REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce iubiți celebri a mai avut Kelly Preston, soția lui John Travolta? Cum s-a împușcat din greșeală

Ce iubiți celebri a mai avut Kelly Preston, soția lui John Travolta? Cum s-a împușcat din greșeală

Replica API 15 iulie 2020 | 00:00 1429

Moartea pe neașteptate a actriței Kelly Preston, soția lui John Travolta, răpusă de cancer la numai 57 de ani, i-a făcut pe jurnaliști să-și amintească despre relațiile ei cu alți doi actori celebri. De asemenea, a ieșit la lumină și momentul în care ea s-a împușcat din greșeală și ar fi putut să moară.

Kelly Preston și John Travolta

Actrița Kelly Preston, soția lui John Travolta, a încetat din viață fulgerător, după care deja s-a nceput să se vorbească despre relațiile ei cu alți doi mari actori, George Clooney și Charlie Sheen. De asemenea, s-a aflat că, în anii 1990, Kelly a fost victima unui teribil accident. S-a împușcat din greșeală cu arma iubitului său de la acea vreme. Căsătorită cu Travolta aproape 30 de ani, Kelly s-a iubit de asemenea cu George Clooney și cu Charlie Sheen. Cu Sheen a fost chiar logodită o scurtă perioadă de timp. Acesta a fost chiar acuzat că ar fi împușcat-o. În realitate, Kelly Preston s-a rănit singură cu revolverul lui Sheen. În momentul în care ea a ridicat pantalonii iubitului, revolverul a căzut din buzunar și s-a descărcat accidental, scrie click.ro.

A fost distrusă de moartea fiului

Actrița și fotomodelul Kelly Preston, soția lui John Travolta s-a stins din viață în dimineața zilei de 12 iulie după o luptă chinuitoare care a durat doi ani, cu cancerul la sân. Ea este cunoscută publicului din România datorită rolurilor din filme precum ”Mischief” (1985), ”Gemenii” (1988) - alături de Danny De Vito și Arnold Schwarzenegger și ”Jerry Maguire” (1996). Kelly Preston a fost distrusă după moartea fiului ei Jett, din 2009 și după tragedie a mai colaborat doar la ”Casino Jack” (2010) și ”Gotti” (2018). La căpătâiul lui Kelly au stat fiica Ella Bleu, de 20 de ani și Benjamin, de 10 ani. Însă o durere ascunsă a dus-o cu ea în mormânt.Kelly Preston măcinată de scandalurile lui Travolta

A suferit enorm din cauza infidelităților lui Travolta

Kelly Kamalelehua Smith a văzut lumina zilei la 13 octombrie 1952, în Honolulu, Hawaii. Numele ei înseamnă ”grădina de flori Lehua”. Mama ei a fost administrator la un centru de psihiatrie, iar tatăl ei care lucra în agricultură a murit înecat când Kelly avea doar 3 ani. Mama ei s-a măritat cu Peter Palzis, care a adoptat-o și mai avea un fiu Chris. În septembrie 1991, se mărită în cadrul unei ceremonii scientologice cu John Travolta, la bordul unui avion Concorde aparținând Air France, în drum spre Paris. I-a fost fidelă până în ultima clipă lui John Travolta și i-a luat apărarea în scandalurile sexuale din ultimii 10 ani, când starul a fost fotografiat sărutând bărbați și acuzat de mai mulți tineri de hărțuire sexuală. Kelly Preston a mai avut alți doi iubiți celebri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218