REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce ironie! Alin Oprea a primit citația de divorț și acum 10 ani, iar reacția a fost explozivă: „Băi, te-ai tâmpit de tot?“

Ce ironie! Alin Oprea a primit citația de divorț și acum 10 ani, iar reacția a fost explozivă: „Băi, te-ai tâmpit de tot?“

Replica API 12 august 2020 | 00:00 1507

Parcă a cobit! Acum se află în prag de divorț din cauză că soțul este îndrăgostit de o altă femeie, însă în anul 2010 Larisa Oprea se amuza pe această temă și îi trimitea lui Alin, cu ajutorul unor complici, o citație de divorț. A fost vorba despre o farsă de Sfântul Valentin, pusă la cale cu echipa emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1. Iată că, de la glumă la realitate, au mai trecut doar 10 ani.

Larisa și Alin, în 2010

„Am primit o citaţie într-un proces de la Larisa. Nici prin visele mele negre nu am văzut aşa ceva, pentru că eu tot timpul am făcut compromisuri pentru a fi totul bine. Eu de vreo doi ani am renunţat la ieşiri cu prietenii, pentru că ea mi-a spus că dacă mai ies la băut cu ei divorţează. Cu toate astea m-am întâlnit zilele trecute cu nişte cunoştinţe şi am băut. Am întrecut măsura. Ăsta ar fi singurul motiv pentru a divorţa de mine”, a declarat Alin Oprea în emisiunea "Acces Direct" din data de 12 februarie 2010, dezvăluind, iată, și unul dintre viciile despre care se tot vorbește în anturajul lui.

Când a aflat însă că totul este o glumă, iar citația a fost realizată pe calculator și scoasă la imprimantă, Alin a răbufnit. Prima reacție n-a fost deloc una pașnică, iar solistul i-a dat afară din casă pe cameramani, pentru a putea discuta liniștit cu soția lui. El a luat-o la întrebări pe Larisa cu privire la citația de divorț, iar atunci când bruneta i-a spus că totul este o farsă, Alin și-a vărsat cu adevarat nervii, lovind-o cu o pernă în cap. "Ideile tale tâmpite! Băi, dar te-ai tâmpit cu totul! Cine te-a ajutat?", a explodat solistul.

"Farsele ei ne scot din monotonie"

Ulterior, cei doi au venit în platoul emisiunii "Acces Direct", unde au vorbit despre căsnicia lor, dezvăluind că, în ciuda farselor, se iubesc ca-n prima zi. "De fiecare aniversare a mea îmi face o farsă. Anul acesta m-am tot întrebat de ce nu am primit nimic de genul, iar acum am aflat. Nu pot să cred. E adevărat că farsele ei ne scot din monotonie, însă la aşa ceva nu m-am aşteptat. Sunt de părere că în viață există o jumătate pentru fiecare dintre noi. Eu mi-am găsit-o!", spunea, fericit, Alin Oprea. Iată că realitatea îl contrazice, căci solistul de la Talisman are o amantă, iar divorțul adevărat este doar o chestiune de timp, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rea femeie, daa... Foarte rea! Uitati-va cum tine mana, palma, cum il priveste !? Ce privire, ce botox,.... tatuata asta, manipulatoarea asta, dictatoarea! Da! Bine ca scapa Alin de ea. Te felicit Alin! Bravo! Esti un SUPER baiat, meriti mai mult.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367