REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce modele de tricouri nu se vor demoda niciodată

Ce modele de tricouri nu se vor demoda niciodată

Replica API 24 mai 2022 | 00:00 878

Vara, tricoul este unul dintre articolele de vestimentație nelipsite din garderoba fiecăruia, femeie, bărbat sau copil. Dacă în cazul bărbaților, alegerea poate fi rezumată la tricouri simple sau polo, la reprezentantele sexului frumos, lucrurile nu mai sunt atât de simple. Un tricou de damă trebuie să aibă personalitate și să ne confere o stare de bine.

Un tricou și o pereche de jeanși sunt confortabile și preferate de femeile active, dar aceleași două piese pot fi purtate nu numai cu pantofi sport sau balerini, ci se vor îmbina foarte bine și cu un pantof stiletto.

Tricoul clasic a suferit atâtea schimbări și transformări până a ajuns una dintre cele mai versatile articole de îmbrăcăminte. De la rolul de îmbrăcăminte de lucru, de piață, de alergare, tricourile au ajuns și în ținutele cu stil. Acum se găsesc o multitudine de tricouri dama, însă unele modele sunt în trend doar o vară, pe când altele nu se demodează niciodată.

1. Tricoul clasic

Pe lângă clasica rochie neagră care nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei trebuie adăugat și tricoul alb, simplu, basic. Tricoul simplu, de calitate, poate fi purtat la fel de bine cu pantaloni scurți, dar și la fustă, și chiar pe sub o rochie cu bretele subțiri. Tricoul alb poate fi baza pentru aproape orice ținută casual și poți improviza diverse stiluri în jurul lui.

2. Tricoul cu imprimeu

Tricourile cu mesaje bine alese sau cu imprimeuri vesele, pot reprezenta petele de culoare ale unei zile toride de vară. Alege un astfel de tricou cu imprimeuri colorate și asociază-l cu o pereche de pantaloni scurți de orice culoare și o pereche de pantofi sport. Dacă nu te poți decide ce model și ce culoare, intră pe Fashion Days la categoria ”Incaltaminte dama” și inspiră-te din sutele de modele și branduri prezentate pe site. Dacă te simți inspirată și ai nevoie de puțină culoare în viața ta, alege un tricou cu un mesaj potrivit stării tale sau cu un imprimeu expresiv și o pereche de pantaloni joggers și vei obține o ţinută jucăușă și nu te vei lăsa copleșită de o zi capricioasă!

3. Tricoul Polo

Un alt model de tricou ce aduce un plus de stil unei ținute confortabile și care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei sunt tricourile Polo. Specifice jucătorilor de golf, cu gulerul încheiat cu nasturi, tricourile Polo oferă un aer de eleganță și formalitate oricărei ținute. Un tricou Polo alb, o fustă clasică, o pereche de pantofi casual, toate accesorizate cu stil vor crea una dintre cele mai relaxante ținute casual.

Deși există un număr mult mai mare de tipuri de tricouri, cele trei modele prezentate vor fi mereu în tendințe și vor fi elemente de bază în multe ţinute.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108