REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce planuri are filiala Constanţa a Pro România pentru 2019

Ce planuri are filiala Constanţa a Pro România pentru 2019

Replica API 13 decembrie 2018 | 00:00 638

Când îşi va desemna preşedintele?

Când îşi va desemna preşedintele?

Filiala judeţeană a Pro România, partid condus la nivel naţional de Victor Ponta, şi-a propus ca în anul 2019 să se contreze pe dezvoltarea filialelor municipale şi orăşeneşti. “Încet-încet o să facem structruri. Începem cu urbanul mare şi apoi mergem către comune, către zona rurală. Dar vom începe cu urbanul mare, cu organizaţiile municipale şi orăşeneşti Medgidia, Mangalia, Năvodari, Băneasa, Negru Vodă etc., apoi coborâm către rural. Lucrăm, ne dezvoltăm în aşa fel încât să avem o organizaţie puternică în ceea ce privesc alegerile europarlamentare şi prezidenţiale şi, ulterior, alegerile din 2020, cele locale şi cele parlamentare”, a declarat pentru Replica de Constan ţa, deputatul constănţean din partea Pro România, Mircea Titus Dobre.

La ora actuală, partidul numără aproximativ 700 de membrii în judeţ. Sunt printe ei şi oameni de la PSD şi PNL, care au preferat să părăsească cele două partide şi să se alăture echipei Pro România condusă la nivel naţional de preşedintele Victor Ponta. “Nu sunt doar membri de la PSD, de la PNL, şi nu neapărat din partidele politice, sunt oameni de peste tot, chiar şi oameni care nu au făcut politică. Din administraţia publică locală nu pot veni oameni deoarce îşi pierd mandatele pe care le-au obţinut în anul 2016. Din rândul parlamentarilor, eu şi cu Mircea Banias ne-am alăturat structurii. Mircea Banias vine de la ALDE, eu am plecat de la PSD”, a afirmat Mircea Titus Dobre.

Partidul are trei sedii în Constanţa

La ora actuală, în municipiul Constanţa, partidul are trei sedii. “Avem un sediu în Constanţa, pe strada Decebal numărul 8, mai avem unul pe strada Mircea cel Bătrân, şi un altul în KM4-5, pe Strada Meşterul Manole”, a explicat Mircea Titus Dobre. Partidul Pro România are şi sedii în judeţ, la Mangalia şi la Năvodari. Parlamentarul a precizat că “nu are sedii obţinute de la administraţiile publice locale, cum au celelalte partide. Noi avem sedii cu chirie. Legea spune că administraţia publică locală poate acorda în limita posibilităţilor sedii partidelor politice. Poate face aceasta, dar nu este obligată”, a declarat Mircea Titus Dobre. Parlamentarul a precizat că importană pentru Pro România este calitatea oamenilor atraşi în partid. “Pe mine nu mă interesează să fie mulţi membri, dar să avem calitate slabă. Haideţi să vorbim şi despre calitatea membrilor unui partid şi calitatea slabă nu cred că este un avantaj pentru nimeni. Ne intersează membrii din toate părţile sociale şi din toate profesiile posibile”, a declarat parlamentarul constănţean.

Alegeri pentru şefie în 2019

Filiala Judeţeană a Pro România este condusă momentan de doi coordonatori, ambii parlamentari, şi anume Mircea Titus Dobre şi Mircea Banias. Alături de cei doi, în echipa de conducere se mai află şi un secretar general-adjunct de la nivel naţional, care se ocupă şi de judeţul Constanţa, şi anume Răzvan Filipescu. Cine va fi viitorul preşedinte al filialei judeţene a Pro România se va decide în vara anului 2019. “Toate alegerile pentru funcţiile de conducere vor avea loc într-o delegaţie naţională, dar asta discutăm după alegerile europarlamentare, după data de 26 mai”, a subliniat Mircea Titus Dobre.

Ponta, candidat la europarlamentare

Pro România va avea candidaţi la alegerile europarlamentare, iar lista va fi deschisă de preşedintele Partidului, Victor Ponta, a precizat Mircea Titus Dobre. “Aşa este şi normal ca preşedintele de partid de la nivel naţional, domnul Victor Ponta, să deschidă lista la europarlamentare. Şi domnul Liviu Dragnea (n.r. din partea PSD) trebuie să fie trecut pe listă şi domnul Ludovic Orban (n.r. din partea PNL) trebuie să fie trecuţi pe listă şi trebuie să-şi asume lista de membri”, a explicat Mircea Titus Dobre.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uitati-va cine a ajuns sa conduca acum RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de furia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
0
0
Pana mai ieri, postacii astia de jos umpleau stadioanele cu ,,Ponta preseinte" acum, canibalizati de DRACnea mananca tot kaktii. Asa l-au halit pe Geoana, pe Zgonea, Grindeanu, Tudose...Dar imi place cand se mananca psd-eii intre ei, asa mai scapam si noi de karikaturile astea care-au acaparat un asa mare partid ca PSD. Iliescu, Nastase ce spun can vad un psd condus de samadaul DRACnea, codrin stefanescu, nicolicea, ciordache, radulescu ,,mitraliera"...Nu le dogoreste obrazul de rusine!
4
4
Ia-l si pe Ponta si numarati chiflele lui taica-tu. Psd v-a facut oameni din nistre ilustri necunoscuti. Cu asemenea caracter, cine o sa va mai voteze?
6
4
Alt partid al scursurilor din politica. Alti bani de la bugetul de stat .... Dar cineva care mai si munceste in tara asta mai exista?
5
4
daca pontanacu era ultimul pe lista si lista cuprindea eu stiu 15 -20 de nume si ar fi spus votati partidul meu si pe mine si ar fi avut voturi de a intra in parlamentul european jos palaria dar sa te pui mot in capul listei ca sa ajungi doar la cascaval arata ca esti un politician ratat un fripturist !Lasa-ne ponta ca nu ne impresionezi si nici nasicii nu te mai pot ajuta Maior ,Luluta sau generalul interes national
9
4
a ajuns si asta mare politician!!! la facut taticu la apelul bocancilor si acum nu se mai suporta. mars la munca zdreanta ordinara!!!
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218