REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce mănâncă Naomi Campbell de arată așa de bine la 50 de ani? Bucătarul personal îi dezvăluie secretele

Ce mănâncă Naomi Campbell de arată așa de bine la 50 de ani? Bucătarul personal îi dezvăluie secretele

Replica API 4 iunie 2020 | 00:00 1282

Naomi Campbell a împlinit vârsta de 50 pe data de 22 mai și a dat o super-petrecere într-un club don Londra, chiar dacă lumea se ascundea în case din cauza epidemiei de coronavirus. Bucătarul Sean John gătește pentru ea de mai bine de zece ani. El a dezvăluit recent ce își pune în farfurie Pantera Neagră, care are avere de 60 de milioane de dolari, scrie click.ro.

Naomi Campbell

foto: Getty

Naomi Campbell a debutat în industria modei la vârsta de 15 ani și are în palmares contracte cu case de modă celebre. Bomba sexy are 1,77 m înălțime și cântărește 55 kg. Bucătarul ei personal Sean John a dezvăluit pentru The Mirror care sunt secretele dietei-minune a fotomodelului de culoare. În primul rând, de aproape 20 de ani Naomi Campbell mănâncă o singură masă pe zi. Ea și-a impus singură acest regim pentru că nu vrea să piardă vremea transpirând pentru a da jos kilele în plus.

Naomi Campbell nu mănâncă decât o dată pe zi

Sean John este bucătarul particular care gătește de mai bine de zece ani pentru cea mai ”fițoasă și capricioasă” bombă sexy din lume. Dar John nu o vede așa. El s-a obișnuit să nu gătească deloc pui, lactate sau ingrediente care conțin gluten. Atunci când mănânci o singură dată pe zi ai nevoie de proteine și fibre, iar carbohidrații nu contează. Sean i-a provocat de nenumărate ori papilele gustative ale lui Naomi care trebuie să își țină regimul în ciuda faptului că e nevoită să călătorească enorm în toată lumea.

Naomi Campbell nu mănâncă hrana servită în avion

Naomi nu mănâncă niciodată mâncarea servită în avion și cere înainte de îmbarcare ca aeronava să fie aprovizionată cu anumite legume pentru a-și face în timpul zborului o supă-cremă. ”Gătesc pentru Naomi de 10 ani. Ea are tot ce îi trebuie în casa ei și când merg la ea, o dată pe zi, să gătesc are încredere maximă și îmi spune: Surprinde-mă!”, a declarat pentru Page Six bucătarul. Este fascinată de bucătăria jamaicană și preferă ca alimentele să fie cât mai crude. Atunci când iese la cină, la o întâlnire romantică, nu comandă niciodată ce e în meniu. Cere un preparat personal pentru ea și e foarte atentă la ingrediente. Dă gust mâncării punând sare, piper, condimente și plante aromate.

Naomi Campbell a șocat planeta când a spus că prânzul e singura masă

La finele lunii aprilie Naomi Campbell a declarat că prânzul ei este singura masă de peste zi. Excepție fac zilele când are ”o întâlnire” și atunci cina devina singura masă a zilei. ”Îmi mănânc prânzul. Prânzul este cine mea și micul dejun, de aceea trebuie să fiu foarte atentă cum îmi dozez hrana pentru că abia mâine mai pun gura pe ceva”, a povestit fotomodelul pe contul ei de Instagram. Singura zi în care se răsfață cu dulciuri este duminica. Dar de aceea, în fiecare luni petrece în sala de forță între 2 și 3 ore ridicând greutăți.

foto: Instagram

Naomi Campbell, devoratoarea de bărbați

Pantera Neagră este cunoscută în lumea modei drept o devoratoare de bărbați, prin patul ei trecând cele mai bogate staruri de la Hollywood, printre care îi amintim pe P. Diddy, Usher, Gerard Butler, Johnny Depp, Robert de Niro, Michael Fassbender, Quincy Jones, Sylvester Stallone și miliardari precum Flavio Briatore, Andre Balasz, Marcus Elias, Vladislav Doronin, Hassan James șI Louis Camilleri. Naomi a avut o aventură inclusiv cu Prințul Albert de Monaco timp de un an.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A dracu cioara borata
0
0
Forma corecta Mananca doar o data pe zi. Decat
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614