REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce mesaj a transmis PSD Constanţa pe Facebook!

Ce mesaj a transmis PSD Constanţa pe Facebook!

Replica API 13 iunie 2018 | 02:42 404

Organizaţiile judeţene ale PSD au distribuit, pe conturile de socializare, o imagine prin care îşi bat joc de cei care au huiduit-o pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Şi Victor Ponta a reacţionat pe Facebook:

”Ii rog pe fostii mei colegi din PSD Tulcea , Constanta, Giurgiu si din alte judete sa stearga repede aceasta mizerie care a fost postata de la Sediul Central al PSD pe conturile organizatiilor locale. Oameni nu stiu ( asa cum stiu eu) ca aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt ( numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “sobolan” ca nu trebuie jigniti sobolanii si asculta doar de “Dom Presedinte”)!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca un cui batut la sicriul lui Dragnea,batut cu sclepsis de tov Stroe care,nu uita si nu iarta!
1
0
nu sunt de condamnat, acesti neispraviti respecta intocmai indicatiile dictatorului penal draknea, si , cum ei nu au avut parte niciodata de la infiintare si pana in prezent de un miting cu participanti de buna voie ci de mortii din morminte si asistatii sociali caratyi cu autocarele-- totul are o logica
7
0
hai sa ii lasam in prostia lor si toata lumea pe 10 august la Bucuresti.
9
0
R-ati ai dracu de pesedei ! Pe moldoveanca curva firea au huiduit-o pe drept oamenii ! Pe halep au aplaudat-o ! Deci, sictir pesede !
13
0
cam asa a si fost ,s-au ofticat hastagistii ca Simo nu a vrut sa devina unul din simbolurile lor si s-au razbunat cine nu e cu noi e impotriva noastra Sa fim corecti si sa ne amintim ce cacwat mancau unii pe aici cu ceva timp in urma despre Simo multi fiind si localnici
5
9
Proasta miscare : cei care stau pe FB, au vazut deja probabil filmuletul pe youtube.
11
1
de toata jena. Exact ca pe vremea lui Ceusescu. Astia traiesc intr- o lume paralela cu realitatea. Astia ne cred pe toti needucati si prosti?
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218