REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ce ne aşteaptă din 15 iunie! Vela: multe surprize

Ce ne aşteaptă din 15 iunie! Vela: multe surprize

Replica API 7 iunie 2020 | 00:00 2758

Din 15 iunie urmează o nouă etapă de relaxare, a anunţat, sâmbătă, ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat că totul se va decide în funcţie de analiza statistică epidemiologică.

Marcel Vela a declarat, sâmbătă, la Digi 24, că românii merită această relaxare pentru că „au avut grijă, au protejat viaţa celor dragi, au realizat că viaţa este poate cel mai scump lucrul cel mai important dar de la Dumnezeu”.

„Cred că merită acum cu prisosinţă să se bucure de viaţă. Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. (...) Cu siguranţă vor fi bine primite de populaţie, dar vreau să precizez că (măsurile – n.r.) sunt în funcţie şi de analiza statistică epidemiologică, de consultarea specialiştilor în boli infecţioase”, a spus ministrul de Interne.

Vela a mai spus că se bazează pe responsabilitatea românilor, astfel încât să nu crească numărul de îmbolnăviri în România şi „din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită şi mai apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi”.

Întrebat dacă va urma o nouă etapă de relaxare, Marcel Vela a răspuns: „Da! Din 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare”, scrie zf.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
descreieratule, nu intelegi ca NU EXISTA NICI UN CORONAVIRUS!!! Vad ca o sugi vargos ocultei mondiale si oemesului!!! luate-ar dracu sa te ia cu virusul tau inchipuit cu tot!!!
8
0
a mai spus ca se bazeaza pe RESPONSABILITATEA romanilor, astfel incat sa nu creasca numarul de imbolnaviri in Romania. Gluma zilei.
0
1
singura surpriza e sa te duci in groenlanda in chiloti.
3
1
Surprize, surprize : Psd ii da un sut in cur nesimtitului si umflatului de Stroe, il scuipa pe Moga si pe Babus , il da la cacat pe Babu, lui Teodosie cel mai spagagiu si nesimtit popa ii pune patrafiru'n cap si ii da cu flit din biserica, Teodorovici are interziz in cluburi, Dragnea, Mazare si Constantinescu mai primesc cate 10 ni de puscarie, Dancila se apuca sa invete alfabetarul, tiganimea a disparut din Constanta... Suna bine, nu ?
9
0
Deschideti policlinicile ca asteptam in str sa intram la medic ----
3
0
Surprizele placute sunt alea cand il vedeti pe Ludovic ranga la terase.
3
2
o noua etapa ar trebui sa fie sa plecati voi de la guvernare ca neati distrus incapabililor am dat jos PSD sa veniti voi PNL niste idioti si incapabili
5
2
Unul din primele guverne competente, au reusit sa ia masuri la timp si sa limiteze drastic victimile virusului si asta in conditiile in care mii si mii de Romani au venit din zonele puternic afectate. Sa vedem acum economic cum se vor descurca...
6
13
Fata de Orban Carciumarul, Catu-Selfie, Grinda Mincinosul, Turcan-Analfabeta, Vela e super, e singurul care si-a facut treaba.
11
4
De ce a venit marcel ciolacu la constanta? Vrem sa scriem.
6
1
Nu conteaza cu ce statistica veniti voi, cine sa va creada? Un guvern de inapti care nu au reusit sa faca nimic bun, dezastru total. Ca sa nu mai vorbesc de araboiul ala umflat care nu mai are nicio credibilitate. Mars mah de aici!
19
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218