REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce mesaj a transmis Oreste după audierea la DIICOT? Ce i-au spus procurorii, cum a pășit în clădire

Ce mesaj a transmis Oreste după audierea la DIICOT? Ce i-au spus procurorii, cum a pășit în clădire

Replica API 16 iulie 2018 | 19:32 256

Oreste Teodorescu

Oreste Teodorescu a făcut declarații după ce a fost audiat la DIICOT.

Jurnalistul Oreste Teodorescu a fost audiat luni, 16 iulie, la DIICOT Ploiești pentru dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”. „Șarada de prost gust s-a terminat”, a declarat acesta după ce audierea a luat sfârșit.

„Am fost în această dimineață la DIICOT Ploiești fiind citat că martor! Încă de la început, procurorul de caz și ofițerul judiciar mi-au precizat că informațiile eronate apărute în spațiul public cum că mi s-a percheziționat casa, că am cumpărat droguri de 1.000 de euro și alte bazaconii nu provin de la ei, motivând că dacă ar fi fost așa, m-ar fi citat sau chiar reținut că suspect!

Mi s-au arătat patru fotografii (trei bărbați și o femeie) și am fost întrebat dacă cunosc aceste persoane. Am precizat că nu am nici o legătură cu nici una dintre persoanele publice din dosar, nu mă droghez și nu am consumat substanțe interzise. Mi s-a precizat că odată semnată declarația, prezența mea în acest dosar nu mai este necesară!

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Latrina 3 e cea care a difuzat zvonurile.
0
0
Tu-ti mortii ma-tii de turnator , nu te potolesti ? Poate reusesc sa aflu cine esti sa vezi ce iti rup eu tie fata .
0
0
Asta de la 21:59 cati stapani ai,catelusule?????
3
3
Le sugi pula impreuna cu Oreste un betiv un drogangiu, un copy paste precum codruta muista.Sa suga pula oreste marele hastag de la b1 si irealitatea.Sa mearga la parnaie inaintea lui dragnea ca ii dorea puscaria...oreste un mare xacat drogat din laba.
4
5
Doar este reprezentantul hastag-Rezist cu abonament la Realitatea...nu mai fiti manipulati de astfel de mui
4
2
Acest gunoi de foreste aa faca puscarie!! Hai badea si PSd
8
15
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Chivu Razvan zis Chivake , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
4
0
De ce jigodii de oameni,nu-i asa ca va numiti oameni,voi cei care ati comentat aici cu siguranta de 100la100 ca oreste se drogheaza v-ati repezit sa denigrati un om care nu se ocupa cu asa ceva?Cu ce usurinta l-ati ,,spurcat,, voi imaculatii si neprihanitii dreptatii! Bai boilor,bine ca nu ocupati functii de decizie,vite bolnave ce sunteti,ptr ca ati fi condamnat oameni nevinovati.Indiciul ptr voi,prrrrostilor,trebuia sa fie tacerea lui mircea badea despre cazul asta,care ar cu zbierat primul contra lui oreste daca erau oarece dovezi.
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367