REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ce probleme reclamă constănțenii la Primărie

Ce probleme reclamă constănțenii la Primărie

Replica API 31 ianuarie 2015 | 23:21 174

S-au bandajat la cap fără să îi doară? Angajații din Primăria Constanța au intrat în pâine cu pagina de Facebook, unde constănțenii pot să reclame una-alta despre ce nu e în regulă cu minunatul nostru municipiu. Evident, sesizările curg pe bandă.

„Autoturisme parcate pe trotuarul din fața ANAF (Vama) pe bdul Tomis în intervalul orar 8-17. Oamenii sunt obligați să circule prin noroi pentru a ocoli autoturismele și nu este respectat spațiul minim de 1 metru”, susține Mihai Cristea, care se ceartă cu contul Primăriei, întrucât nu poate să trimită pozele pentru confirmare. „Am încercat de două ori, Delivery to the following recipient failed permanently: primaria@primaria-constanta.ro”, angajații Primăriei corectându-și ulterior greșeala, adresa corectă fiind primarie@primaria-constanta.ro.

Tot legat de parcări are o sesizare și Cristian Sandu, de data aceasta în altă zonă a orașului. „Doresc să fac o sesizare cu privire la parcarea autoturismelor pe strada Soveja (veche), numere mici (36). (…) Problema stă în felul urmator: centrul medical nu oferă locuri de parcare clienților/pacienților săi, strada Caiuți fiind prea îngustă pentru a oferi această facilitate; întotdeauna clienții/pacienții centrului medical folosesc strada Soveja pentru a parca autoturismele; de nenumărate ori, în fața imobilului în care locuiesc (Soveja nr. 36B) găsesc parcate autoturisme pe trotuar, blocându-mi accesul în imobil. De asemenea, nu îmi pot parca nici autoturismul personal în fața casei”, susține Sandu.

Antonio Najim are o problemă cu molozul din zona în care locuiește. „Pe strada Prelungirea SG. Nicolae Grindeanu numărul 11-17, se construiește un bloc, unde avem foarte mult gunoi (moloz de șantier),iar vehiculele de mare tonaj care transportă si toarnă beton, aruncă betonul rămas pe trotuar și ies pline de noroi (fac foarte multă mizerie pe strada fără sa spele locul respectiv)”, susține acesta.

Bănci furate din parc!

Robert Savciuc prezintă un caz grav, de furturi din parc. De asemenea, acesta reclamă și reacția întârziată a municipalității.

„Am asistat la furtul unor bănci din Parcul Tăbăcărie, protagoniștii fiind o familie de rromi. Am sesizat imediat dispeceratul dvs. la nr. 0241484205 însă întârzierea sosirii unui echipaj m-a facut să intervin personal. După peste 20 minute a sosit și echipajul.... Sincer stimați domni, este dezolant ce se întâmplă cu poate singurul parc adevărat din Constanța, cufundat total în întuneric, invadat la propriu de câini maidanezi, vandalizat periodic și în plină zi de către tot felul de nenorociți”, a precizat Savciuc.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369