REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce planuri au stricat nămeţii din judeţ "mai-marilor" Constanţei

Ce planuri au stricat nămeţii din judeţ "mai-marilor" Constanţei

Replica API 28 ianuarie 2012 | 00:00 155

Banias şi Brânză n-au fost deranjaţi de zăpadă

Banias şi Brânză n-au fost deranjaţi de zăpadă

Condiţiile meteorologice de iarnă grea, dar previzibilă, a dat peste cap activitatea constănţenilor, dar mai mult a celor de rând. Puţine personaje importante din plan local au avut activităţi ce au trebuit contramandate, cei mai mulţi susţinând fie că nu au avut nevoie să se deplaseze, fie că s-au deplasat cu succes. Ce e drept, au fost şi câţiva care s-au arătat puţin afectaţi (spre deloc) de stratul consistent de omăt depus în ultimele zile, ba chiar făcându-le plăcere să iasă... la zăpadă.

Deputatul Amet Aledin a propus colegilor săi să contramandeze Consiliul Reprezentativ, adunare ce are loc lunar în cadrul organizaţiei UDTTMR. "Aş fi vrut să ajung în zona Murfatlar-Castelu, la întruniri cu reprezentanţii de acolo însă mă văd nevoit să reprogramez. Bine că am reuşit să ajungem în 23 august, Limanu, Lumina şi Năvodari înainte să înceapă ninsoarea, să putem să ne întâlnim cu oamenii de acolo. În urma solicitărilor din teritoriu am decis să contramandăm întrunirile programate pentru acest weekend, sperăm să reintrăm în program normal săptămâna viitoare", a precizat acesta. Şi pe la PNL au existat o serie de schimbări de plan, tot din cauza vremii. "Şedinţa Biroului Permanent programată pentru vineri a fost amânată pentru duminică. Sperăm să o putem organiza atunci, sperăm să ajungă reprezentanţii din teritoriu. Noi avem experienţa anilor trecuţi în ceea ce priveşte luna ianuarie şi nu prea ne programăm deplasări în această perioadă", a declarat George Dragomir, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL. Astfel de birouri permanente se ţin şi în teritoriu, cei de la PDL fiind nevoiţi să anuleze câteva dintre ele. "Trebuia să am birou permanent la Comana şi sâmbătă la Albeşti. Eu cred că putem amâna discuţiile politice pentru săptămâna viitoare, iar acum să lăsăm oamenii să îşi rezolve problemele legate de zăpadă", a afirmat deputatul democrat-liberal Constantin Chirilă. Mai puţin afectaţi de condiţiile meteo au fost directorul CN-APMC, Paul Brânză şi senatorul Mircea Banias. Banias a declarat că el treabă ar avea în colegiu, dar acesta este în Constanţa şi nu-s probleme, în timp ce Brânză a spus că nu a avut nici deplasări şi nici probleme cu zăpada. La fel de puţine probleme a întâmpinat şi Petrişor Cruceanu, directorul Inspectoratului de Stat în Construcţii: "Noi lucrăm mai mult pe documente, nu prea avem deplasări care să ne îngreuneze". Valentin Zeicu, directorul Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile a declarat că în cadrul instituţiei se lucrează tocmai la menţinerea în stare circulabilă a căilor de acces. "Noi am ajuns cu bine la muncă, se circulă, dar în condiţii de iarnă grea. Facem activităţi în sensul degajării eventualelor căi de acces blocate", a spus Zeicu. Deputatul social-democrat Antonella Marinescu profită din plin de zăpadă. "Noi începem activitatea abia miercurea viitoare, astfel că până atunci voi sta cu familia. Ne bucurăm de zăpadă, chiar acum voi ieşi împreună cu fiul cel mic la zăpadă şi pe seară poate mergem la patinoar sau la bazinul de înot", a precizat deputata.

Florin ILIESCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367