REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce mult a slăbit Adelina Pestriţu înainte de nuntă! Stresul şi-a pus amprenta asupra siluetei

Ce mult a slăbit Adelina Pestriţu înainte de nuntă! Stresul şi-a pus amprenta asupra siluetei

Replica API 15 iulie 2019 | 17:41 475

Adelinei Pestriţu

O săptămână a mai rămas până la nunta Adelinei Pestriţu cu Virgil Şteblea, timp în care bruneta face ultimele proble ale celor două rochii de mireasă pe care le va îmbrăca în ziua cea mare. La acest capitol al vestimentaţiei, bruneta are se pare ceva probleme cu măsurile, care nu se mai potrivesc. Din cauza stresului, vedeta a slăbit câteva kilograme şi deşi îşi dorea să aibă o siluetă trasă prin inel, acum a dat jos mai mult decât şi-ar fi dorit.

Adelina Pestriţu (32 de ani) a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru nunta de sâmbăta viitoare (20 iulie) pentru care pune la punct ultimele detalii. Ţinutele sunt însă acum marea problemă. Bruneta a comandat cele două modele de rochii de mireasă, una pentru ceremonia de la biserică, şi alta, pentru petrecere, de la un celebrul brand de modă din străinătate.

"Stresul şi agitaţia dinantea nunţii m-au făcut să slăbesc până la 49 de kg şi uite aşa am ajuns de la 53 kg sub limita impusă. Câteva prăjituri delicioase s-ar putea să mă ajute pe ultima sută de metri, ca până la urmă rochiile să-mi vină perfect", a notat Adelina Pestriţu pe facebook în timp ce savura dulciurile.

Nici costumul lui Borgil Şteblea nu a ajuns în România. "Costumul ginerelui se află în India acum. Se aplică broderia, apoi se trimite în showroom-ul din România, la Cătălin Botezatu. Se face un ultim retuş, după care se predă ginerelui". Micuţa Zenaida are şi ea rochiţe din America şi pantofiori din Marea Britanie. Va fi o mireasă în miniatură.

Adelina Pestriţu are emoţii mari pentru marele eveniment din 20 iulie. Cei aproximativ 300 de nuntaşi se vor delecta cu un meniu din care nu vor lipsi tradiţionalele sărmăluţe, dar şi somonul şi sau rafinatul foie gras. Adelina a fost la degustări zilele trecute şi speră ca invitaţii să fie satisfăcuţi pe deplin. "Am fost la degustare. Avem salată de fructe de mare, foie gras cu dulceaţă de visine, somon, dorada, vită, chiar şi sărmăluţe, pentru că am vrut să păstrăm şi o latură tradiţională", a povestit Adelina Pestriţu.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saraca de ea.... O sa fie subtire ca o coarda. Coarda de pian.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920