REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ce măsuri a luat ISJ Constanța în cazul elevului ÎNJUNGHIAT de un coleg!

Ce măsuri a luat ISJ Constanța în cazul elevului ÎNJUNGHIAT de un coleg!

Replica API 15 ianuarie 2020 | 00:23 496

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a constituit o comisie la nivelul ISJ care a analizat situatia creată la Școala Gimnazială nr. 6 din Constanţa miercuri, 20 noiembrie, când un elev a fost înjunghiat de un coleg.

În urma verificarii aspectelor sesizate s-au recomandat urmatoarele: consilierea psihologică a elevilor implicați, precum si a părinților acestora și respectarea de catre conducerea unitatii de invatamant a legislatiei in vigoare cu privire la transferul scolar.

În prezent ISJ monitorizeaza punerea în aplicare a acestor recomandări.

Reamintim că un elev de clasa a VII-a l-a înțepat pe un altul cu un obiect ascuţit - din câte se pare, un cuţit de bucătărie. Elevul rănit a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, precizează unele surse. Conform primelor date, cei doi s-au certat pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, din cauza unui joc online. Astfel, într-o conferință de presă oferită de noul inspector al ISJ, Mihai Sorin, acesta a transmis următoarele: "A fost deschisă o anchetă în acest caz. Ce vă pot spune este că rana a fost una ușoară, superficială însă elevul va sta 3 zile acasă" a transmis Sorin Mihai.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In fiecare scoala sunt specimene de felul asta proveniti din familii dezoeganizate ..problema poate fi rezolvata doar prin asigurarea pazei in interiorul scolilor, pentru ca astfel de incidente se intampla de obicei chiar in salile de clasa .
2
0
Deci daca nu sunt exmatriculat pot sa mai intep vreo 2 sau de ce nu sa umblu la artere.
2
0
22 47 si 00 00 sunt unul si acelasi comentator probabil baiatul dragut fin 95
0
2
Prin 1995, in fata elevilor Liceului Ovidius, fratii George si Marian Catinas, doi batausi din cartier, fara legatura cu liceul, dar care ii terorizau pe elevi, au batut pana la lesin un baiat de clasa a 12-a. L-au umplut de sange. Nimeni nu a intervenit. Cu toate ca erau multi elevi care se laudau cu relatii la machidonii din Piata Chiliei. Nu a fost chemata Ambulanta sau Politia. O profesoara de matematica, Danila Mirela, l-a ajutat si l-a dus acasa. Cu asa ceva se confruntau elevii pe atunci. George Catinas, zis Sarpe, am vazut ca ai copii. Ce ai face daca ar pati asa ceva, nemernicule?
7
0
Prin anii 1994 sau 1995, in fata a 100 de elevi ai Liceului Ovidius, fostul liceu 10, fratii George si Marian Catinas, doi vagabonzi batausi care terorizau elevii liceului, au batut pana la lesin un baiat de clasa a XII-a. Nu-i stiu numele, un baiat dragut. L-au umplut de sange. Nimeni nu a intervenit! Cu toate ca erau multi machidoni elevi, cu relatii prin Piata Chiliei, dar nu s-au bagat. Nu a venit salvarea. O profesoara de mate draguta l-a ajutat si l-a dus acasa, cred. Cam asa se intampla. George Catinas, ai copii acum, corect? Daca ar pati si ei asa ceva, ce ai zice?
8
0
Si la gardieni, si la elevi, numai sa-l mai tina si pe el inspector cateva lunil
0
3
Sa le sugi pula la gardieni
0
3
Ala din poza seamana cu harry potter.
0
0
Din noiembrie abia acum inspectoratul comunica rezultatul masurilor.Cum va sta 3 zile acasa, poate a stat internat apoi cu recomandare medicala inca 3 zile la domiciliu.Nu recomanda inspectoratul cat sa stea un bolnav acasa.Auzi, rana usoara!Daca ii dadea un ghiont inteleg aceasta exprimare, dar cand se foloseste cutitul vorbim deja de o arma alba cu alte consecinte.Si doar consiliere, dar e curios cine o face psihologul scolii sau sunt indrumati catre un psiholog particular care o face pe bani.Deci si injunghiat si cu banii luati...Asa inspector mai rar.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369