REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ce părinţi grijulii: copiii lor nu ies fără mască. Vedetele de la Hollywood care respectă cu sfințenie restricțiile

Ce părinţi grijulii: copiii lor nu ies fără mască. Vedetele de la Hollywood care respectă cu sfințenie restricțiile

Replica API 3 decembrie 2020 | 00:00 1066

Respectă cu sfinţenie toate restricţiile! Vedetele nu renunţă la plimbările cu copiii, dar au mare grijă să iasă la plimbare cu ei numai după ce le-au pus măşti împotriva COVID -19.

Hilary Duff, soţul şi cu cei doi copii, Luca şi Violet

Foto: Profimedia

Actorul Ben Affleck (48 de ani) e unul dintre starurile care are mare grijă de copii, chiar dacă a divorţat de mama lor, Jennifer Garner (48 de ani). Continuă să-i scoată la plimbare pe cei trei copii ai lor, Violet (15 ani), Seraphina (11 ani) şi Samuel (8 ani), împreună cu iubita sa, Ana de Armas (32 de ani). Are însă mereu grijă să le pună măşti înainte de a-i scoate din casă.

Angelina Jolie cu fetele Shiloh, Vivienne şi Zahara

Foto: Profimedia

Recent, el a fost surprins de paparazzi la plimbare cu Seraphina şi Samuel, împreună cu noua parteneră, Ana de Armas.

Şi-au pus cu toţii măştile şi au ieşit la cumpărături, apoi s-au relaxat în parc în Pacific Palisades, California, SUA.

Actriţa şi cântăreaţa Hilary Duff (33 de ani) iese cu copiii ei, Luca (8 ani) şi Violet (2 ani), şi cu soţul, cântăreţul Matthew Koma (33 de ani), la plimbare, în New York. Are de asemenea mare grijă să le pună măşti, când pleacă cu ei de acasă. Vedeta a anunţat în octombrie, anul acesta, că aşteaptă al treilea copil.

Milla Jovovich cu Dashiel

Foto: Profimedia

Actriţa Angelina Jolie (45 de ani) nu se sperie, de asemenea, de virusul ucigaş ca să nu mai iasă din casă. Ea a fost surprinsă, sâmbăta trecută, la cumpărături în West Hollywood, împreună cu trei dintre copiii ei, cele două fiice biologice, Shiloh (14 ani) şi Vivienne (12 ani), şi fata adoptivă, Zahara (15 ani). Vedeta a avut de asemenea grijă ca toate patru să poarte mască pentru a nu se contamina cu COVID-19.

Ben Affleck, Ana de Armas, Seraphina şi Samuel

Foto: Profimedia

Actriţa Milla Jovovich (44 de ani) a ieşit şi ea la cumpărături cu fiica ei, Dashiel (4 ani), în Studio City, cartier din Los Angeles. Amândouă purtau măşti, ca să se protejeze. Milla mai are două fete, Ever (12 ani) şi Osian, născută în februarie, anul acesta, fructul căsătoriei cu Paul W. S. Anderson, producătorul francizei cinematografice ”Resident Evil”, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218