REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce locuri de joacă din Constanța au mai fost reabilitate!

Ce locuri de joacă din Constanța au mai fost reabilitate!

Replica API 23 noiembrie 2019 | 02:55 463

Încă trei locuri de joacă au fost reabilitate și modernizate în municipiul Constanța. Este vorba despre cele situate în parcul de la Gara CFR, în parcul din fața Teatrului de Operă și Balet „Oleg Danovski” și în parcul Tomis II.

Aceste trei locuri de joacă, ca de altfel toate care au fost reamenajate până acum, sunt realizate la standarde europene şi respectă toate normele de siguranţă şi protecţie pentru ca cei mici să se poată juca în voie.

Joaca în parc are o importanță foarte mare pentru copii. Dezvoltarea fizică armonioasă a micuților, conștientizarea spiritului de echipă sau dezvoltarea abilităților de socializare sunt doar câteva dintre beneficii. În plus, toate activitățile în aer liber contribuie la menținerea sănătății fizice și emoționale a celor mici.

Copiii nu sunt însă singurii beneficiari ai proiectului de modernizare a spațiilor de joacă din parcuri. Cei mai mulți vin însoțiți de părinți, care fie se relaxează pe o bancă în timp ce îi supraveghează pe cei mici, fie fac sport, căci municipalitatea a amplasat și aparate de fitness de exterior (extrem de apreciate și de căutate).

”Facem un apel către toți locuitorii orașului să păstreze în bune condiții piesele montate. Doar de noi depinde să nu distrugem ceea ce abia s-a făcut și să păstrăm în cele mai bune condiții aceste locuri special create pentru noi și copiii noștri” transmit reprezentanții primăriei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand reabilitati locul de joaca -teren de sport din fata hotel Arion -cart.Poarta 6 ?
0
0
Muzeul ,,Delfinariu" a inghitit si singurul loc de joaca pentru copiii din zona.Investitia Primarii arata jalnic. Rugam reabilitarea si ,,retrocedarea" copiilor.
1
0
Bani aruncati pe firme PSD, sa-I imbogateasca in ultimul moment. Le rup si vandalizeaza tiganii imediat.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108