică pe care o are, dar pe care nu-și dorește să o refacă.

„Acum o să revenim la realitate și o să vă spun în felul următor: mi-am făcut implant de barbă pentru că, încă de mic, cam de la 14 ani, îmi doream foarte mult să am barbă. Mă rădeam pe ascuns în baie, ca Macaulay Culkin în „Singur acasă, și venea mamișor, îmi dădea două capace și îmi zicea: „Nu te mai rade, că o să îți crească păr și pe ochi!. Așa că, atunci când mi-am putut permite să am barbă, mi-am făcut acest lucru. Dinții îi aveam foarte frumoși – lumea știe acest lucru despre mine, pentru că nu sunt prezent în spațiul media de ieri, de azi –, însă nu aveau culoarea pe care mi-o doream și am descoperit că albirile sunt foarte dureroase și extrem de nocive. Atunci am zis că, din moment ce a apărut tehnologia fațetării dinților, eu vreau! Și mi-am făcut. Cam asta este tot”, a declarat artistul pentru sursa citată mai sus.

Deși are o imagine de invidiat în țară și printre tineri, și chiar dacă artistul pare fericit în fiecare apariție online, adevărul este că există un lucru de care Dorian Popa nu este mândru, iar acela este nasul lui pe care îl consideră mult prea mare. Indiferent că și-a dat seama că este inestetic și deși dispune de toate resursele de care are nevoie pentru a-și face o astfel de intervenție, el este mândru de aspectul său.

„Am multe imperfecțiuni, dar cea mai mare imperfecțiune vizibilă este nasul. Însă nu o schimb pentru că acolo e farmecul meu, ci pentru că îmi e teamă că rezultatul de după operație va fi mai nasol decât ce am acum, și anume un nas prea frumos. Am zis: decât frumușelul Dorian Popa, mai bine Dorian Popa cu nasul mare!”, spune el.

Actorul va putea fi văzut în noul serial care va fi difuzat la Antena 1 din toamnă, producție tv regizată de Ruxandra Ion. Serialul se va numi «Sacrificul», iar producătorii au promis multe intrigi și momente tensionate în poveste. Dorian Popa, Doinița Oancea, Oana Zăvoranu și mulți dintre actorii pe care i-am văzut în «Fructul Oprit» vor putea fi văzuți în noul serial care va fi lansat în toamnă.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar trebui sa-si opereze gingiile vinete si rapanul dintre degete !!!
5
0
Dorian, noi te iubim, ca ca tine nu gasim!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920